Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Къде се намира топлинният датчик за горивото?

• Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 pin4o77

pin4o77

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C250 D 93г.

Posted 17 December 2008 - 19:30

Здравейте колеги,ако някой знае,къде се намира топлинният датчик за горивото да ме упъти.Колата ми е С250 дизел 93год.Защото ми светна една лампа EDC на таблото и каолата започна да губи мощност и да присецва.Казаха ми,че е от топлинният датчик за горивото.Ако някой има мнение по въпроса,Моля да помогне.
  • 0

#2 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Posted 17 December 2008 - 22:03

Тая лампа може да ти свети от много неща.Кой диагностицира проблема?На сервиз ли беше,прочетоха ли грешка от компа?Докато не я закачат и да я прочетат тая грешка от която ти свети лампата може само да се гадае за проблема.Иначе този датчик не знам къде се намира,но недей да ровиш наизуст по колата.Колегите ще ти пишат къде е датчика.
  • 0

#3 ivan hristov

ivan hristov

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 7 Posts:
  • Град:София

Posted 17 December 2008 - 22:44

Моята също светна преди време и колата започна да губи мощност, интересното беше че на автопилот нямаше проблем, вървеше си много добре. Оказа се че е от О-пръстените на маркучите за за горивото. Смених ги и колата заспа. Но както те посъветва колегата - по добре в сервиз.
  • 0

#4 pin4o77

pin4o77

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 4 Posts:
  • Автомобил:
    Mercedes-Benz C250 D 93г.

Posted 17 December 2008 - 23:27

Преди една седмица измих двигателя с пароструйка и след това започнаха проблемите.Ходих в едно сервизче и ми изчистиха доста грешки,но майстора каза,че някакъв топлинен датчик за горивото е повледен,но трябва да установи,за какво точно става реч и да установи кой е датчика.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users