Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Този пост е редактиран от mradulov: 23 февруари 2017 - 22:32
Публикувано 23 февруари 2017 - 22:30
Този пост е редактиран от mradulov: 23 февруари 2017 - 22:32
Публикувано 23 февруари 2017 - 23:11
Като си купиш БМВ и рязко обедняваш и нямаш пари за хляб.Сигурно съм мноо кисел чич, ама не схванах хумора и моля да обясниш вица, кат за мен, прост програмист... сериозно, не го разбрах.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Публикувано 23 февруари 2017 - 23:19
Пак в тоя дух:
При Св. Петър по неволя отишли германец, италианец и румънец. Той ги пита, кака така са се споминали?
Германеца: - Много работих, изградих фабрика, жена, деца, внуци, много стрес в работата, купих си мерцедес и не щеш ли, инфаркт! Св. Петър: - Добре за Рая си
Италианеца: - Много работа, дизайнерско студио, манекенки, дефилета, любовници, три брака, 18 деца, купих си ферари и не щеш ли инфаркт! Св. Петър: - Ок, влизай в Рая. Ми ти?
Румънеца последен: Ами аз таковата нищоо, бях меринджей в големи фирми, имах една жена, едно дете и така. Купих си бмв х5.
Св. Петър: - ИИИИ?
Румънеца: Ми умрях от глад...
Публикувано 24 февруари 2017 - 07:33
Публикувано 17 март 2017 - 11:46
Публикувано 17 март 2017 - 11:56
Ааа шъ имаш да взимаш ,дай ми 140-ка за 400лв и я взимам в миг! Белия Бенц от клипа е голям бойлер ,не е 124
Публикувано 17 март 2017 - 14:40
Списание "Аз Жената" провело конкурс на тема: "Познавате ли жените?". Победител станал Петьо Иванов на 10 години.
Възмутен читател пише до редакцията:
"Що за безобразие? Аз съм на 65 години и от 15-годишен познавам жените, а вие дадохте наградата на някакво дете!"
Отговарят му от редакцията:
На първия въпрос от конкурса "Къде жените са най-къдрави?" Петьо е отговорил правилно - в Африка. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували!
На втория въпрос "Как се казва най-важният орган на жените?" Петьо пак е отговорил правилно - Световната женска федерация. А Вие какво отговорихте?! Че и сте нарисували!
И на третия въпрос "Какво чакат жените с нетърпение всеки месец?" Петьо пак дава верен отговор - новия брой на списанието "Аз жената". А Вие какво отговорихте? Благодарим, че не сте и нарисували!
Публикувано 19 март 2017 - 22:27
– И какво ти каза врачката?
– Ми вика: „Това ти е линията на живота, това е трамвайната линия, ей тука някъде се пресичат"...
Публикувано 20 март 2017 - 14:57
- Каква е паролата за WiFi?
- В реанимацията сте!
- Ама с малки или големи букви?
Публикувано 04 април 2017 - 14:26
–Тате,как се правят бебетата?
–Татко посява семенце в коремчето на мама и така.
–А мама трябва ли да го глътне?
–Ако иска нови ботушки-да....
Публикувано 04 април 2017 - 20:39
Публикувано 05 април 2017 - 06:11
Разговор между момче и момиче:
- Искаш ли уиски?
- Да.
- Да ти сложа два пръста?
- Еее, нали щяхме да пием уиски?
Публикувано 11 април 2017 - 13:52
Дядо и внуче събирали листа в двора.Хлапето видяло червей, който се опитвал да се скрие в дупката си, но не успявал.
Внукът рекъл:
– Дядо, ще ми дадеш ли 100 кинта, ако напъхам червея обратно в дупката му?
– Няма да стане. Той е мек и се извива.
Внукът бил инат, изтичал вкъщи и взел флакон с лак за коса.Напръскал червея,разтегнал го и изчакал докато се втвърди, а после с лекота го пъхнал в дупката му.
Дядото набързо броил на хлапето 100 кинта, грабнал флакона и бегом вкъщи… След половин час бабата излиза от къщи и му дава още 100 кинта.
Внукът:
– Бабче, дядо ми даде вече.
Бабчето с усмивка:
– Знам, знам. Тези са от мен..
Публикувано 11 април 2017 - 14:34
От БМВ автофорум:
- Купувам накладки и маслен фитър за BMW Е36
- Нови или втора употреба?
Публикувано 11 април 2017 - 20:10
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни