............ Ти си превключвай .......
Аз от 60 до 160 съм само на една предавка ....... Ей на това ауди отгоре дето ти говоря(2,5 TDI),шофера му така ме гледаше,все едно съм му изял обяда ........ Ако не е някой да се заяде,направо такъв тегел оставям,че ти е бедна фантазията ........ Онзи с Аудата 2 пъти превключва ......... Една такава като твойта 2,5ТД на магистралата само като не видя как идвам (сигурно караше с 120-130,а аз с 190) едвам смогна да избяга в дясно ...... Тъй че не си мисли че с 5 скорости е по добре ...... И все пак 123-та е дизел ...
Sub, за магистралата ако искаш нисък разход да ...... Ама като ми потрябва да изпреваря някой от към 120-130,знаеш ли как добре ми идва 4-та ..... без да си махам ръцете от волана,само газ ........ Иначе и извънградско нямам проблем ......... За пътя м/у Враца и Люти дол ползвам само 3-та ....... Кеф ти да изпревариш,кеф ти да си караш ..........
Иначе и аз търсих 5-та,амаааа ......... "Ало Ванкоооо?" Кажи бе Ивчо ...... Абе да не би на 5-та да ми е блокирала шилка или нещо друго????? Ахаммммм,от Мерцедес са ти я блокирали фабрично
......... Та така с търсенето на 5-та при мен ......
Поздрави!