АЗ пък на моят бал бях с ....ха познайте де .....хахах-даааа-със Пура-красотааа-това е през 1994-или миналия век дет се вика

Иначе съвет към колегата дето ще е на бал тая година
Приятелю-или си отиди със твоито купе което си е много хубаво даже-или се вози при някои (по добрият вариант)-ще ти кажа защо-по баловете както знаем-последните години стават хиляди изгъзици-ще вземаш от някоои колица и дет се вика за беда-я някои ще те чукне-я ще оповръщат кожения салон....затова хората казват ,че кола и жена не се дават-иначе ако ти е чааак толкова мерак-просто си наеми кола -сигурен съм че има фирми които дават под наем таква какваот искаш ти
...И друго щях да кажа де-тва с ква кола си бил на бала ще го помниш само ти и мнооого близките ти -а те си те обичат и харесват така или иначе-така че....всъщност няма значение с какво ще отидеш-а с КОГО

И пследна вмятка и спирам да давам съвети(мнения всъщност)-тия балове са празник за кръчмарите и моделиерите и фризьорите-толкова пари се дават за една единствена вечер(а да не споменавам колко хиляди възможност има вечерта да е пълна издънка),че със същите пари можете спокоино целият клас да отидете на морето за една седмица или където си искате и да си изкрате наистина незабравимо...
Та така де