светулки по сред бял ден ....
Започната от dani90, 22 дек 2008 - 12:25:51
12 мнения по тази тема
Публикувано 22 декември 2008 - 12:25
Такааам , здравейте колеги.
Преди няколко дни смених крушката на заден ляв габарит понеже не бачкаше , всичко точно 12v 10w крушка ама пак ми свети индикацията на таблото.
Другото АБС и АСД също си светят , като изгася колата и я запаля се оправи за 30 сек и пак така.
МОЛЯ , кажете какво да правя?
Прочетох другите теми в раздела , но ми се сториха различни от моя проблем и затова пуснах нова тема.
Преди няколко дни смених крушката на заден ляв габарит понеже не бачкаше , всичко точно 12v 10w крушка ама пак ми свети индикацията на таблото.
Другото АБС и АСД също си светят , като изгася колата и я запаля се оправи за 30 сек и пак така.
Прочетох другите теми в раздела , но ми се сториха различни от моя проблем и затова пуснах нова тема.
Публикувано 22 декември 2008 - 22:19
и при мен беше така с индикацията за изгоряла крушка светеше проверявам осветлението всичко работи обаче си светеше и след 2-3 дни изгоря едната крушка на габарита.да не би да си слагал ксенон скоро ? или пък си провери крушките на номера отзад дали светятТакааам , здравейте колеги.
Публикувано 22 декември 2008 - 22:27
Палиш и не свети това за крушките.Натискаш спирачка и пак не свети.Габарит и светва - задни габарити,предни светлини габарит и светлини заден номер.Не е задьлжително да е изгоряла,размьрдай им клемите и виж как е.Ако ли не смени всички крушки с нови ако ти е мерак.Ако ли не карай една по една.
АБС,МАБС,тралала.........прочете ли за стоп машинката?Сритай малко педала,може и да се оправи.И рови из форума за почистване на датчици
АБС,МАБС,тралала.........прочете ли за стоп машинката?Сритай малко педала,може и да се оправи.И рови из форума за почистване на датчици
.
Публикувано 22 декември 2008 - 22:32
Я,провери сигурен ли си,че крушката е 10Вата?Да не е 5Вата,а?От ОМВ ли я купи?
И аз,като теб,заради крушка на заден габарит 3 дена обикалях колата,докато не се оказа,че в същия корпус има 5 и 10В.крушки!Е-поне изчистих де-що цокли на крушляци имаше,и клемите им-всичките!

Публикувано 22 декември 2008 - 22:39
Е на око ако я погледнеш не свети ли повечко от десетте вата тая дето е 5???Ча па толко да не я е познал ме сьмнява.
Цокьлче ше да е,не дава добьр контакт с крушката.
.
Публикувано 22 декември 2008 - 22:45
Е на око ако я погледнеш не свети ли повечко от десетте вата тая дето е 5???Ча па толко да не я е познал ме сьмнява.
Уверявам те,че на светло през деня се пулих,зяпах отзад...и не намерих някаква осезаема разлика!На тъмно не съм гледал.
И на двата стопа отражателите съм ги почистил,както и "вафлите"съм измил отвътре и избърсал-съмняваш ли се?

Публикувано 22 декември 2008 - 22:48
Уверявам те,че на светло през деня се пулих,зяпах отзад...и не намерих някаква осезаема разлика!
съмняваш ли се?
Мчи от де да знам,я да проверим

Мани майтапа,на някои стопове от температурата и времет им се разваля контакта там,сменяш като луд,трьшне в дупка и светне копеленцето.Или му трябват 30 секунди да загрее и айде в киреча.
.
Публикувано 22 декември 2008 - 22:55
Мчи от де да знам,я да проверим
тука колко прьста виждаш??
Мани майтапа,на някои стопове от температурата и времет им се разваля контакта там,сменяш като луд,трьшне в дупка и светне копеленцето.Или му трябват 30 секунди да загрее и айде в киреча.
Ми да проверим-10 кинта залог...?

Ама да не "играеш" с авторите на темите,ей...!

Публикувано 22 декември 2008 - 22:57
Става,10 кинта за кофти контакт
За автора на темата - давам 5 кинта ако кажеш,че е от слаб контакт и черпя на лични каквато информация кажеш за тая кола.Ма не казвай на никой да не се изложим.
За автора на темата - давам 5 кинта ако кажеш,че е от слаб контакт и черпя на лични каквато информация кажеш за тая кола.Ма не казвай на никой да не се изложим.
.
Публикувано 22 декември 2008 - 23:01
Грешчица
.
Публикувано 23 декември 2008 - 12:02
Абе откъде да знам , не съм много в час ама поне мога да чета 12v 10w:) Това пишеше на другата такава взех и на изгорялата.Не купих я от некво магазинче за авточасти преди кръстовището на Европа и тая улица надолу към практикер.
Публикувано 23 декември 2008 - 12:24
Абе откъде да знам , не съм много в час ама поне мога да чета 12v 10w:) Това пишеше на другата такава взех и на изгорялата.Не купих я от некво магазинче за авточасти преди кръстовището на Европа и тая улица надолу към практикер.
Нищо,че пише 10 Вата-купи още една-две крушки от друг магазин,ама гледай да не са куче-марка,смени и пиши какъв е резултата.Ако не се оправя почисти цокъла на крушляка и пак пиши!
Публикувано 23 декември 2008 - 17:57
Чистенето на цокьла ше струва на Бенци анадьр 10 кинта.Намери си грес за ел. контакти,после леко мажи с прьсти да видим дали дьржи 10 години без проблем.И за солена вода става ма ти няма да дьлдисваш с тая кола.
.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни