Вицове
Започната от ALEX_C200, 29 сеп 2006 - 16:22:07
2416 мнения по тази тема
Публикувано 07 ноември 2013 - 22:06
Седи един човек високо в клоните на дърво... Минава някакъв отдолу и го пита:
- Крила от Редбул? ? ! !
- Не - вика онзи - шубе от питбул!
..................................................................................................................
В магазина:
- Дайте ми от ония италианските препечени филийки, дето ги рекламират по телевизията?
- Кои по-точно?
- Абе нещо като "бръснети мъдети" беше, ама не помня точно.
- Крила от Редбул? ? ! !
- Не - вика онзи - шубе от питбул!
..................................................................................................................
В магазина:
- Дайте ми от ония италианските препечени филийки, дето ги рекламират по телевизията?
- Кои по-точно?
- Абе нещо като "бръснети мъдети" беше, ама не помня точно.
Публикувано 08 ноември 2013 - 08:48
Дребничка възрастна госпожа влязла в Чейс Манхатън Банк и попитала дали може да си открие сметка.
- Естествено - казал управителят. - Колко искате да вложите?
- Три милиона долара - отвърнала възрастната госпожа.
Управителят ахнал.
- Това са много пари. По какъв начин ще ги преведете в сметка та си?
- В брой. Нося ги в тази торба. Вижте сам, ако искате.
Управителят надзърнал в найлоновата торба, в която имало няколко пачки новички зелени банкноти. Това било твърде необикновено и той решил да осведоми президента на банката, който надлежно поканил възрастната госпожа в кабинета си, за да се заеме лично с въпроса.
Президентът бил самото очарование. Той наредил да донесат чай и бисквити за ценната нова клиентка на банката.
- Ако може да попитам, откъде се сдобихте с тези пари? – полюбопитствал президентът.
- От хазарт - отвърнала възрастната госпожа. Той се изненадал.
- От какъв хазарт?
- А, обзалагам се с хората за всевъзможни неща и обикновено печеля. Например залагам сто хиляди долара, че до утре на обяд ташаците ви ще станат квадратни. И приемам облог четири към едно. Имате ли да заложите двадесет и пет хиляди долара?
Президентът почти онемял.
- Не е морално да приема парите ви, защото се боя, че няма начин да спечелите този облог.
- Е, щом не искате да приемете облога, започвам да се питам дали тази банка е подходяща за парите ми.
Президентът в никакъв случай не искал да изгуби клиентката си.
- Да не бързаме - казал той. - Добре, приемам облога ви, щом сте абсолютно сигурна.
- Абсолютно - заявила дребничката възрастна госпожа. - И не се бойте за мен. Знам какво върша. До утре в дванадесет без петнадесет.
Същата нощ президентът на банката се будил през час, за да проверява дали ташаците му са станали квадратни. Всичко в това отношение било наред. В дванадесет без петнадесет на другия ден дребничката възрастна госпожа дошла в банката заедно с адвоката си.
- Адвокатът ми е тук като свидетел - пояснила тя, когато влезли в кабинета на президента.
Точно в дванадесет президентът обявил, че печели облога, но дребничката възрастна госпожа поискала той да си събуе панталона, за да се увери. Банкерът се подчинил. Тя го опипала и заявила, че ташаците му не са квадратни.
- Предполагам, че печелите облога - казала госпожата и му връчила стоте хиляди долара. В това време адвокатът започнал да си удря главата в стената.
- Какво му става? - попитал президентът на банката.
- Оставете го този нещастник - отвърнала дребничката възрастна госпожа. - Разбирате ли, обзаложих се с него на един милион долара, че до днес на обяд ще съм хванала президента на Чейс Манхатън Банк за ташаците!
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 08 ноември 2013 - 10:37
ОБЯВА:
Продавам жена си.
В добро състояние.
Първа регистрация - 1988 г.
Обем на гърдите - 1800 куб.см.
Мощност - 100 децибела
Пробег в магазини - 78 000 км.
Цвят - блондинка, прясно пребоядисана
Продава се с комплект 30 чифта обувки.
Малко поднася на завоите, няма спирачки!
Може и бартер за 2 каси бира.
Продавам жена си.
В добро състояние.
Първа регистрация - 1988 г.
Обем на гърдите - 1800 куб.см.
Мощност - 100 децибела
Пробег в магазини - 78 000 км.
Цвят - блондинка, прясно пребоядисана
Продава се с комплект 30 чифта обувки.
Малко поднася на завоите, няма спирачки!
Може и бартер за 2 каси бира.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 08 ноември 2013 - 14:55
Любимата +#$%*****уална поза на счетоводителя: 82,8
А какво е това - 69 с ДДС.
А какво е това - 69 с ДДС.
(Дидиии... )
Барак Обама се оплаква по телефона на Бойко Борисов, че има голяма вероятност на изборите за Конгрес на САЩ неговата Демократическа партия да изгуби.
- Не'аш проблем, отговаря Борисов. - Ше ти помогна. Аз имам тук един мегаспец по изборите - Цветанов. Пращам ти го - всичко ше оправи.
Минали изборите в САЩ. Борисов звъни да пита как е минало.
- Абе, общо взето, тихо и спокойно беше, нищо не излезе в новините. Само че резултатът е малко странен - във всички щати с немалка преднина победи ГЕРБ....
- Не'аш проблем, отговаря Борисов. - Ше ти помогна. Аз имам тук един мегаспец по изборите - Цветанов. Пращам ти го - всичко ше оправи.
Минали изборите в САЩ. Борисов звъни да пита как е минало.
- Абе, общо взето, тихо и спокойно беше, нищо не излезе в новините. Само че резултатът е малко странен - във всички щати с немалка преднина победи ГЕРБ....
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 08 ноември 2013 - 20:54
Петъчна мъдрост: "Хомосексуалисти са хора, които имат сексуални наклоности към лица от същия пол, педераси са приятели, които отиват да пият без да се обадят."
Публикувано 08 ноември 2013 - 20:56
Te плачеха, разделяйки се...
Дълго не можеха да се откъснат един от друг...
Той заминаваше в командировка за седмица, тя при майка си на село.
Следващата им среща беше още по-бурна.
След два дни.
На плажа в Черноморец.
Съдбата понякога е жестока..
Публикувано 08 ноември 2013 - 20:58
Кое е общото между Caps Lock-а и затвора?
И двете правят твоето o в О
Публикувано 08 ноември 2013 - 21:06
-Какво стана, разведе ли се?
-Не. Повреди ми се компютъра, седнахме с жената, пийнахме, поприказвахме. Тя не била лош човек..
Публикувано 08 ноември 2013 - 22:39
Ново международно проучване на екип от лингвисти установи, че най-трудните думи за произнасяне са 5 на брой. Според съставената от тях класация, те са:
1. Синхрофазотрон
2. Фенолфталеин
3. Дихлордифенилтрихлоретан
4. Тетрахидроканабинол
5. "Извинявай!"
Публикувано 10 ноември 2013 - 08:32
Публикувано 11 ноември 2013 - 16:54
- О, колко си отслабнала! Нова диета?
- Да, моркови, картофи, цвекло?
- Ама вариш или печеш?
- Копах!
- Да, моркови, картофи, цвекло?
- Ама вариш или печеш?
- Копах!
Публикувано 11 ноември 2013 - 17:04
Преди около час, Марсоходът "Феникс", с който вече втора седмица специалистите от НАСА безуспешно се опитват да установят комуникация, бе открит в Перник с пренабити номера...
светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Публикувано 11 ноември 2013 - 18:40
Тази сутрин бях за риба, но много бързо ми свърши стръвта! И тогава видях змия с жаба в устата. Я знам, че жабите стават за стръв за шаран. Усетих, че змията не може да ме захапе, докато жабата ѝ е в устата и я хванах за врата, стиснах я и взех жабата. Сега цаката беше как да пусна змията, без да ме захапе. Затова взех бутилката с домашна ракия и ѝ сипах малко в устата. Тя премрежи очите и се преви... та я пуснах и избягах. Продължих аз да хвърлям за риба и не след дълго усетих нещо да се увива по краката ми. И к'во да видя - тая същата змия ми донесла още две жаби
Публикувано 12 ноември 2013 - 09:24
Видове тройки:
Македонска: Двама правят +#$%*****, третият лежи с нож в корема.
Руска: Мъж, жена и мечка.
Студентска: Двама правят, третият се прави, че спи.
Гръцка: Двама убеждават трети, че правят +#$%*****, той се прави, че им вярва.
Италианска: Двама говорят, че ще правят +#$%*****, третият също говори.
Еврейска: Двама правят +#$%*****, третият урежда правата за излъчване.
Арабска: Двама правят +#$%*****, третият подготвя динамит и изявление.
Афганистанска: Един прави +#$%*****, другият държи козата.
Българска: Един прави +#$%*****, другите двама му дават акъл.
Пернишка: Голф тройка.
Македонска: Двама правят +#$%*****, третият лежи с нож в корема.
Руска: Мъж, жена и мечка.
Студентска: Двама правят, третият се прави, че спи.
Гръцка: Двама убеждават трети, че правят +#$%*****, той се прави, че им вярва.
Италианска: Двама говорят, че ще правят +#$%*****, третият също говори.
Еврейска: Двама правят +#$%*****, третият урежда правата за излъчване.
Арабска: Двама правят +#$%*****, третият подготвя динамит и изявление.
Афганистанска: Един прави +#$%*****, другият държи козата.
Българска: Един прави +#$%*****, другите двама му дават акъл.
Пернишка: Голф тройка.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 12 ноември 2013 - 15:23
Току-що направих най-бързия трансфер на данни в историята. 32 гигабайта в секунда!
Прахосмукачката ми глътна флашката.
Прахосмукачката ми глътна флашката.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни