Въпрос oт общ характерсервизни програми
Започната от FERFAKS, 20 ное 2008 - 01:54:54
6 мнения по тази тема
Публикувано 20 ноември 2008 - 01:54
Здравейте, на всички аз сам токущо навлязал в фамилията мерцедес и имам един вапрос значи до сега карах ровер и членувах в форума им. За ровер има една програма казва се rave cd тази програма садържа всички схеми всичко за марката и всички неини модели абсолутно всичко охладителн система парамерти горивна система двигател и оделните му компоненити exterito interior как се разглобяват и зглобяват та за МЕРЦЕДЕС има ли така програма ? Благодаря !
Публикувано 20 ноември 2008 - 13:34
Молба към модераторите.
Моля в интерес на имиджа на форума, редактирайте правописните грешки в заглавията..
Благодаря!
Моля в интерес на имиджа на форума, редактирайте правописните грешки в заглавията..
Благодаря!
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек

Мерседес Йелинек
Публикувано 20 ноември 2008 - 18:16
Молба към модераторите.
Благодаря!
Хм...модераторите,ако започнат да се занимават и с правописните грешки...!
Ами хората са различни...в много отношения,което не значи,че са лоши,или не биха помогнали в нужда...
Публикувано 20 ноември 2008 - 22:40
ЧЕСТИТО БЪЛГАРИНО!Здравейте, на всички аз сам токущо навлязал в фамилията мерцедес и имам един вапрос значи до сега карах ровер и членувах в форума им. За ровер има една програма казва се rave cd тази програма садържа всички схеми всичко за марката и всички неини модели абсолутно всичко охладителн система парамерти горивна система двигател и оделните му компоненити exterito interior как се разглобяват и зглобяват та за МЕРЦЕДЕС има ли така програма ? Благодаря !
ЧЕСТИТО ЕВРОПО!
ЧЕСТИТО ФОРУМ!
ЧЕСТИТО fika210!
Колега 'FERFAKS' , намери ли къде е проблема със спирачките?
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"
Публикувано 21 ноември 2008 - 07:46
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

Мерседес Йелинек

Мерседес Йелинек
Публикувано 21 ноември 2008 - 08:00
Здравей колега.Има такива програми.Това са EPC и WIS.Задели си 20GB на харда и два-три дена теглене ако ти е бърза връзката.
Напиши си в профила от къде си и направо отиди на някоя среща за да може някой да ти ги даде на дискове.Инсталацията е кошмарна ама като свикнеш няма проблеми.
P.S.Заглавието е редактирано.
Напиши си в профила от къде си и направо отиди на някоя среща за да може някой да ти ги даде на дискове.Инсталацията е кошмарна ама като свикнеш няма проблеми.
P.S.Заглавието е редактирано.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни