![Photo](https://secure.gravatar.com/avatar/9fe0da49aa772096c935b6854de327e1?s=100&d=https%3A%2F%2Fstatic.mbclub.bg%2Fforums%2Fpublic%2Fstyle_images%2Fmaster%2Fprofile%2Fdefault_large.png)
Вицове
Started by ALEX_C200, 29 Sep 2006 - 16:22:07
2416 replies to this topic
Posted 05 August 2011 - 09:14
Хахахаха
NO PAIN - NO GAIN!
Posted 08 August 2011 - 10:19
Момиче влиза в агенция за набиране на манекенки и казва на чиновник, който чете вестник:
- Бих искала да постъпя на работа като манекенка.
Без да вдигне глава от вестника, чиновникът бърка в чекмеджето, изважда миниатюрен бански костюм и казва:
- Попълнете този формуляр!
- Бих искала да постъпя на работа като манекенка.
Без да вдигне глава от вестника, чиновникът бърка в чекмеджето, изважда миниатюрен бански костюм и казва:
- Попълнете този формуляр!
Posted 11 August 2011 - 09:13
Сигур вече някой ме е изпреварил,но:
Умираща баба казва на внучката си:
"Искам да ти оставя моята ферма. Това включва вила, трактор и друго оборудване, чифлик и 22 398 750 долара в брой".
Внучката, виждайки себе си богата, казва:
"О, бабо! Tолкова си щедра! Аз дори не знаех, че си имала ферма. Къде е?"
С последния си дъх бабата прошепнала:
- Facebook ...
Умираща баба казва на внучката си:
"Искам да ти оставя моята ферма. Това включва вила, трактор и друго оборудване, чифлик и 22 398 750 долара в брой".
Внучката, виждайки себе си богата, казва:
"О, бабо! Tолкова си щедра! Аз дори не знаех, че си имала ферма. Къде е?"
С последния си дъх бабата прошепнала:
- Facebook ...
Posted 11 August 2011 - 12:12
много добър![Публикувано изображение](http://www.lasto-bg.com/images/emoticons/bj.gif)
Джедайски хумор!
Как псува един Джедай?
-Нека майка ти бъде с мен !
И както казва джадай мастера Йода:
- Suck my dick tonight you will!
![Публикувано изображение](http://www.lasto-bg.com/images/emoticons/bj.gif)
Джедайски хумор!
Как псува един Джедай?
-Нека майка ти бъде с мен !
И както казва джадай мастера Йода:
- Suck my dick tonight you will!
Posted 12 August 2011 - 21:04
Видахим е сключила договор с Формула 1 за доставка на гуми VIDA SPORT. Договорени са 6000 броя за попълване на загражденията по пистите...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 13 August 2011 - 10:50
Влиза в лекарски кабинет хлапе,което се държи за надутата си буза и запъхтяно казва:
–Доктореее,оса....
Доктора го поглежда и пита:
–К'во,бе,да не те ужили по бузата?
–Неее,тате я утрепа с лопатата...
–Доктореее,оса....
Доктора го поглежда и пита:
–К'во,бе,да не те ужили по бузата?
–Неее,тате я утрепа с лопатата...
![Публикувано изображение](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/dontknow.gif)
Posted 13 August 2011 - 15:34
как можеш да накараш на блондинка очите да и засияят?
като и светнеш с фенерче в ухото
като и светнеш с фенерче в ухото
![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Posted 15 August 2011 - 22:59
- Вярно ли, че Стоян от вашето село спечелил "Москвич" от лотарията?
- Не е баш така. Не е Стоян, а Пешо, не е от нашето село, а от съседното, колата не е "Москвич", а "Волга" и не я спечели, ами го прегази.
- Не е баш така. Не е Стоян, а Пешо, не е от нашето село, а от съседното, колата не е "Москвич", а "Волга" и не я спечели, ами го прегази.
Вари го,печи го,бенца си е Бенц!
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени!
Posted 17 August 2011 - 00:20
На предприемчив врачанец му писнало да случва на женки, които са в цикъл. Направил си устройство, което започва да пищи, когато мадамата има гости от червен бряг. Излязъл на улицата, за да тества изобретението си и по пътя срещнал свой познат, които се разхождал с приятелката си. Устройството започнало да пищи. Отишъл до приятеля си и го попитал на ухо: Абе извинявай, че ти задавам такъв въпрос, ама ще ми кажеш ли приятелката ти в цикъл ли е? - Другият се избърсал по устата и рекъл:
- Личи ли бе да му еба майката?!
- Личи ли бе да му еба майката?!
Posted 17 August 2011 - 00:51
На митинг пред парламента всички викат: "Демокрация! Демокрация! Демокрация!" В това време се чува, че един бърка думата и вика : "Менстроация! Менстроация! Менстроация!". Друг го бута в ребрата и му се скарал: "Абе не викай така бе! Демокрация викай!". А другият отговорил: "Абе карай бе, все едно бе, важното е кръв да се лее!"
Posted 17 August 2011 - 08:22
Събужда се програмист с новата си приятелка. Тя го пита нежно :
- Ще се ожениш ли за мен ?
Той раздразнен .. :
- Всеки ден едни и същи въпроси ! Виж в FAQ!
- Ще се ожениш ли за мен ?
Той раздразнен .. :
- Всеки ден едни и същи въпроси ! Виж в FAQ!
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
![:)](https://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.png)
Posted 17 August 2011 - 08:47
Демокрация е - два вълка и една овца да гласуват какво ще се обядва.
Свобода е - тежко въоръжена овца да оспорва вота.
Свобода е - тежко въоръжена овца да оспорва вота.
Posted 17 August 2011 - 09:20
В Пирогов влиза пиян и казва:
-Извинявам се много, в трамвая снощи забравих една бутилка, някой да я е намерил?
-Бутилката-не, но донесоха човекът, който я е намерил.
-Извинявам се много, в трамвая снощи забравих една бутилка, някой да я е намерил?
-Бутилката-не, но донесоха човекът, който я е намерил.
Posted 17 August 2011 - 09:25
Сега ще ви разкажа една история, ама тя си е бетер виц. Случила се е преди 2-3 години, ама така съм се смял, когато ми го разказаха, че………:
Близък на мой приятел е живял дълго време в САЩ. Идва си тука и моя приятел му е дал някаква служебна кола, та човека да си кара насам натам. Само му е казал, като зарежда да иска фактура. Та кара си човека и отива на ШЕЛ, сипва бензин и на касата казва, че иска фактура, а продавачката:
-Кажете БУЛСТАТ
Нашият човек се замислил и попитал:
-Ккккакво;
Продавачката отново:
-Кажете БУЛСТАТ
Нашият човек вече чул и повторил:
-БУЛСТАТ
Продавачката отново, вече нетърпелива;
-Господине, ще ми кажете ли накрая БУЛСТАТА
Нашият човек:
-Ами на ли ви казвам няколко пъти, нали искате да повторя БУЛСТАТ
И чак накрая разбрал за какво става дума и се обадил на моя приятел да го пита за номера на булстата.
Близък на мой приятел е живял дълго време в САЩ. Идва си тука и моя приятел му е дал някаква служебна кола, та човека да си кара насам натам. Само му е казал, като зарежда да иска фактура. Та кара си човека и отива на ШЕЛ, сипва бензин и на касата казва, че иска фактура, а продавачката:
-Кажете БУЛСТАТ
Нашият човек се замислил и попитал:
-Ккккакво;
Продавачката отново:
-Кажете БУЛСТАТ
Нашият човек вече чул и повторил:
-БУЛСТАТ
Продавачката отново, вече нетърпелива;
-Господине, ще ми кажете ли накрая БУЛСТАТА
Нашият човек:
-Ами на ли ви казвам няколко пъти, нали искате да повторя БУЛСТАТ
И чак накрая разбрал за какво става дума и се обадил на моя приятел да го пита за номера на булстата.
От Витоша по-високо нема, от Искаро по-дълбоко нема и от Мерцедес по-убаво нема...............древна шопска мъдрост!
Posted 17 August 2011 - 10:30
На мен ми разправяха за едни японци, които решили (голяма грешка) да пътуват с влак от морето до София. На гарата във Варна попитали в колко часа пристига влакът в София и там, без много да му мислят, директно им отговорили: "в 8:00 сутринта"...
Съответно, към 8:10 японците звънят от гара Бов на някакъв техен познат и питат - много малка изгележда тая централна гара на вашата столица?
Умниците следили по часовник и когато влакът спрял в 8:00 на гара Бов, преценили, че това трябав да е София и слезли от влака![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Сещам се за вица:
Един българин трябвало да пътува командировка до Токио. Отива на гишето на японските авиолинии в София и казва:
- Един билет за Токио.
- На кое летище искате да кацнете - на Нарита или на Ханеда?
- От де да знам бе... на Нарита...
- На терминал 1 или на терминал 2 ще ви е по-удобно?
- От де да знам бе... аз да не съм врачка, де да знам къде... на втори - сигурно е по-нов!
- Метро ли ще използвате или такси от летището...
- Я стига с тия въпроси бе, дайте ми един билет за Токио, че нямам време.
Каца в Япония и решава, че тия японци, дето много знаят, правят се на умни и задават толкова въпроси, сега ще си го получат...
решава да си вземе обратен билет, отива на гишето и казва на чист български:
- Един билет за Бучино!
От там жената зад гишето му отговаря на чист български:
- За Мало Бучино или за Голямо Бучино?
Съответно, към 8:10 японците звънят от гара Бов на някакъв техен познат и питат - много малка изгележда тая централна гара на вашата столица?
Умниците следили по часовник и когато влакът спрял в 8:00 на гара Бов, преценили, че това трябав да е София и слезли от влака
![:)](http://static.mbclub.bg/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Сещам се за вица:
Един българин трябвало да пътува командировка до Токио. Отива на гишето на японските авиолинии в София и казва:
- Един билет за Токио.
- На кое летище искате да кацнете - на Нарита или на Ханеда?
- От де да знам бе... на Нарита...
- На терминал 1 или на терминал 2 ще ви е по-удобно?
- От де да знам бе... аз да не съм врачка, де да знам къде... на втори - сигурно е по-нов!
- Метро ли ще използвате или такси от летището...
- Я стига с тия въпроси бе, дайте ми един билет за Токио, че нямам време.
Каца в Япония и решава, че тия японци, дето много знаят, правят се на умни и задават толкова въпроси, сега ще си го получат...
решава да си вземе обратен билет, отива на гишето и казва на чист български:
- Един билет за Бучино!
От там жената зад гишето му отговаря на чист български:
- За Мало Бучино или за Голямо Бучино?
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users