Този пост е редактиран от Faca: 31 януари 2009 - 13:27
преместена от Общ форум за М.Б.
Смяна на компютърW202 C200 95г.
Започната от emo_77, 26 ное 2008 - 18:48:57
13 мнения по тази тема
Публикувано 26 ноември 2008 - 18:48
Здравейте бихте ли ми помогнали имам С200 95г.спря ми тока на 2 и 3 цилиндър излезе че е от компютъра а той е Бош намерих Сименс втора опотреба 1200лв.който е с различен номер от Боша реших да рескувам и го сложих колата работи за сега перфектно .Притеснява ме дали може да се повреди или да даде отражение на нещо друго а мойсторите ми казаха че изобщо няма да стане тай като са различни номерата.Има ли някой с такъв проблем и моля за мнение.
Публикувано 26 ноември 2008 - 20:36
Добре че си написал какъв е модела, че колегите щяха да се чудят какво да ти кажат.
Публикувано 27 ноември 2008 - 00:20
Емо, карай си колата, сам го казваш - работи перфектно, изпробвай всичко наред и си свиркай.
По същата логика да седнеш да се притесняваш, че ако смениш гаджето може да даде отражение на нещо друго...
По същата логика да седнеш да се притесняваш, че ако смениш гаджето може да даде отражение на нещо друго...
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"
Публикувано 27 ноември 2008 - 00:50
................. че ако смениш гаджето може да даде отражение на нещо друго..........
Нека спама започне сега:
Мммммм ..... а дали всъщност е така?????? А? Адаш
Нека спама започне сега:
Мммммм ..... а дали всъщност е така?????? А? Адаш
Публикувано 27 ноември 2008 - 08:53
Добре де, да подходим по-сериозно.
Емо, гадателите са на изчезване
Питаш нещо, но не даваш достатъчно информация , за да получиш компетентен отговор(не че аз мога да го дам...)
Напиши си рамата, дай номера на стария компютър и на новия, и чакай вещите лица да намерят 5мин за твоя въпрос.
Поздрави!
Адаш, смяната на гаджето дава сериозно отражение върху джоба - започва да спада, за сметка на други работи...
Емо, гадателите са на изчезване
Питаш нещо, но не даваш достатъчно информация , за да получиш компетентен отговор(не че аз мога да го дам...)
Напиши си рамата, дай номера на стария компютър и на новия, и чакай вещите лица да намерят 5мин за твоя въпрос.
Поздрави!
Адаш, смяната на гаджето дава сериозно отражение върху джоба - започва да спада, за сметка на други работи...
Публикувано 27 ноември 2008 - 19:39
врачка, тя ще каже колко време ще изкара новия..
давай номерата, доста от частите на мерц, си имат заместители....(водят се подобрени)
давай номерата, доста от частите на мерц, си имат заместители....(водят се подобрени)
Публикувано 28 ноември 2008 - 17:47
BOSCH- 018 545 11 32 А АЗ СЛОЖИХ SIEMENS- 018 545 41 32 мисля че разбрах защо е изгорял БОША всички кабели които са в близост до двигателя са опекани това било слабото място на MERCEDESA и намерих скьсана маса която отива кьм двигателя за 13 години как може тьи да се прецакат кабелите иначе от вьн нищо не си личи заради платняния изолирбанд
Публикувано 28 ноември 2008 - 19:13
Е попринцип масата затова е маса, защото е обща и тече по корпуса на колата, независимо дали е (+) или (-). Така че това не може да е причината да изгори, а дори и друг кабел да даде късо - за това са бушоните. Но не е невъзможно и това да направи проблема...и намерих скьсана маса която отива кьм двигателя
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 28 ноември 2008 - 19:18
... за 13 години как може тьи да се прецакат кабелите иначе от вьн нищо не си личи заради платняния изолирбанд
Мани лайняния изолирбанд, той няма нищо общо, това е известен проблем на машините от 95-та...
Иначе е възможно заради кабеляци да си замине компютъра.
Някъде е писано за цените, но по спомен оригиналните кабели са към 1200-1500 леФчета.
Успех!
Публикувано 29 ноември 2008 - 20:57
силно вероятно е от късо, да ти изгори комутатора. предпазителите няма да помогнат.
такаче може да изгори и този! бобините също!
отделно има опасност от пожар. заеми се с кабелите. ако немогат да се оправят, взимай нови!
такаче може да изгори и този! бобините също!
отделно има опасност от пожар. заеми се с кабелите. ако немогат да се оправят, взимай нови!
Публикувано 01 декември 2008 - 22:24
Комутаторът, който си сложил не е за колата ти и рано или късно ще и имаш проблеми. Номерът, който си сложил е за С180. Не забравяй, че ПМСа управлява и дроселовата клапа.
За инсталацията...за съжаление тя и бобините са причина да изгарят крайните стъпала и става точно това...изпадат или 1 и 4 цилиндър или 2 и 3.
За инсталацията...за съжаление тя и бобините са причина да изгарят крайните стъпала и става точно това...изпадат или 1 и 4 цилиндър или 2 и 3.
Публикувано 02 декември 2008 - 13:16
Извинявам се, а този номер на комутатора 15 454 72 32, за C180 или за C200 е?
Публикувано 03 декември 2008 - 23:20
Извинявам се, а този номер на комутатора 15 454 72 32, за C180 или за C200 е?
Честно да ти кажа тоя номер не става за никой мерцедес, защото няма такъв. Но да предположим, че си имал в предвид 015 545 72 32 като номер и отговорът е за С180.
Публикувано 04 декември 2008 - 10:02
Да и благодаря за отговора.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни