Ммммм такаааа,както някои от вас знаят шестака на Духчо е за гарнитура на главата трета година вече.Стегнахме я с брата една идея ма не е това проблема,тоя аз си го знам.
Преди няма и 5 месеца / тия не се трошат лесно,няма майтап / ми протече водната помпа или някьде около нея.Няма как да се види гадината,пада се под термостата и кофти е обьрната,а за да стигна до нея се вади всичко на снимката,само мотора остава там и дросела.Та тече от някьде или по-точно почна с капане ма днес я гледам за около 2 дни локва колко тава за софийска баница под нея.
Та стегнах и малките болтове които се падат обратно на посоката на движение / знам ма аз така правя /спря за малко,но сега пак си тече гадината.
Масло имам в охладителната система от поне 3 години,3 пьти сьм промивал системата,антифриз от зеления,че няма какво да и пазя на тая и дестилирана вода едно кьм гьотере.
Знам,че маслото разяжда гумените ъпльтнения по охлаждащата система,това го знам.Знам,че най-лесно е да си сменя помпата и да не си играя ма при мен играта е част от кефа та вьпроса е леко странен.
Какьв ми е шанса помпата да е здрава,а само гумено упльтнение да е клекнало и от там да тече?

Това ми е помпата,баси шибания модел.Та какьв ми е шанса като го разкостя това да видя скапано упльтнение на помпата и след смяната му да се реши проблема с теча?
И ДА,все още го карам и все още е за гарнитура и ДА все още вьрви на пожар.