Е как, разбира се, че ще дойдаИ ти petertyp44 гледай да дойдеш да ти покажа това за което си писахме
Срещи в Пловдив всеки чевъртъкНа едно място
Започната от
Veni®
, 05 юли 2006 - 08:12:38
950 мнения по тази тема
Публикувано 25 септември 2007 - 14:09
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!
Uploaded with ImageShack.us
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 25 септември 2007 - 23:34
90% ще дойда, стига да не ми мине котка път че.... излезна една работа и дано се оправя да мина съм 18:15
Да си измиете колите, че ще има снимки, няма да изоставаме от колегите в София
Да си измиете колите, че ще има снимки, няма да изоставаме от колегите в София
Публикувано 26 септември 2007 - 11:56
Пичове,много ме е яд,че не мога да присъствам,щото хем съм на бачкане до 20.00ч.,хем нямам и кола в момента!..Весел и интересен сбор!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 26 септември 2007 - 23:11
Днес, като за първата ми среща, мина много добре, да не кажа отлично.
Може да бяхме малко, но всички бяха пичове и много добри хора.
Ще се радвам да се правят по-чести сбирки и да има много последователи на марката и в Пловдив.
Може да бяхме малко, но всички бяха пичове и много добри хора.
Ще се радвам да се правят по-чести сбирки и да има много последователи на марката и в Пловдив.
Публикувано 26 септември 2007 - 23:36
Баси, как съжалявам.... Днес бях в Пловдив.... за гуми.... ПУ, ДА СЕ ... В КАРЪКА !!!
CLS 350 4M Shooting Brake
Публикувано 27 септември 2007 - 07:19
да, срещата мина както винаги - готино и приятно.
И с международно участие дори - Дани си беше за малко в Бг и не пропусна мероприятието
Благодаря, Дани!
А колежката fantapm ни изненада със страхотните ключодържатели, които бяха като специален подарък за всеки присъствал
Благодаря ти , Мария!
Не пропусна да се похвали с новата придобивка Димитър Николов - ако някой не беше виждал 124 на 90 к км, можеше дори да седне в нея!
Честито , Митко!
И гвоздея на програмата - фантастичното возило на grosmaster - просто още едно дебело подчертаване на непреходността на марката
Абе, много добре си беше,
по-следващата сряда мисля да повторим, какво ще кажете,а?
И с международно участие дори - Дани си беше за малко в Бг и не пропусна мероприятието
Благодаря, Дани!
А колежката fantapm ни изненада със страхотните ключодържатели, които бяха като специален подарък за всеки присъствал
Благодаря ти , Мария!
Не пропусна да се похвали с новата придобивка Димитър Николов - ако някой не беше виждал 124 на 90 к км, можеше дори да седне в нея!
Честито , Митко!
И гвоздея на програмата - фантастичното возило на grosmaster - просто още едно дебело подчертаване на непреходността на марката
Абе, много добре си беше,
по-следващата сряда мисля да повторим, какво ще кажете,а?
Публикувано 27 септември 2007 - 13:10
Абе както пишеше в една статия в АУТОБИЛД - "... Мерцедес W126 е с дизайн неподвластен на времето!"И гвоздея на програмата - фантастичното возило на grosmaster - просто още едно дебело подчертаване на непреходността на марката
Die Mercedes-Benz S-Klasse, fruher vie heute - ein Auto der Superlative!
Няма МЕРЦЕДЕС лош.
Бенца си е БЕНЦ велик. Има магия в тази марка - знай го това
Публикувано 27 септември 2007 - 14:24
Мдааа, срещата беше на ниво както винаги благодарение на всички присъстващи разбира се!!! Макар и за сравнително кратко време се наприказвахме добре, пихме по бира (някои само), огледахме готините бенцове...
Ето няколко малки снимки с отвратително качество от мен, за съжаление от телефона:
И Вени горд с новата придобивка (Ха ЧЕСТИТО)
Ето няколко малки снимки с отвратително качество от мен, за съжаление от телефона:
И Вени горд с новата придобивка (Ха ЧЕСТИТО)
... besser langsam ankommen, als zu schnell stehen bleiben ....
http://www.leggett-automotive.com/
http://www.leggett-automotive.com/
Публикувано 04 октомври 2007 - 12:54
Абе както пишеше в една статия в АУТОБИЛД - "... Мерцедес W126 е с дизайн неподвластен на времето!"
Ето за това се ядосвам на новите дизайни на Мерц,щото се подиграват с установената форма-еталон на автомобил.Наистина е непреходен този 126'!!!
Според мен(ама никой не ме пита) такива купета трябва да се произвеждат докато свят светува!
...Той за тва 'гросмастера" не я даде неговата-ми тя на практика няма цена(особено в състоянието в което е)!!!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 04 октомври 2007 - 15:01
Ето за това се ядосвам на новите дизайни на Мерц,щото се подиграват с установената форма-еталон на автомобил.Наистина е непреходен този 126'!!!
Според мен(ама никой не ме пита) такива купета трябва да се произвеждат докато свят светува!
...Той за тва 'гросмастера" не я даде неговата-ми тя на практика няма цена(особено в състоянието в което е)!!!
m_hi88, вместо да пишем глупости в онази тема, може да дойдеш някой път на срещата да го видиш по-добре
Този няма да го продам, даже вчера ходих да гледам един друг 500SEC, и утре ще го проверявам в кат дали е редовен и сигурно ще го взема и него. Но с тази разлика, че онзи няма нищо общо с този, за реставрация е, но трябва да си запълвам времето в студетите зимни месеци
Публикувано 09 октомври 2007 - 20:55
Супер е това и че в Пловдив има фенове на тази велика марка , аз от скоро съм собственик на C 180 бензин и смятам повече да не се разделям с тази марка . Скоро ако има събиране с удовоствие бих дошъл.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 20 октомври 2007 - 08:50
който е свободен, да заповяда на ОПЕТ в четвъртък - 25 октомври, 18.15.
Ъгловата маса, за начало
Ъгловата маса, за начало
Публикувано 20 октомври 2007 - 11:07
който е свободен, да заповяда на ОПЕТ в четвъртък - 25 октомври, 18.15.
Ъгловата маса, за начало
Хайде и да не забравиш да дойдеш и да покажеш джипката
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни