Вицове
Started by ALEX_C200, 29 Sep 2006 - 16:22:07
2416 replies to this topic
Posted 13 October 2009 - 21:26
Един ден Исус, Мойсей и един старец излезли да поиграят голф.
Игрището било между две редици високи дървета и с малко езерце, разположено точно преди затревената площ с дупката.
Играта започнал Мойсей. Ударът му обаче излязъл малко къс, топката паднала и се затъркаляла по земята към целта, но на пътя й било езерцето. Махнал Мойсей с ръце и водите на езерцето се разделили, пропускайки топката, която спряла на десетина сантиметра от дупката.
Втори бил Исус. Замахнал той, топката полетяла, но ударът пак бил къс - топката щяла да падне точно в средата на езерцето. Махнал Исус с ръце, топката ударила повърхността на водата и продължила да се търкаля по нея, като по сухо. После слязла на тревата и стигнала на два пръста от дупката.
Последен бил старецът. Ударил, но на половината полет топката се ударила в клоните на едно дърво и се заклещила там. Неочаквано земетресение разклатило дървото и топката паднала, но право в езерото.
Започнала да потъва, но една риба я захапала и изплувала на
повърхността. Към нея се спуснала птица, грабнала я в ноктите си и полетяла. Едва размахала криле и от небето проблеснала мълния, която направила и птицата, и рибата на пепел, а топката невредима паднала право в дупката.
Мойсей не издържал, хврълил стика си, и се обрърнал към Исус:
- Да знаеш, не искам да играя повече голф с баща ти!
Игрището било между две редици високи дървета и с малко езерце, разположено точно преди затревената площ с дупката.
Играта започнал Мойсей. Ударът му обаче излязъл малко къс, топката паднала и се затъркаляла по земята към целта, но на пътя й било езерцето. Махнал Мойсей с ръце и водите на езерцето се разделили, пропускайки топката, която спряла на десетина сантиметра от дупката.
Втори бил Исус. Замахнал той, топката полетяла, но ударът пак бил къс - топката щяла да падне точно в средата на езерцето. Махнал Исус с ръце, топката ударила повърхността на водата и продължила да се търкаля по нея, като по сухо. После слязла на тревата и стигнала на два пръста от дупката.
Последен бил старецът. Ударил, но на половината полет топката се ударила в клоните на едно дърво и се заклещила там. Неочаквано земетресение разклатило дървото и топката паднала, но право в езерото.
Започнала да потъва, но една риба я захапала и изплувала на
повърхността. Към нея се спуснала птица, грабнала я в ноктите си и полетяла. Едва размахала криле и от небето проблеснала мълния, която направила и птицата, и рибата на пепел, а топката невредима паднала право в дупката.
Мойсей не издържал, хврълил стика си, и се обрърнал към Исус:
- Да знаеш, не искам да играя повече голф с баща ти!
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 15 October 2009 - 02:57
Разсипана сол - на караница е.
Разсипана захар - на сдобряване е.
Разсипан кокаин - на феерически усещания и фантастични видения е.
Паднала вилица - на гости е.
Паднал х*й - край, никой за никъде не бърза.
Лястовиците летят ниско - очаквайте дъжд.
Кравите летят ниско - разсипан е кокаина.
Счупено огледало - на нещастие е.
Скъсан ластик на бельото - на голям срам, или може би на малък.
Скъсан презерватив - да се беше счупило огледалото...
Сърбящ нос - на пиянство е.
Сърбящи слабини - на доктор е.
Сърбящ задник - на приключения е...
Разсипана захар - на сдобряване е.
Разсипан кокаин - на феерически усещания и фантастични видения е.
Паднала вилица - на гости е.
Паднал х*й - край, никой за никъде не бърза.
Лястовиците летят ниско - очаквайте дъжд.
Кравите летят ниско - разсипан е кокаина.
Счупено огледало - на нещастие е.
Скъсан ластик на бельото - на голям срам, или може би на малък.
Скъсан презерватив - да се беше счупило огледалото...
Сърбящ нос - на пиянство е.
Сърбящи слабини - на доктор е.
Сърбящ задник - на приключения е...
Posted 15 October 2009 - 03:00
На бал в Английския кралски двор разговарят двама лорда, единия от които изпаднал в борчове, нямал даже стотинки за вестник!
- Сър Джефри, много ми е приятно да ви видя, намирам ви във видимо цветущо здраве!
- Да благодаря.
- Как е миледи? Надявам се, че и тя е много дорбе?!?
- Да така е!
- А скъпите ви дъщери, предполагам вече им намерихте подходящи по ранг и образувание съпрузи!?
- Да приятелю!
И така още половин час размяна на любезни намеци и констатации за финансовото и здравословното състояние до 7-мо коляно, докато накрая задал контра въпроса:
- Сър, ще бъдете ли така любезен да ми услужите с 1000 паунда?
- А вие можете ли да ме целунете по лакътя?
- Защо точно по лакътя милорд?
- Ами и вие започнахте от далеч сър!!!
- Сър Джефри, много ми е приятно да ви видя, намирам ви във видимо цветущо здраве!
- Да благодаря.
- Как е миледи? Надявам се, че и тя е много дорбе?!?
- Да така е!
- А скъпите ви дъщери, предполагам вече им намерихте подходящи по ранг и образувание съпрузи!?
- Да приятелю!
И така още половин час размяна на любезни намеци и констатации за финансовото и здравословното състояние до 7-мо коляно, докато накрая задал контра въпроса:
- Сър, ще бъдете ли така любезен да ми услужите с 1000 паунда?
- А вие можете ли да ме целунете по лакътя?
- Защо точно по лакътя милорд?
- Ами и вие започнахте от далеч сър!!!
Posted 15 October 2009 - 03:01
На един човечец чревцата се разстроили. Влита той с разкритие в кенефа, блъска първата врата-заето, блъска втората-заето, рита третата, тя се отваря, човечеца се обръща и пуска лайняния тайфун..... Отдъхнал си, поглежда на долу и...... вижда още два крака между неговите!!! Боязливо се обръща и вижда някакъв тип откопиран контактно на стената .... труден за рисуване!
- Извинявай пич, ама що не каза че си тука...?
Обърсал очи оня и вика:
- Тооо... оставаше и устата да си бех отворил...?!?!?
- Извинявай пич, ама що не каза че си тука...?
Обърсал очи оня и вика:
- Тооо... оставаше и устата да си бех отворил...?!?!?
Posted 15 October 2009 - 03:01
Иванчо изпраща Марийка до тях и на вратата я спира и я моли да му направи една бърза свирка! Тя отказва, той пак я моли, тя пак отказва и така половин час!
Накрая вратата се отваря и излиза малката и сестричка:
- Како, татко каза, ако ти няма да му правиш свирка, да му направя аз, а ако не иска от мен, той ще дойде лично да му направи свирка, само да си махне ръката от домофона!
Накрая вратата се отваря и излиза малката и сестричка:
- Како, татко каза, ако ти няма да му правиш свирка, да му направя аз, а ако не иска от мен, той ще дойде лично да му направи свирка, само да си махне ръката от домофона!
Posted 15 October 2009 - 03:07
Студентка е на изпит по математика, отговаря зле и професорът й задава допълнителен въпрос:
- Кажете ми какво е това геометрична прогресия?
Студентката:
- Това е, когато всеки следващ член е два пъти по-голям от предния.
- Е-е-ех - отговаря професорът - това са само вашите девически мечти.
- Кажете ми какво е това геометрична прогресия?
Студентката:
- Това е, когато всеки следващ член е два пъти по-голям от предния.
- Е-е-ех - отговаря професорът - това са само вашите девически мечти.
Posted 15 October 2009 - 03:08
Мутра вика телевизионен техник вкъщи. Пристига техникът и пита:
- Какъв е проблемът?
- Е, тоя телевизор, го земах оня ден. Sony братче, стереооооо, 800 долара, а? И значи вчера си го гледам и изведнъж - трак, стереото изчезна...
Техникът оглежда телевизора, гледа на масата лежи една отвертка.
- Как така ще изчезне стереото... Гледам тука една отвертка, да не сте бъркали нещо по телевизора?
- Как ша бъркам бе! Вчера си седим тука на фотьойла, гледам тая отвретка, викам чакай да си изчистим ухото с нея. И изведнъж: ОП - няма стерео...
- Какъв е проблемът?
- Е, тоя телевизор, го земах оня ден. Sony братче, стереооооо, 800 долара, а? И значи вчера си го гледам и изведнъж - трак, стереото изчезна...
Техникът оглежда телевизора, гледа на масата лежи една отвертка.
- Как така ще изчезне стереото... Гледам тука една отвертка, да не сте бъркали нещо по телевизора?
- Как ша бъркам бе! Вчера си седим тука на фотьойла, гледам тая отвретка, викам чакай да си изчистим ухото с нея. И изведнъж: ОП - няма стерео...
Posted 15 October 2009 - 03:18
В тъмна, непрогледна нощ на вратата на селска къща се чука.
Отвътре:
- Кой е ?
- Дърва трябват ли ви ?
- Не!
На сутринта дървата ги нямало.
Отвътре:
- Кой е ?
- Дърва трябват ли ви ?
- Не!
На сутринта дървата ги нямало.
Posted 15 October 2009 - 10:04
Три часа през нощта, пиян човек върви по улицата и крещи с всички сили:
- Хора-а-а-а... Хора бе-е-е-е... Хора-а-а-а...
Излиза някакъв сънен човечец на прозореца:
- Кокво искаш?
- Колко е часа?
- Три през нощта!?
А пияния отговаря шепнешком:
- А вие защо не спите?
Тъмна нощ, звъни се на вратата... Мъжът слиза, отваря, навън тъмно - нищо не се вижда. Само се чува глас в далечината:
- Ще ме бутнеш ли?
- А бе я ходи се бутни сам... и си легнал.
Жената го пита:
- Кой беше?
- А бе някакъв, да съм го бил бутнел.
- Е-е-е-е, бива ли такова нещо бе Иване? Утре ще закъсаш някъде по нощите, ще помолиш някого, а той ако ти откаже така... Ходи го бутни човека! Представяш ли си, сега седи човечецът сам в тъмното и няма кой да му помогне...
И така още 15 минути упреци, накрая мъжът не издържал, излиза навън и се провиква:
- Ехо-о-о-о... къде си? Да те бутна!
А от тъмното се чува глас:
- Тук съм... на люлките
- Хора-а-а-а... Хора бе-е-е-е... Хора-а-а-а...
Излиза някакъв сънен човечец на прозореца:
- Кокво искаш?
- Колко е часа?
- Три през нощта!?
А пияния отговаря шепнешком:
- А вие защо не спите?
Тъмна нощ, звъни се на вратата... Мъжът слиза, отваря, навън тъмно - нищо не се вижда. Само се чува глас в далечината:
- Ще ме бутнеш ли?
- А бе я ходи се бутни сам... и си легнал.
Жената го пита:
- Кой беше?
- А бе някакъв, да съм го бил бутнел.
- Е-е-е-е, бива ли такова нещо бе Иване? Утре ще закъсаш някъде по нощите, ще помолиш някого, а той ако ти откаже така... Ходи го бутни човека! Представяш ли си, сега седи човечецът сам в тъмното и няма кой да му помогне...
И така още 15 минути упреци, накрая мъжът не издържал, излиза навън и се провиква:
- Ехо-о-о-о... къде си? Да те бутна!
А от тъмното се чува глас:
- Тук съм... на люлките
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 15 October 2009 - 20:08
На коктейл Джеймс Бонд стои до страшно привлекателна и сексапилна дама, и съсредоточено си съзерцава часовника. По едно време дамата се изнервя от явната липса на внимание и се обръща към него:
- Какво толкова му има на Вашия часовник, че толкова го гледате?
- О, този часовник е много специален, с вграден изкуствен интелект, който улавя алфа-вълните от околната среда и ми казва всичко за това което ме заобикаля.
- И какво Ви казва например за мен? - кокетно запитва дамата.
Бонд се заглежда в часовника и заявява:
- Ами според него в момента Вие сте без бельо.
Дамата прихва да се смее:
- Вашият часовник е пълен боклук! В момента съм и със сутиен и с бикини....
Бонд замислено почуква по стъклото на часовника:
- Странно... пак избързва с 1 час....
Исус е разпнат на кръста и му остават броени часове живот. Свети Петър седи пред кръстта. По едно време Исус казва:
- Петре, приближи се, да ти кажа нещо...
Тръгнал Петър, но стражите го спрели и му казали, че ако направи дори само една крачка, ще му отрежат краката. Петър се замислил: "Това са последните думи на учителя, не мога да не ида..." Приближил се и стражите му отязали краката.
- Петре-е-е бе, приближи се да ти кажа нещо... - вика го отново Исус.
- Ако,направиш само една крачка, ще ти отрежем ръцете. - казали стражите.
Петър, дори с отрязани крака, не можел да не уважи последното желание на Учителя си и да не чуе заветните му думи, нямало как приближил се.
Отрязали му ръцете...
- Петре-е-е-е, приближи се. - отново промълвил Исус.
Свети Петър вече нямал нищо за губене и се домъкнал под кръста.
- Исусе, кажи, учителю мой...
- Петре бе, да знаеш, че от тук се вижда твойта къща...
Умрял Владимир Илич Ленин и го пратили в ада.
След една седмица Сатаната се обажда на Бога:
- Моля те, прибери си го тоя! Накара дяволите да се организират в профсъюзи, всичките малки дяволчета ги направи пионерчета, подстрекава грешните души да вдигат революция...
Взел го Господ в рая. След една седмица дяволът се обажда да пита какво става.
- Как е, Боже?
- Първо, казва се "Другарю Бог"! Второ, не ме занимавай сега, че бързам за партийно събрание. И трето - Бог няма!
- Какво толкова му има на Вашия часовник, че толкова го гледате?
- О, този часовник е много специален, с вграден изкуствен интелект, който улавя алфа-вълните от околната среда и ми казва всичко за това което ме заобикаля.
- И какво Ви казва например за мен? - кокетно запитва дамата.
Бонд се заглежда в часовника и заявява:
- Ами според него в момента Вие сте без бельо.
Дамата прихва да се смее:
- Вашият часовник е пълен боклук! В момента съм и със сутиен и с бикини....
Бонд замислено почуква по стъклото на часовника:
- Странно... пак избързва с 1 час....
Исус е разпнат на кръста и му остават броени часове живот. Свети Петър седи пред кръстта. По едно време Исус казва:
- Петре, приближи се, да ти кажа нещо...
Тръгнал Петър, но стражите го спрели и му казали, че ако направи дори само една крачка, ще му отрежат краката. Петър се замислил: "Това са последните думи на учителя, не мога да не ида..." Приближил се и стражите му отязали краката.
- Петре-е-е бе, приближи се да ти кажа нещо... - вика го отново Исус.
- Ако,направиш само една крачка, ще ти отрежем ръцете. - казали стражите.
Петър, дори с отрязани крака, не можел да не уважи последното желание на Учителя си и да не чуе заветните му думи, нямало как приближил се.
Отрязали му ръцете...
- Петре-е-е-е, приближи се. - отново промълвил Исус.
Свети Петър вече нямал нищо за губене и се домъкнал под кръста.
- Исусе, кажи, учителю мой...
- Петре бе, да знаеш, че от тук се вижда твойта къща...
Умрял Владимир Илич Ленин и го пратили в ада.
След една седмица Сатаната се обажда на Бога:
- Моля те, прибери си го тоя! Накара дяволите да се организират в профсъюзи, всичките малки дяволчета ги направи пионерчета, подстрекава грешните души да вдигат революция...
Взел го Господ в рая. След една седмица дяволът се обажда да пита какво става.
- Как е, Боже?
- Първо, казва се "Другарю Бог"! Второ, не ме занимавай сега, че бързам за партийно събрание. И трето - Бог няма!
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Posted 22 October 2009 - 14:44
Понеже тая тема не е важна, трябва редовно да се захранва...
Иначе изтича на втора страница!
Ето нещо за хората знаещи английски. Тъй като е игра на думи не може да се преведе.
The European Commission has just announced an agreement whereby English will be the official language of the European Union rather than German, which was the other possibility. As part of the negotiations, the British Government conceded that English spelling had some room for improvement and has accepted a 5- year phase-in plan that would become known as ‘Euro-English' .
In the first year, 's' will replace the soft 'c'. Sertainly, this will make the sivil servants jump with joy. The hard 'c' will be dropped in favour of 'k'. This should klear up konfusion, and keyboards kan have one less letter.
There will be growing publik enthusiasm in the sekond year when the troublesome 'ph' will be replaced with 'f'. This will make words like fotograf 20% shorter.
In the 3rd year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach the stage where! more komplikated changes are possible. Governments will enkourage the removal of double letters which have always ben a deterent to akurate speling. Also, al wil agre that the horibl mes of the silent 'e' in the languag is disgrasful and it should go away.
By the 4th yer people wil be reseptiv to steps such as replasing 'th' with 'z' and 'w' with 'v'.
During ze fifz yer, ze unesesary 'o' kan be dropd from vords kontaining 'ou' and after ziz fifz yer, ve vil hav a reil
sensi bl riten styl.
Zer vil be no mor trubl or difikultis and evrivun vil find it ezi tu understand ech oza. Ze drem of a united urop vil finali kum tru.
Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst plas.
If zis mad you smil, pleas pas on to oza pepl.
Иначе изтича на втора страница!
Ето нещо за хората знаещи английски. Тъй като е игра на думи не може да се преведе.
The European Commission has just announced an agreement whereby English will be the official language of the European Union rather than German, which was the other possibility. As part of the negotiations, the British Government conceded that English spelling had some room for improvement and has accepted a 5- year phase-in plan that would become known as ‘Euro-English' .
In the first year, 's' will replace the soft 'c'. Sertainly, this will make the sivil servants jump with joy. The hard 'c' will be dropped in favour of 'k'. This should klear up konfusion, and keyboards kan have one less letter.
There will be growing publik enthusiasm in the sekond year when the troublesome 'ph' will be replaced with 'f'. This will make words like fotograf 20% shorter.
In the 3rd year, publik akseptanse of the new spelling kan be expekted to reach the stage where! more komplikated changes are possible. Governments will enkourage the removal of double letters which have always ben a deterent to akurate speling. Also, al wil agre that the horibl mes of the silent 'e' in the languag is disgrasful and it should go away.
By the 4th yer people wil be reseptiv to steps such as replasing 'th' with 'z' and 'w' with 'v'.
During ze fifz yer, ze unesesary 'o' kan be dropd from vords kontaining 'ou' and after ziz fifz yer, ve vil hav a reil
sensi bl riten styl.
Zer vil be no mor trubl or difikultis and evrivun vil find it ezi tu understand ech oza. Ze drem of a united urop vil finali kum tru.
Und efter ze fifz yer, ve vil al be speking German like zey vunted in ze forst plas.
If zis mad you smil, pleas pas on to oza pepl.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 27 October 2009 - 22:06
В едно купе пътуват четирима юзери. Всеки от тях има по един билет. В съседното купе, пътуват четирима системни програмисти. Имат един билет за четиримата. Очаква се да премине контрола. Системните програмисти се скриват в тоалетната на вагона, контрольора проверява билетите на юзерите, стига до тоалетната, тропа, от там се подава една ръка с билет, контрольора го проверява и продължава. Същите две компании се връщат с влака. Този път четиримата юзери имат един билет за всички, а системните програмисти нямат нито един. Отново се очаква контрола. Юзерите, се скриват в тоалетната, системните програмисти тропат на вратата, един от юзерите подава билета, системните програмисти го взимат и се скриват в другата тоалетна. Минава контрольора...
Извод: не всеки алгоритъм, разработен от системните програмисти, е подходящ за юзерите!
Извод: не всеки алгоритъм, разработен от системните програмисти, е подходящ за юзерите!
Posted 01 November 2009 - 22:43
Щом трябва да се захранва темата, един и от мен във връзка с празника
В нощта срещу 1 ноември Пепеляшка била неразположена и Добрата фея и дала тампон.
Забравила да й каже, че в поолунощ ще се превърне в тиква...
Хелоуин е! Оставете кръвта да си тече!
В нощта срещу 1 ноември Пепеляшка била неразположена и Добрата фея и дала тампон.
Забравила да й каже, че в поолунощ ще се превърне в тиква...
Хелоуин е! Оставете кръвта да си тече!
Posted 01 November 2009 - 22:54
Активист изнасял лекция на тема "еманципацията" пред няколко бабички. Накрая ги запитал дали имат въпроси. Една от тях веднага му „отпрала“ един въпрос:
- То всичко туй убаво, ама аз така и не разбрах като какво е то туй манципацията!?
- Бабо, много просто бе, при еманципацията жената е отгоре, а мъжът е отдолу - разбра ли?
- Аааа, тъй ли?! Чи то и по-рано го имаше туй, ама му викахме шадраван сикиш!
---------------------------------------
...баце, внезапно се изпълних с обич! Светлина ..мисля, че виждам Исус, на бял облак, раздава храна на бедните!
Те са протегнали ръка към него..
Ааа, чакай, чакай... тва бил местния пласьор обвит облак дим(марихуана), зарибява контингента!
Чапаев се явява на изпит в академията. Навън го чака Петка.
- Какво стана, Чапаев, взе ли изпита?
- А бе, остави. Питаха ме колко прави 0,5 + 0,5. С цялата си душа чувствам, че е равно на литър, но не знам как да го изразя математически.
- То всичко туй убаво, ама аз така и не разбрах като какво е то туй манципацията!?
- Бабо, много просто бе, при еманципацията жената е отгоре, а мъжът е отдолу - разбра ли?
- Аааа, тъй ли?! Чи то и по-рано го имаше туй, ама му викахме шадраван сикиш!
...баце, внезапно се изпълних с обич! Светлина ..мисля, че виждам Исус, на бял облак, раздава храна на бедните!
Те са протегнали ръка към него..
Ааа, чакай, чакай... тва бил местния пласьор обвит облак дим(марихуана), зарибява контингента!
Чапаев се явява на изпит в академията. Навън го чака Петка.
- Какво стана, Чапаев, взе ли изпита?
- А бе, остави. Питаха ме колко прави 0,5 + 0,5. С цялата си душа чувствам, че е равно на литър, но не знам как да го изразя математически.
Posted 01 November 2009 - 23:16
Във влак пътували лисицата, вълка, и други горски животни. По едно време влиза зайчето с една бухалка и пита:
- Има ли тарикати?
Всички мълчат и зайчето казало:
- Дайте тогава по 2 лв.
След малко се върнало пак и попитало:
- Има ли тарикати?
Пак мълчали всички.
- Тогава дайте по 2 лв.
Така няколко пъти, но на животните им писнало и когато дошло пак вълка станал и извикал:
- Има тарикати.
Тогава зад заека се показала мечката и казала:
- За тарикати по 4 лв.
- Има ли тарикати?
Всички мълчат и зайчето казало:
- Дайте тогава по 2 лв.
След малко се върнало пак и попитало:
- Има ли тарикати?
Пак мълчали всички.
- Тогава дайте по 2 лв.
Така няколко пъти, но на животните им писнало и когато дошло пак вълка станал и извикал:
- Има тарикати.
Тогава зад заека се показала мечката и казала:
- За тарикати по 4 лв.
5 user(s) are reading this topic
0 members, 5 guests, 0 anonymous users