Срещи в Пловдив всеки чевъртъкНа едно място
Started by
Veni®
, 05 Jul 2006 - 08:12:38
950 replies to this topic
Posted 12 January 2008 - 20:59
Колеги за съжеление от началото на новата година се зададоха куп промени и проблеми от работен и личен характер, които влиаят на моето присъствие в последно време дори и времето се опъва и заради него постоянно съм без нет нзм кога да обещая че ще доида и за това повече няма да се заричам и да обещавам че ще идвам зада неви лъжа само че така ми е гадно много .
Надявам се че скоро време работите ще се оправят и ще започнем да се виждаме редовно
Надявам се че скоро време работите ще се оправят и ще започнем да се виждаме редовно
Posted 14 January 2008 - 15:35
абе мина една тъмносиня С, и като не видя нито един Бенц, и подмина.
Кой ли беше това?
към 18.10 беше
аз бях Вени,един път да се намеря време и никой да не видя на явката
Posted 14 January 2008 - 22:11
И аз много съжалявам че не можах да дойда имам много работа,в сесия съм,времето е студено,пътя до Пловдив е в ужастно състояние абее луда работа
Но тоя месец трябва да дойда да си платя Членския внос,апак и не само за това ЛИПСВАТЕ МИ
Но тоя месец трябва да дойда да си платя Членския внос,апак и не само за това ЛИПСВАТЕ МИ
Posted 14 January 2008 - 23:10
снимките при вас са табу обаче
дай боже след 2 години да идвам и аз по вашите срещи
Posted 14 January 2008 - 23:21
снимките при вас са табу обаче
То на срещите няма хора, ти снимки искаш...
Posted 15 January 2008 - 08:32
на 1-ви февруари трябва да пътувам със събрания членски внос и с молбите за нови членове на Клуба към Вонеща вода.
Да се отнесем сериозно!!!
Да се отнесем сериозно!!!
Posted 15 January 2008 - 11:23
Ей, здравейте на Пловдивската чета
В четвъртък ще се събирате ли, щото смятам да намина за малко, ако ме приемете разбира се?
В четвъртък ще се събирате ли, щото смятам да намина за малко, ако ме приемете разбира се?
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Posted 15 January 2008 - 12:41
Ей, здравейте на Пловдивската чета
Който иска да идва, ела поне да се запознаем и да пием по една бира, аз ще съм там
Posted 15 January 2008 - 12:43
Колеги от Пловдив събодете се, на 22 март '08 за първа пролет ще направя среща на Управителния съвет във вашия чудесен град. Надявам се да сте здрава група до този момент. За сега успех във всички начинания и късмет.
Идеята е супер, да се надяваме че дотогава ще бъдем повече
Posted 15 January 2008 - 12:50
СуперКойто иска да идва, ела поне да се запознаем и да пием по една бира, аз ще съм там
Много ми се иска да присъствам , но не познавам отлично този красив град, така , че ако ми оставиш (може на ЛС) един мобилен, ще звънна като наближа
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Posted 15 January 2008 - 12:55
моя нали го имаш?
ще бъда на всяка цена!!!
ще бъда на всяка цена!!!
Posted 15 January 2008 - 13:04
Супер
Много ми се иска да присъствам , но не познавам отлично този красив град, така , че ако ми оставиш (може на ЛС) един мобилен, ще звънна като наближа
Телефона ми го има в темата за адресите, може да го вземеш от там
Posted 17 January 2008 - 11:44
Да не забравите за срещата днес
Posted 17 January 2008 - 13:31
Колеги, да не обещавам предварително, но сигурно ще присъствам и аз.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users