помощ имобилайзер
Започната от petro, 20 дек 2008 - 15:23:17
11 мнения по тази тема
Публикувано 20 декември 2008 - 15:23
Здравейте,колеги!Имобилайзера ми направи вчерашния ден ад,отключвам нормално,давам контакт и двете лампи мигат като луди и така сто пъти.Няма палене,свалих бушон 23 завъртях,пак го сложих и колата запали без проблем.Въпроса ми е къде в Пловдив може да ми махнат имобилайзера или аз да го изкормя с ваша помощ.Става въпрос за ц250-95г.Батериите са ми нови.
Публикувано 20 декември 2008 - 16:34
Мислиш ли че некой ще ти сподели как се игнорира имобилайзер/фабричен/...!?
Това не се толерира,..дори и да се налага да го правиш на твоя автомобил!
Има други нормални начини за да се установи къде е дефекта и да се отреагира!
Успех!
Това не се толерира,..дори и да се налага да го правиш на твоя автомобил!
Има други нормални начини за да се установи къде е дефекта и да се отреагира!
Успех!
Публикувано 20 декември 2008 - 16:56
забравих да напиша,че си пали и с обикновен ключ,но от вчера ми е правила номера 2-3пъти
Публикувано 21 декември 2008 - 11:28
Не знаете ли сервиз в Пловдив,Вени къде си?
Публикувано 21 декември 2008 - 12:27
То батериите че си ги сменил скоро не означава че са читави замери ги с мултицет , според мен смени ги и тогава започни да си търсиш проблема .Не знаете ли сервиз в Пловдив,Вени къде си?
За мен този проблем с мигането на двете лампи ти идва от батериите , но това си е мое мнение.
Моят личен блог интернет технологии Програмируеми логически контролери PLC Forum
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
"Този, който отхвърля промяната, е архитектът на разрухата. Единствената човешка институция, която отхвърля прогреса, е гробището"
Харолд Уилсън.
Публикувано 21 декември 2008 - 17:42
Ще ги сменя,дано да е от тях.
Весели празници на всички!
Весели празници на всички!
Публикувано 21 декември 2008 - 21:12
Да си жив и здрав!
Публикувано 23 декември 2008 - 15:59
Колеги,не е от батериите,днес ги смених и пак ми направи номер.Този път дадох на контакт и лампите се разсветиха,изчаках да спре да подгрява,всичко изгасна по таблото,завъртях и запалих. След това пробвах и няма ядове,обаче не съм спокоен.Ако някой има идея да свирка
Поздрави!
Поздрави!
Публикувано 23 декември 2008 - 17:33
Отпред у десно,..махаш пластмасовия капак и гледаш с какво реле си,...с предпазител или с реле модул,....и го занеси на бате ти Венко!
Публикувано 23 декември 2008 - 18:22
Мерси,LYNX,утре ще проверя.
Поздрави!
Поздрави!
Публикувано 24 декември 2008 - 09:18
Весели празници!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА