Срещи в Пловдив всеки чевъртъкНа едно място
Започната от
Veni®
, 05 юли 2006 - 08:12:38
950 мнения по тази тема
Публикувано 27 август 2009 - 11:51
Хайде да се бройнем за днес.
Публикувано 27 август 2009 - 12:36
Ако някой от групата минава покрай ПУ след 18:00 и качва стопаджии мога да дойда , че отново съм пешеходец днес .
Публикувано 05 септември 2009 - 21:59
Това е точно така - някой идват с Ауди, други с джипове, трети с Фиати, Опели и Фордове
За да не могат случайни минувачи да разберат, че това е сбирка на Мерцедес
Всичко е TOP SECRET
Пеше, нещо против да ви посетим, ако имаме възможност от БМВ клуба
Публикувано 07 септември 2009 - 15:10
Колеги,аз съм нов и не мисе чете 57 страници тема,така че кажете кога и къде ще има среща,може и аз да дойда
Публикувано 07 септември 2009 - 19:33
Здравей колега, тебе май множко те помързява .Достатъчно е да отвориш темата и да прочетеш първия коментар-щото пък мен сега не ми се казва ПоздравиКолеги,аз съм нов и не мисе чете 57 страници тема,така че кажете кога и къде ще има среща,може и аз да дойда
Публикувано 07 септември 2009 - 19:39
Добре,значи мястото си е същото.Остава да кажете и кога има среща-важи ли това "всеки четвъртък" още?Или се разбирате междувременно?и в колко часа?
Публикувано 07 септември 2009 - 19:48
Четвъртък от към 18.00 до към 20-21.00 часа сме там няма уговорки предварително.Заповядай - влизаш смело вътре и питаш за клуба.Добре,значи мястото си е същото.Остава да кажете и кога има среща-важи ли това "всеки четвъртък" още?Или се разбирате междувременно?и в колко часа?
Публикувано 05 ноември 2009 - 15:51
Седмичен ъп.
Публикувано 13 ноември 2009 - 10:19
Седмичен ъп.
Публикувано 20 ноември 2009 - 17:45
Нищо против, той Иван веднъж така с 7-цата дойде и остана доволенПеше, нещо против да ви посетим, ако имаме възможност от БМВ клуба
Само, че аз напоследък не съм се мяркал от има няма месец и нещо и няма да има кой да те въведе в обстановката
Ако решиш да идваш, дрънни едно телефонче, за да се разберем!
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!
Uploaded with ImageShack.us
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 20 ноември 2009 - 21:25
въвеждаме в обстановки всякакви
да идва колегата, ще бъде въведен
пешо, да си оправиш колата, че е срам за марката!!!
да идва колегата, ще бъде въведен
пешо, да си оправиш колата, че е срам за марката!!!
Публикувано 20 ноември 2009 - 23:30
Намери ми копче за ел.стъклопешо, да си оправиш колата, че е срам за марката!!!
П.С. Иначе с кое е срам за марката, че нещо не мога да схвана? Щот тая марка без да се засягаш ти и всички останали си има достатъчно МНОГО срамотииии имайки предвид за какво претендира "МАРКАТА"
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Публикувано 21 ноември 2009 - 20:13
Срам за марката е отношението ти към автомобила, че вместо пинизчийски да си отвориш джама, за да си кажем по едно здрасти, ти отвори вратата, като да караш Зил...
ама нейсе де
ама нейсе де
Публикувано 22 ноември 2009 - 12:47
Ми не мога да си намеря копче за ел. стъклото, какво да направя
Чакам сега като ми пристигнат стоманените джанти от Германия - ще ходя да си ги взема от София и там в една морга има пура с ел.стъкла та от нея
Иначе какво ти пука - важното е, че си се поздравихме, па ся че съм отворил вратата - поне я отворих в движение показвайки ловкост
Чакам сега като ми пристигнат стоманените джанти от Германия - ще ходя да си ги взема от София и там в една морга има пура с ел.стъкла та от нея
Иначе какво ти пука - важното е, че си се поздравихме, па ся че съм отворил вратата - поне я отворих в движение показвайки ловкост
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни