Вицове
Започната от ALEX_C200, 29 сеп 2006 - 16:22:07
2416 мнения по тази тема
Публикувано 28 март 2012 - 20:02
Седи си един полицай на магистралата и по едно време му се обажда негов колега:
-Шефе, към тебе идва една блондинка. Спри я , отиди при колата й , отвори вратата и си свали гащите.
Послушал го, спрял блондинката, отишъл при нея, свалил си гащите , а тя казала:
-Еее... пак ли проба за алкохол.
-Шефе, към тебе идва една блондинка. Спри я , отиди при колата й , отвори вратата и си свали гащите.
Послушал го, спрял блондинката, отишъл при нея, свалил си гащите , а тя казала:
-Еее... пак ли проба за алкохол.
Публикувано 29 март 2012 - 15:49
Ако Титаник бе потънал днес…
Барак Обама: Свидетели сме на безпрецедентен терористичен акт.
Путин: Титаник не потъна, а беше участник във водно-кинетична операция.
...
Уолстрийт: Титаник е твърде голям, за да го оставят да потъне.
Ню ейдж гуру и автор: В кораба няма дупка, освен ако не повярвате, че има.
Бойко Борисов: Титаник нямаше да потъне, ако от тройната коалиция бяха строили магистрали.
Яне Янев: Потъването на Титаник е опит за покушение срещу мен и явна провокация срещу РЗС. (време за: произнасяне 7 минути и 34 секунди).
Никола Груевски: Потъването на перлата на Македонскио флот – Титаниче, е най-големата трагедия за нашио народ за последните 8 иляди години.
Случаен водач на Голф 2: Мда, и минауата година тука потъна един кораб у Владая. Шо винкел си замина, ей така.
Барак Обама: Свидетели сме на безпрецедентен терористичен акт.
Путин: Титаник не потъна, а беше участник във водно-кинетична операция.
...
Уолстрийт: Титаник е твърде голям, за да го оставят да потъне.
Ню ейдж гуру и автор: В кораба няма дупка, освен ако не повярвате, че има.
Бойко Борисов: Титаник нямаше да потъне, ако от тройната коалиция бяха строили магистрали.
Яне Янев: Потъването на Титаник е опит за покушение срещу мен и явна провокация срещу РЗС. (време за: произнасяне 7 минути и 34 секунди).
Никола Груевски: Потъването на перлата на Македонскио флот – Титаниче, е най-големата трагедия за нашио народ за последните 8 иляди години.
Случаен водач на Голф 2: Мда, и минауата година тука потъна един кораб у Владая. Шо винкел си замина, ей така.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 30 март 2012 - 11:41
Между програмисти:
- Какво правиш?
- Изучавам прозореца. Много е странен! Мога да го отворя, мога да го затворя, но не мога да го минимизирам!
- Какво правиш?
- Изучавам прозореца. Много е странен! Мога да го отворя, мога да го затворя, но не мога да го минимизирам!
Публикувано 30 март 2012 - 19:38
Щели да заснемат нова версия на филма ТИТАНИК, този път на 3D...
Е и сега ако не видят ледника - заслужават си го!
Е и сега ако не видят ледника - заслужават си го!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 31 март 2012 - 10:06
Самолетна катастрофа в Сахара. Оцеляват двама мъже, останали чисто голи.
- Браточка, ако хукнем голи през тоя пек, ще ни изгорят достоинствата и после сме за никъде.
Дай да ти го пъхна отзад, ще вървим няколко метра, после ти и така ще си ги опазим от слънцето.
Тръгнали в тая схема пичовете и по едно време този отпред измърморил:
- Копеле, дай да влеземе в крачка, че така направо си ме е**ш.
Публикувано 01 април 2012 - 08:24
Видове жени:
Жената HARD-DISC – тя помни всичко, завинаги
Жената EXCEL – казват, че тя може да прави много неща, но вие я използвате само за основни нужди
Жената SCREENSAVER – не става за нищо, но поне е забавна
Жената INTERNET – трудно достъпна
... Жената SERVER – винаги е заета, когато имате нужда от нея
Жената E-MAIL – от десет неща, които тя казва, осем са безмислици
Жената VIRUS – също така позната като „съпруга”, тя се появява, когато не я очаквате, инсталира се сама и използва ресурсите ви. Ако се опитате да я деинсталирате, вие губите нещо, а ако не се опитате да я деинсталирате, вие губите всичко.
Жената HARD-DISC – тя помни всичко, завинаги
Жената EXCEL – казват, че тя може да прави много неща, но вие я използвате само за основни нужди
Жената SCREENSAVER – не става за нищо, но поне е забавна
Жената INTERNET – трудно достъпна
... Жената SERVER – винаги е заета, когато имате нужда от нея
Жената E-MAIL – от десет неща, които тя казва, осем са безмислици
Жената VIRUS – също така позната като „съпруга”, тя се появява, когато не я очаквате, инсталира се сама и използва ресурсите ви. Ако се опитате да я деинсталирате, вие губите нещо, а ако не се опитате да я деинсталирате, вие губите всичко.
Публикувано 01 април 2012 - 08:26
Класът на Иванчо в час по биология. Учителката ги пита:
- Деца, кое животно най-много ви харесва?
- Лъва, горския цар!
- Браво, Петърчо, петица.
- Маймунката, защото е много интересна и игрива.
... - Добре, Ангелчо, добър (4)!
- На слона ташаците!
- Ау, Иванчо! Две!
- Две, ама ей-такива!
- Деца, кое животно най-много ви харесва?
- Лъва, горския цар!
- Браво, Петърчо, петица.
- Маймунката, защото е много интересна и игрива.
... - Добре, Ангелчо, добър (4)!
- На слона ташаците!
- Ау, Иванчо! Две!
- Две, ама ей-такива!
Публикувано 01 април 2012 - 08:32
Една жена влиза в аптеката и иска да и продадат цианкалий.
Аптекаря:
- Но за какво ви е отрова?
Жената:
- Искам да отровя мъжа си, той ми изневерява!
... Аптекаря:
- Извинете, но не мога просто така да ви продам отрова, това е нелегално, без значение какво е направил вашия мъж!
В отговор на това, жената показва на аптекаря снимка на любовницата на мъжа си, на която аптекаря разпознава жена си!
Аптекаря, подавайки отровата:
- Извинете, не знаех, че имате рецепта!
Аптекаря:
- Но за какво ви е отрова?
Жената:
- Искам да отровя мъжа си, той ми изневерява!
... Аптекаря:
- Извинете, но не мога просто така да ви продам отрова, това е нелегално, без значение какво е направил вашия мъж!
В отговор на това, жената показва на аптекаря снимка на любовницата на мъжа си, на която аптекаря разпознава жена си!
Аптекаря, подавайки отровата:
- Извинете, не знаех, че имате рецепта!
Публикувано 01 април 2012 - 08:38
Върви зайо байо през гората, целия окървавен. Среща го вълка и го пита:
- Я? Зайо, какво е станало с тебе, защо си целия в кръв?
- Ох, вълчо, вървя си аз, среща ме Баба Меца и като ме видя такъв пухкав и мекичък и ме използва за дамска превръзка.
На следващия месец вълка среща бухала из гората, целия в кръв и го пита:
- На къде така бухльо, целия си в кръв?
- Абе, мерака ми е да набарам заека! Да вземе да каже на Баба Меца, че превръзките с крилца били по-добри!
- Я? Зайо, какво е станало с тебе, защо си целия в кръв?
- Ох, вълчо, вървя си аз, среща ме Баба Меца и като ме видя такъв пухкав и мекичък и ме използва за дамска превръзка.
На следващия месец вълка среща бухала из гората, целия в кръв и го пита:
- На къде така бухльо, целия си в кръв?
- Абе, мерака ми е да набарам заека! Да вземе да каже на Баба Меца, че превръзките с крилца били по-добри!
Публикувано 01 април 2012 - 08:39
Един нашенец спасил живота на богат турчин край Босфора. От благодарност комшията предложил да му даде каквото си поиска. Нашенецът отсякъл:
- А бе, много ровят на границата. Каквото и да дадеш, може да ми го вземат. Я по-добре ме заведи да видя отблизо какво е това харем.
Богаташът веднага го завел в собствения си харем. Ядат, пият, свири оная ориенталска музика, ханъмите хвърлят гюбеци. По едно ...време нашенецът взел да се ококорва и зачервил гребена. Турчинът рекъл на една от жените си:
- Айше, я оди олаби човеко!
Завела го тя в спалнята, олабил той жилата, па се върнали. Пак ядат, пият, ханъмите хвърлят гюбеци. По едно време нашенецът взел пак да се ококорва. Турчинът пак:
- Хатидже, я оди олаби човеко!
Завела го тя в спалнята, олабил той жилата, па се върнали. Пак ядат, пият, ханъмите хвърлят гюбеци. По едно време нашенецът взел пак да се ококорва. Турчинът пак:
- Назифе, я оди олаби човеко!
Завела го тя в спалнята, олабил той жилата, па се върнали. Пак ядат, пият, ханъмите хвърлят гюбеци. Ама нашенецът нещо не се ококорва. Турчинът повикал един от гавазите - як арапин с бръсната глава:
- Мустафа, я оди натегни човеко, че много се е олабил!
- А бе, много ровят на границата. Каквото и да дадеш, може да ми го вземат. Я по-добре ме заведи да видя отблизо какво е това харем.
Богаташът веднага го завел в собствения си харем. Ядат, пият, свири оная ориенталска музика, ханъмите хвърлят гюбеци. По едно ...време нашенецът взел да се ококорва и зачервил гребена. Турчинът рекъл на една от жените си:
- Айше, я оди олаби човеко!
- Хатидже, я оди олаби човеко!
- Назифе, я оди олаби човеко!
Завела го тя в спалнята, олабил той жилата, па се върнали. Пак ядат, пият, ханъмите хвърлят гюбеци. Ама нашенецът нещо не се ококорва. Турчинът повикал един от гавазите - як арапин с бръсната глава:
- Мустафа, я оди натегни човеко, че много се е олабил!
Публикувано 01 април 2012 - 22:59
Какво е общото между грозна жена, която ти прави свирк@ и това да ходиш по въже опънато между две 10 етажни сгради?
Постоянната мисъл "не гледай надолу, не гледай надолу!"...
Постоянната мисъл "не гледай надолу, не гледай надолу!"...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 02 април 2012 - 20:24
Ученик копае в градината. Друг го доближава и пита:
- Какво търсиш?
- Корен квадратен. От вчерашната домашна. Ама само кръгли ги вадя!
- Добре си ти. А на Пешо са му дали за домашна работа един член да го направи на многочлени. И преди малко го гледам – точи един нож и тихо плаче…
- Какво търсиш?
- Корен квадратен. От вчерашната домашна. Ама само кръгли ги вадя!
- Добре си ти. А на Пешо са му дали за домашна работа един член да го направи на многочлени. И преди малко го гледам – точи един нож и тихо плаче…
Публикувано 03 април 2012 - 20:09
Една майка се провиква от плажа по посока на морето:
- Иванееееееееее, излез от водата!
От водата се подава една глава и Иван отвръща:
- Защооо, студено ли ми еее?
- Неее, гладен сиии!
Водещият задава въпрос на един от мъжете:
- Кога за последно правихте +#$%***** с жена си?
- В неделя.
- А къде?
-(мъжът смутено)Амииии... в банята.
... Влиза жена му в студиото и трябва да потвърди.
Водещият:
- Кога за последно правихте +#$%***** с мъжа си?
- В неделя.
- А къде?
Жената поглежда въпросително мъжа си, а той:
- Хайде, хайде казвай! Аз вече казах.
Тя се обръща към камерите и най-демонстративно казва:
- Ами в дупето.
- Иванееееееееее, излез от водата!
От водата се подава една глава и Иван отвръща:
- Защооо, студено ли ми еее?
- Неее, гладен сиии!
Водещият задава въпрос на един от мъжете:
- Кога за последно правихте +#$%***** с жена си?
- В неделя.
- А къде?
-(мъжът смутено)Амииии... в банята.
... Влиза жена му в студиото и трябва да потвърди.
Водещият:
- Кога за последно правихте +#$%***** с мъжа си?
- В неделя.
- А къде?
Жената поглежда въпросително мъжа си, а той:
- Хайде, хайде казвай! Аз вече казах.
Тя се обръща към камерите и най-демонстративно казва:
- Ами в дупето.
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни