Кой какъв GSM притежава ?Марка и модел
Започната от Avantgarde, 01 дек 2008 - 15:49:54
120 мнения по тази тема
Публикувано 11 януари 2009 - 20:16
ааааа с тия HTC и iPhone и други покет-чета .. ме карате да се замислям да сменя 7610-ката
Модела на краси500 не го помня точно ама.. за момента най ми харесва като че ли от Покетите...
Модела на краси500 не го помня точно ама.. за момента най ми харесва като че ли от Покетите...
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 12 януари 2009 - 17:14
Е, моя не 3G и е от 4GB -товите, но когато излязоха през Юни 2007 в САЩ, нямаше друго какво по-изгодно да купиш за $299 !!!!!
А и скоро го "ъпдейтнах" с 2.1 софтуер и да ви кажа съм изумен колко много програми се предлагат и какво може това нещо!
Инсталирай си ъпдейтите от App Store
W211-Avantgarde
Публикувано 13 януари 2009 - 06:40
От как се помня все съм с Нокия - още от както излизаше на екрана "GSM Citron"
А това са всички модели които съм имала от тогава до сега, само за вторият ме е яд, че тогава го продадох (ама от къде да знае човек) ,а сега щеше да ми дойде добре, щото имам car-kit точно за него, но вече го нямам телефона, тюх късмет... (Nokia 6210)
Ето ги по ред първият беше синьо-зелен -хамелеона (продаде се бързо-бързо и той), вторият беше цвят шоколад, третият сребрист точно, четвъртият черно-червен и последният е сребристо-черен. И 6310i подлежи на смяна, ама не знам кога, сега не ми е това "първа грижа" , не е болка за умиране като е малко античен модела вече. Не съм го сменяла от 3-4 г., но все още си бачка перфектно и е с оригиналната си батерия. И на него ще му дойде един ден редът, ама не знам кога.
А това са всички модели които съм имала от тогава до сега, само за вторият ме е яд, че тогава го продадох (ама от къде да знае човек) ,а сега щеше да ми дойде добре, щото имам car-kit точно за него, но вече го нямам телефона, тюх късмет... (Nokia 6210)
Ето ги по ред първият беше синьо-зелен -хамелеона (продаде се бързо-бързо и той), вторият беше цвят шоколад, третият сребрист точно, четвъртият черно-червен и последният е сребристо-черен. И 6310i подлежи на смяна, ама не знам кога, сега не ми е това "първа грижа" , не е болка за умиране като е малко античен модела вече. Не съм го сменяла от 3-4 г., но все още си бачка перфектно и е с оригиналната си батерия. И на него ще му дойде един ден редът, ама не знам кога.
Прикачени файлове
Публикувано 14 януари 2009 - 11:25
Аз ползвам Nokia E90 и Nokia E50 и двата се железни телефони, особенно Е50 (даже и буквално )
Mercedes-Benz W210 E 200 Elegance
Публикувано 15 януари 2009 - 08:00
Ми аз съм бил притежател над 60 телефона(ГСМ)-45 са били НОКИЯ-
Към момента имам само 2 телефона(казвам го така защото майка ми има 7-аз и казах ,че е ненормална ама тя само ми се усмихва)
NOKIA N 95 ;SE K750I
Въпреки ,че съм върл фен на нокия-държа да отбележа ,че най вярно и дълго и качествено служилия ми телефон е СЕ К750ката които още имам-купих го чисто нов когато излязоха и го ползвах допреди година като основен телефон
като знам колко пари съм дал за телефони чак ме хваща яд....и всеки ден излиза нещо по хубаво....
Личен съвет от мен-телефоните са компромис и мултифункционално устройство което има много неща в себе си ,но всички са средно или ниско качество-ако искате наистина хубаво обурудване-купете си всички неща по отделно -камера .ГПС,и прочее гъзарий....
Телефоните са ужасни скъпи ,а ние ужасно глупави ,че ги купуваме=аз последната нокия я купих на цена на нормален читав лаптоп....и за кво.....я съм снимал 200 пъти и тва е...ни ДжиПиЕС НИ МЕЙЛИ НИ КАРТИ НИ НИЩО....,,,ама карай де
Към момента имам само 2 телефона(казвам го така защото майка ми има 7-аз и казах ,че е ненормална ама тя само ми се усмихва)
NOKIA N 95 ;SE K750I
Въпреки ,че съм върл фен на нокия-държа да отбележа ,че най вярно и дълго и качествено служилия ми телефон е СЕ К750ката които още имам-купих го чисто нов когато излязоха и го ползвах допреди година като основен телефон
като знам колко пари съм дал за телефони чак ме хваща яд....и всеки ден излиза нещо по хубаво....
Личен съвет от мен-телефоните са компромис и мултифункционално устройство което има много неща в себе си ,но всички са средно или ниско качество-ако искате наистина хубаво обурудване-купете си всички неща по отделно -камера .ГПС,и прочее гъзарий....
Телефоните са ужасни скъпи ,а ние ужасно глупави ,че ги купуваме=аз последната нокия я купих на цена на нормален читав лаптоп....и за кво.....я съм снимал 200 пъти и тва е...ни ДжиПиЕС НИ МЕЙЛИ НИ КАРТИ НИ НИЩО....,,,ама карай де
Публикувано 15 януари 2009 - 11:20
Самурай, аз затова си купих телефон, който има ТЕЛЕФОН, а не миксер, микровълнова, високоскоростна камера и lightsaber...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 15 януари 2009 - 13:43
Като гледам цените на телефоните някой си стигат спокойно 500-600лв.
Ако се направи една сметка,Нокия 1200 или нещо от сорта струва 70-80лева и батерията кара по една седмица без да се замисли.Един ефтин апарат струва 120-130лв и вади много хубави снимки,до тук го докарахме до 200лв.Един мп3 плеър някакъв там средна хубост е около 40-50-60лв и освен за музика моше да се ползва като флашка.Един Гармин от ефтините за около 300 лева че и в колата се слага,и вече за около 500-550 лева си имаш всичко и то качествено.
Ама пуста му гъзария...
Ако се направи една сметка,Нокия 1200 или нещо от сорта струва 70-80лева и батерията кара по една седмица без да се замисли.Един ефтин апарат струва 120-130лв и вади много хубави снимки,до тук го докарахме до 200лв.Един мп3 плеър някакъв там средна хубост е около 40-50-60лв и освен за музика моше да се ползва като флашка.Един Гармин от ефтините за около 300 лева че и в колата се слага,и вече за около 500-550 лева си имаш всичко и то качествено.
Ама пуста му гъзария...
Публикувано 15 януари 2009 - 19:19
Прав си-хубава и удобна раница-100 лв(и то бая хубава е за тия пари)Тури и някой и друг лев за сумка, в която да носиш целия този инструментариум барабар с прилежащите им зарядни...
ДжиПиЕс-хубав гармин или том том-със 3 инча дисплей и много шукарий-350 лева
Хубаво фото-8-10 мегапиксела200 лева
Хубав музикален плейър-даже със дисплей и възпройзвеждане на видео файлове-200 лева(говоря за наистина хубав)
Дотука:
850 лв
Моита Нокия я взех за 900 лева....така че-всичко е според зависи=аз лично имам половината от тия работи отделно от телефона де,но принципно ако избирах между телефон и тия нещшапо добре е отделно да са
мое мнение
Публикувано 15 януари 2009 - 20:54
Е не... Може и без раница ако ги носиш по колана ама така ще си като някой македонски комита
Моята E90 беше... Май около 1700лв. Предишния ми 9500 - и той там накъде. 9310 - не помня, бил съм малък.
Но и последните 2 ми стигат - бахти идиотщината...
Да, Е90 го използвам наистина много интензивно по всички възможни направления, които има:
И за музика, и за навигация, и като мобилен компютър... дори и като телефон
Той очевидно се доближава максимално до нуждите ми.
Обаче да ми изсъхнат чорапите ако пак дам подобна сума за телефон още веднъж.
Щото той следващия подобен изобщо няма да е по-евтин а тези глупости каквото и да си говорим не могат да бъдат никаква инвестиция.
Буквално и без никакви метафори: играчки за големи деца!
Моята E90 беше... Май около 1700лв. Предишния ми 9500 - и той там накъде. 9310 - не помня, бил съм малък.
Да, Е90 го използвам наистина много интензивно по всички възможни направления, които има:
Щото той следващия подобен изобщо няма да е по-евтин а тези глупости каквото и да си говорим не могат да бъдат никаква инвестиция.
Публикувано 15 януари 2009 - 21:09
Аз също съм съгласен за това че милион неща в едно не става..
С Н95 съм.. защото ми излезе 150 лв
и.... ми се стори добра инвестиция .. все пак за всичко горе изписано
С Н95 съм.. защото ми излезе 150 лв
и.... ми се стори добра инвестиция .. все пак за всичко горе изписано
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 15 януари 2009 - 22:35
Има един виц, че жена програмист е като морското свинче - няма нищо общо нито с морето, нито със свинете.
И тия телефон с камера - няма нищо общо нито с телефоните, нито с камерите... несериозна работа!
И тия телефон с камера - няма нищо общо нито с телефоните, нито с камерите... несериозна работа!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 16 януари 2009 - 00:11
Е не... Може и без раница ако ги носиш по колана ама така ще си като някой македонски комита
Е90 си заслужава парите, твоя си го купил като са били скоро пуснати аз изчаках да паднат цените и го взех на около 1400лв, но за новия ми не можах да се сдържа като ми попадна в ръцете просто си казах няма да излеза от магазина без него Много съм доволен от него. Спокойно мога да кажа че Е90 е с много добър софтер, сравнявам го с предишния ми 9500 който много забиваше и работеше по бавно.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни