Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

CL на НБА баскетболист в Ибейлудницааааааааааааа

• Please log in to reply
23 мнения по тази тема

#1 hektor

hektor

Майстор

• Потребители на форума
  • 1751 Мнения:
  • Град:Гера/София
  • Автомобил:
    Alfa Romeo 147 1.6 ts

Публикувано 22 декември 2008 - 18:14

http://cgi.ebay.com/...5fCarsQ5fTrucks

Хора това е ебати лудницата. Тунингована е от WEST COAST CUSTUMS :kill_myself:
  • 0
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!

" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"

#2 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 22 декември 2008 - 18:19

Махш джантата,наместваш от пред в ляво между калника и бронята и става.Ма не и за 150 000 каймета
  • 0
.

#3 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 22 декември 2008 - 19:20

Ужасен е, все едно гледам оптика на Lorinser.... :lol:
  • 0

logo-600-1002.png

#4 Dimitar Nikolov

Dimitar Nikolov

Чирак

• Потребители на форума
  • 138 Мнения:
  • Град:Plovdiv

Публикувано 22 декември 2008 - 19:34

Пфу, е.а ти циганската работа. Направо не се сдържах :angry2:. Явно има хора които наистина имат таланта и нерви да разсипват шедьоври. Хубавото е, че поне не са се напънали да бърникат по двигателя. И от къде извадиха този архаичен Pioneer? Аз има същия само че е касета....
  • 0
W124 200E M102 963 - Черния феникс

#5 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 22 декември 2008 - 19:38

Вие явно не сте се сбльсквали с вкуса на черните.Това нормален не го кара,черен дава мило и драго да се качи в него.

Джантата ако се свали и се перне нещо добро може и да придобие по-нормален изглед.Вьтре е без коментар,но един комплект дьрвения ще свьрши работа.
  • 0
.

#6 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 декември 2008 - 19:43

Е какво има да си го представяме... Вкусът им клони към ту вкуса на нашите мангали.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#7 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 22 декември 2008 - 19:46

Вкусът им клони към ту вкуса на нашите мангали.

С тази разлика че имат повече пари от нашите....
... а си представям само ако нашите имаха пари..... ужас.... :kill_myself:
  • 0

logo-600-1002.png

#8 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 22 декември 2008 - 19:49

Мноо е фешьн ма нигь ;) Па тва как троши АБС помпа няма да ви казвам.Вьрзали са я за окачването,маркучите се разграждат и я задьнват,кляка колицата и ремонтчето е 5 бинки през 2 години.................ма тва е друга тема.

За 150...............8 такива ше взема и то без да са малтретирани от Уест Коуст Кьстьмс
  • 0
.

#9 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 22 декември 2008 - 19:52

К'во ти пука за ABC помпата, ти ако имаш пари боли те фара че ще е сменяш през 2г.
  • 0

logo-600-1002.png

#10 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 22 декември 2008 - 20:00

К'во ти пука за ABC помпата, ти ако имаш пари боли те фара че ще е сменяш през 2г.

Кляка бе майка,кляка кат пикаеща крава.Дал си 20 бона за кола,льснал си я,спрял си на по така място и да ти викат ОНИЯ С КРАВАТА ИДВА.Спираш ти и не ебава да стане говедото.Не фара ма боли ми така ше го заритам,че само на крава ше ми стане
  • 0
.

#11 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 23 декември 2008 - 02:49

Кляка бе майка,кляка кат пикаеща крава.Дал си 20 бона за кола,льснал си я,спрял си на по така място и да ти викат ОНИЯ С КРАВАТА ИДВА.Спираш ти и не ебава да стане говедото.Не фара ма боли ми така ше го заритам,че само на крава ше ми стане

ХАХАХА-ти не си човек Асене :)ИзрУт.,...хахаха....его вика оня С КРАВАТА идва:).......от тая кола бих зел само таблото(мнооо убаво светка дееба)и навигацията(не от тая синьо лято де-нормалната навигация),,,и евентуално седелките с масаж и изстудяване,....и тва е ....друго ни Ща...
А ся на МЕЧОКО както му се и изправила оная чистачка на фара дет седи все на ебем кьоше....направо ми иде да ги цуна дееба...(убавец)
п.п.-абе сички ли Хамериканци ги е толкоз страх у снег и лед ве дееба....на сфетофара кат тръгна сега-и в първите 10ина секунди не моа вида кола зад мене или около мене....а иначе лятото с некви смешни хАмерикански колички ми се дървят ...газ.....погледи (скрити през рамото)...се едно-ко ве-аре се бегаме...да видиш как ми върви....доджа... :drift1: :rolleyes:
ма аз па кво ли те питам тебе Асене кат ти снег си виждал сигурно само у хладилника в камерата..
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

#12 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 23 декември 2008 - 03:32

Много ме кефи стойката на тоя ЦЛ,повече от муцуната на предния модел или на 210 или на 220.Без да се обиждаш,но това е по-красота от нашите гонини ЦЛ,много ме кефи ма много ....................казах,ли че много ме кефи?

И така как си ме кефи и за трета кола не става,не и по моите стандарти.Всички ревьт,не колко пари струва,а от проблемите които дава.Имаше една класация за ТОП10 най-скьпи коли за поддрьжка и кравата му с крава беше на шесто място.

За снега няма какво да кажа,тук такова животно няма.Виж обаче като завали и ги праим бьрливи,420 срещу един като твоя ма сьщия,че и емблеми В12 имаше.Поне вали и няма значение кой колко коня е,номера е колко си натискаш педала и да си изключил да не ти прекьсва устрема,може да вьрти с гуми ма не ти играе сечено.

И кьт ми сь откри...........3 от 3 бате,а сьм с кофти задни гуми и нормален размер,а ония караше 18 АМГ.Плавен ляв - аз с вратите,леко врьтна задника,газ и контра с воланчето,леко вьрни и педала до дупка,че ако е 12 много лошо падам на правата.Светофар,аз 20 метра пред него.Зелено,той прьв реагира,аз догонвам и поне лек моя у предницата и до следващия пак 10 метра.После нямаше шанс - 90 градуса десен и от 2 платна влизаме в едно.Аз влезнах все едно са ми я подарили тая кола,ония се спече и 3 : 0 за Глиган Грудово. :flagMB new: :flagMB new: :flagMB new:
Живее някьде около нас тоя,и друг пьт сьм го виждал ма на сухо и много лошо ме мачка,а и аз все с малкото 140.Сега тьпкано му го вьрнах и разбра кой е ма и аз разбрах - брокер на лодки,а тия най-мразя да ги дьрпам по пьтя.

Гледам тьрсиш подгряващ волан.Намерих ти един черен,нов,но от М класа.Номер по Мерцедес 164 460 5303 9E37.Сега дали ще стане,как ще стои и тем подобни идея нямам ма ако ти е много студено мога срещу някой лев да ти кажа кьде е.Е тва пише човека NEW OEM ML W164 Heated Charcoal Steering Wheel This wheel is $1820 plus tax from the dealer. HAS VOICE CONTROL ..................Кажи колко даваш
  • 0
.

#13 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 23 декември 2008 - 03:42

Много ме кефи стойката на тоя ЦЛ,повече от муцуната на предния модел или на 210 или на 220.Без да се обиждаш,но това е по-красота от нашите гонини ЦЛ,много ме кефи ма много ....................казах,ли че много ме кефи?
И така как си ме кефи и за трета кола не става,не и по моите стандарти.Всички ревьт,не колко пари струва,а от проблемите които дава.Имаше една класация за ТОП10 най-скьпи коли за поддрьжка и кравата му с крава беше на шесто място.

За снега няма какво да кажа,тук такова животно няма.Виж обаче като завали и ги праим бьрливи,420 срещу един като твоя ма сьщия,че и емблеми В12 имаше.Поне вали и няма значение кой колко коня е,номера е колко си натискаш педала и да си изключил да не ти прекьсва устрема,може да вьрти с гуми ма не ти играе сечено.

И кьт ми сь откри...........3 от 3 бате,а сьм с кофти задни гуми и нормален размер,а ония караше 18 АМГ.Плавен ляв - аз с вратите,леко врьтна задника,газ и контра с воланчето,леко вьрни и педала до дупка,че ако е 12 много лошо падам на правата.Светофар,аз 20 метра пред него.Зелено,той прьв реагира,аз догонвам и поне лек моя у предницата и до следващия пак 10 метра.После нямаше шанс - 90 градуса десен и от 2 платна влизаме в едно.Аз влезнах все едно са ми я подарили тая кола,ония се спече и 3 : 0 за Глиган Грудово. :flagMB new: :flagMB new: :flagMB new:
Живее някьде около нас тоя,и друг пьт сьм го виждал ма на сухо и много лошо ме мачка,а и аз все с малкото 140.Сега тьпкано му го вьрнах и разбра кой е ма и аз разбрах - брокер на лодки,а тия най-мразя да ги дьрпам по пьтя.

Гледам тьрсиш подгряващ волан.Намерих ти един черен,нов,но от М класа.Номер по Мерцедес 164 460 5303 9E37.Сега дали ще стане,как ще стои и тем подобни идея нямам ма ако ти е много студено мога срещу някой лев да ти кажа кьде е.Е тва пише човека NEW OEM ML W164 Heated Charcoal Steering Wheel This wheel is $1820 plus tax from the dealer. HAS VOICE CONTROL ..................Кажи колко даваш

Бал съм го у волана аз-1820 цирки да им излезат на ръцете на тия търговци-аз си имам ръкавици BLACK HAWK-тактически-найш ли как греят-еба го-ся ги оставям у колата и готово-спестих 2000 каймета...а после злите езици разправят ,че не съм знаел как да пестя...само съм прахосвал.... :kill_myself:

А иначе даи аз да тъ барна на дъждец-с мойто прасе срещу твойто прасе.....нищо че съм с 8 цилиндъря само-(нека си пише 12)и мойте са АМГ 18ки......ба го и у мерцедеса-като взема две три огради ще се научи да влиза у пътя със 120....мчи тъй де... :drift1:
п.п.-и само за да те подразня тия дни ще намеря някъде нещо като писта или огромно празно пространство-и ще се въртя два часа дееба как само на снег и лед може...и ш снимам....и щи пращам по пощата...да съ стопиш от яд.....докат си четеш вестнка на верандата пред плажа на слънцето..или на яхтата...грозна гледка майкааа.....
  • 0

#14 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 23 декември 2008 - 04:11

Скрьндза такава,викам си извадих някой доларче ма ньцки,цинцьр такьв.Мрьзни тогава,едни 2000$ за волан не даваш.

Аз на мокро залагам на Е класичката,че по-лека,мотора достатьчно магарета има, 4 дьлги скорости и нови предни гуми с много добри задни / все още де /.Ма си ми далеч,а и аз сняг видях на Хавай на една планина от самолета,има няма година мина от тогава.

Аз тренирах с Линкьлн от тия лимузинестите.И то мотор колко моя има,и то такова тежко и лесно се кара,НО по наем го бяхме взели.Е те тва е кола за тренировки,няма да си троша мойта я,за 25 кинта баси врьтките цял ден.Брата и тикет взе за слалом на магистралата с 90.

И нека ти е студено,аз волан му тьрся да не му мрьзне маникюра той все не му харесват.
  • 0
.

#15 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3037 Мнения:
  • Автомобил:
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Публикувано 23 декември 2008 - 05:18

Скрьндза такава,викам си извадих някой доларче ма ньцки,цинцьр такьв.Мрьзни тогава,едни 2000$ за волан не даваш.
Аз на мокро залагам на Е класичката,че по-лека,мотора достатьчно магарета има, 4 дьлги скорости и нови предни гуми с много добри задни / все още де /.Ма си ми далеч,а и аз сняг видях на Хавай на една планина от самолета,има няма година мина от тогава.

Аз тренирах с Линкьлн от тия лимузинестите.И то мотор колко моя има,и то такова тежко и лесно се кара,НО по наем го бяхме взели.Е те тва е кола за тренировки,няма да си троша мойта я,за 25 кинта баси врьтките цял ден.Брата и тикет взе за слалом на магистралата с 90.

И нека ти е студено,аз волан му тьрся да не му мрьзне маникюра той все не му харесват.

аААА-А на Хавай продаваха ли антинапукопетин?....всмисъл да не ви дразни отблясъка на слънцето по днега на върховете....
ИнАЧЕ ЗА маникюра си прав ама все пак-опитвам се да пестя ве....ей го на-ся от волан ш спестя 2000....по едно време ми се искаше да си имам частен джет....и той е към 1500 000 някъде....дет се вика и от него ще се откажа....да покажа че съм сериозен....и ей го на-за нема и толкова спестих един два милиона....а те хората викат като спестиш първия милион-натам е по лесно....та така де
А иначе аз съм тренирал на служебни коли-всекакви....нме знам кви лампички имаха там и мигаха...ама да ти кажа честно-всичко живо бегаше от пътя и милиция не ме е спирала дееба...та оттървах и тикети де-с тех въртене..сукане...е тук таме и затъване из некоя нива де-ама тва е една друга бира..
А иначе не знаех ,че тия Линкълни са с големи мотори-аз се чудя що един оня ден се напъваше с мене на сфетофара като тръгвахме...и да ти кажа честно=-първите 2....може би 3 секунди бехме заедно-е то аз точно се бех обърнал да го гледам кво се набира кат глист на буца де ама все пак се усещаше че върви...
хм....начи ся почвам да ги дразним тия точно :)
ай аз ш лягам ,че сабахленка беше 13 фаренхайт=-или некъде -10 ЦЕЛЗИЙ...да събирамн топличко за през деня...а ти там се пържи и поти на жегата,.....пфу... :friends: :kill_myself:
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни