аз ще доида ,но нека е към 19.00чколеги филибари, дали да не боднем една дата към 9 май и един час към 18.09 ч и да се видим, да речем на ОПЕТ, както си му е реда?
една стимулираща подсказка - стикерите с домейна на Клуба са готови
Срещи в Пловдив всеки чевъртъкНа едно място
Started by
Veni®
, 05 Jul 2006 - 08:12:38
950 replies to this topic
Posted 03 May 2007 - 22:56
MERCEDES+DIESEL......FOREVER
Posted 04 May 2007 - 07:46
е, ние няма да се разбягаме за 10 минтуи, я
Posted 04 May 2007 - 07:55
Че ще боднем среща,ЩЕ БОДНЕМ,разбира се !!!...Ама тая дата(09.05-деня на капитолацията)лично мен ме смущава леко-с тия немски коли(пък и някои от тях са произведени почти по онова време)да не би някои да капитолира по пътя...колеги филибари, дали да не боднем една дата към 9 май и един час към 18.09 ч и да се видим, да речем на ОПЕТ, както си му е реда?
една стимулираща подсказка - стикерите с домейна на Клуба са готови
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Posted 04 May 2007 - 08:36
ЕЕЕИииии мен за къде ме забравяте
И аз идвам
Луда работа
И аз идвам
Луда работа
Posted 04 May 2007 - 08:43
W124 200E M102 963 - Черния феникс
Posted 04 May 2007 - 18:20
Направо да ви завиди 4овек.
Вени брои и мене -дори и виртуално но сте присъствам на срестата.
Като компенсация например мога да пратя снимки от музея на Мерцедес-имам и отна и новата сграда и от времната
екпозиция (дето бе6е в двора на развоя на Мерцедес камионите -близо до стадиона на Стутгарт)
Като компенсация например мога да пратя снимки от музея на Мерцедес-имам и отна и новата сграда и от времната
екпозиция (дето бе6е в двора на развоя на Мерцедес камионите -близо до стадиона на Стутгарт)
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Posted 05 May 2007 - 10:02
Бирата ти ще стои на масата.Направо да ви завиди 4овек.
имаш приготвен комплект стикери и пластини за номерата
Вземи да дадеш едно рамо по този проблем, да свършим работа на човека
Posted 07 May 2007 - 11:29
аз пак да напомня, че след тия празници, маси, чаши и чинии....
Posted 07 May 2007 - 11:38
вчера като се прибирах от девин ,минах през пловдив за бързо ама бехме керван и немаше как да се позабавя ,иначе щех да ви събера за по бира
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Posted 07 May 2007 - 22:08
вчера като се прибирах от девин ,минах през пловдив за бързо ама бехме керван и немаше как да се позабавя ,иначе щех да ви събера за по бира
Искам да напомня на всички колеги от София(не само на Фънки,в случая)че, Пловдив се пише с главно "П"
..Айде да не се повтарят повече такива на пръв поглед дребни грешки,щото това е повод за някакъв вид конфронтация!
..а и Девин е някакъв град все пак,бая минерална вода иде от там,която е много полезна,особено сутрин...
>>>Благодаря за разбирането!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Posted 07 May 2007 - 22:29
Искам да напомня на всички колеги от София(не само на Фънки,в случая)че, Пловдив се пише с главно "П"
..Айде да не се повтарят повече такива на пръв поглед дребни грешки,щото това е повод за някакъв вид конфронтация!
..а и Девин е някакъв град все пак,бая минерална вода иде от там,която е много полезна,особено сутрин...
>>>Благодаря за разбирането!
аре па ти бе,аз едвам пиша с тия БГ копчета ти и главни букви търсиш
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Posted 08 May 2007 - 07:40
Срамота е в 21-ви век,жител на столица от ЕС,собственик на няколко мерцЕдеса и т.н. ...Ей за т"ва на времето не останах в софияаре па ти бе,аз едвам пиша с тия БГ копчета ти и главни букви търсиш
Posted 08 May 2007 - 16:02
Е затова, всички утре на ОПЕТ!!!!
GONZALES, ще те чакаме и тебе - Бенца не е задължителен
GONZALES, ще те чакаме и тебе - Бенца не е задължителен
Posted 08 May 2007 - 16:06
искам снимки
аз за жалост утре и да имах възможност няма да мога да дойда
аз за жалост утре и да имах възможност няма да мога да дойда
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users