Срещи в Пловдив всеки чевъртъкНа едно място
Started by
Veni®
, 05 Jul 2006 - 08:12:38
950 replies to this topic
Posted 07 July 2006 - 11:10
Добре ще е да се съберем повече хора,но и да не стане,пак добре-в повечето случаи качеството е по-важно от количеството!..И аэ ще съм там.
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Posted 07 July 2006 - 18:29
Ми като гледам за сега къде шестима... : Да не стане само да вземем да се съберем много и да направим преврат, да наложим "шофьорско положение" и да издигнем нов папа на Мерцедесолическата църква в България - папа Вени Първи,с което да се разцепи днешния Синод на Мерцедес Клуб България,и застрашения сега Глава AlexONE да дойде да ни подкупва с бира,само и само да не стане AlexTWO :Май в Пловдив ще се съберат повече от трима
Posted 07 July 2006 - 18:39
С най-голямо удоволствие ще следя развоя на срещата с халба немска бира от Берлин.:Ми като гледам за сега къде шестима... : Да не стане само да вземем да се съберем много и да направим преврат, да наложим "шофьорско положение" и да издигнем нов папа на Мерцедесолическата църква в България - папа Вени Първи,с което да се разцепи днешния Синод на Мерцедес Клуб България,и застрашения сега Глава AlexONE да дойде да ни подкупва с бира,само и само да не стане AlexTWO :Май в Пловдив ще се съберат повече от трима
Успех пичове и дано да си искарате приятно :ok:
Поздрави ALEXONE™
И да си носите молбите за членство в Клуба и Папа Вени II да ви покръсти :ok:
Edited by ALEXONE™, 07 July 2006 - 18:41 .
Posted 07 July 2006 - 19:08
Абе то аз бях споменал за Папа Вени I,aма айде,и Вени II става.Трудно е човек да се раздели с мястото си особенно ако е ххONE (базикам се Сашо,незнам дали носиш на такива майтапи).Айде и да донесеш Германски дух в форума...И да си носите молбите за членство в Клуба и Папа Вени II да ви покръсти :ok:
Posted 07 July 2006 - 19:33
Ти не ми се плъзгай като мокра риба Ами искам, да видя молбата депозирана :ok:Абе то аз бях споменал за Папа Вени I,aма айде,и Вени II става.Трудно е човек да се раздели с мястото си особенно ако е ххONE (базикам се Сашо,незнам дали носиш на такива майтапи).Айде и да донесеш Германски дух в форума...И да си носите молбите за членство в Клуба и Папа Вени II да ви покръсти :ok:
Posted 07 July 2006 - 20:46
Слушам Ще бъде изпълнено :Ти не ми се плъзгай като мокра риба Ами искам, да видя молбата депозирана :ok:
Posted 10 July 2006 - 09:28
ей, мама му стара, три дена ме няма и всички ме дигнахте на балон
сега, без майтап - да не се забрави , предлагам
18.18 часа на 12.7 в сряда
предложенията остават в сила
1. на централния вход на стадион 9-септември
+ сянка, хладно
- няма кафене наблизо
2. на някое ОМВ
+ кафе на корем
- жега
аз съм за т.1
сега, без майтап - да не се забрави , предлагам
18.18 часа на 12.7 в сряда
предложенията остават в сила
1. на централния вход на стадион 9-септември
+ сянка, хладно
- няма кафене наблизо
2. на някое ОМВ
+ кафе на корем
- жега
аз съм за т.1
Posted 10 July 2006 - 20:19
На мен повече ми се иска на някое ОМВ.Там поне можем да седнем като културни хора,не е задължително да е отвън,а вътре под климатика.Не е задължително да е ОМВ.Но и предложението за Гребната не е за пренебрегване.Както казваш,няма кафе,но не ни пречи да се замъкнем до някое което е на 100м.Все пак няма да се видим, -Здрасти -Здрасти и аре който от дето е.Така че май-май аз предпочитам 9 Септември, и като Вени гласувам за т.1!
Posted 11 July 2006 - 07:58
ОК
утре 12.7
18.18 часа
централния вход на стадион "9-ти септември"
присъствието на всички желаещи е задължително :
телефона ми е 0889 300 455
утре 12.7
18.18 часа
централния вход на стадион "9-ти септември"
присъствието на всички желаещи е задължително :
телефона ми е 0889 300 455
Posted 11 July 2006 - 11:23
Eй да има снимков материал
ЧУЙТИ ЛИ МА?
ЧУЙТИ ЛИ МА?
Posted 11 July 2006 - 13:20
Ще се опитам и аз да дойда : :ok:
Posted 11 July 2006 - 20:33
Аз няма да мога да се добера.Съжалявам,ама.......
Posted 11 July 2006 - 21:02
ок аз ще сам там (в пловдив)
Posted 11 July 2006 - 23:19
каде и кога е срещата в софия аз сам нов тукДобре ще е да се съберем повече хора,но и да не стане,пак добре-в повечето случаи качеството е по-важно от количеството!..И аэ ще съм там.
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users