Нали съм си прост(в случай ,че не знаете)-реших отново да си отремонтирам нещо самичък...въпреки ,че всеки път като опитам да правя каквото и да било по интериора на колата обикновенно го чупя...ама нали гледам тука теми-хората свалят табла.,,касетофони..сменяват крушки.....и си викам-що па да не мога и аз......ми да ама ей на-хич ме няма
случката е такава-голямата ми жабка-дето е под пасажерския еърбег-не ми се отключваше-трябва да я поотворя леко в ъгъла със сила и после с още по голяма сила сецам надолу и се отваряше...
и днеска си седя и си я гледам тая жабка и си мисля-абе убава си е-голяма-просторна,.свети-има место да си сложа кока колата..да си наредя монетки...абе дет се вика=готина си е-що да не поправя....гледах умно-гледах...видимо нищо не е счупено или да заяжда-натискам си заключалката(челюстите)-работят...мислих струвах....и викам я да понапъна малко с ледърмана-може самата ключалка да е леко изместена и затва да не отключва....дееба кво съм ял не знам ама как го подфанах с клещите..и се разпарчетоса.....
реве ми се ама кво да правя....
ако некои има снимки или знае как се сваля и сменява тая пущина...да казва(аз си знам кои ще е де ама много пиьене му се събра на морския та ш видим...)...
Благодаря...и да знам ,че съм прост.....ма такъв съм си ся...