вече съм един от васза първи път собственик на mercedes
Започната от mer, 18 ное 2008 - 09:17:36
10 мнения по тази тема
Публикувано 18 ноември 2008 - 09:17
Привет на всички! Та си подарих за рождения ден един Меро С220 бензин 150 кончета. Колата е нов внос от Швейцария ( имам приятел които внася коли от там ) със сервизна книжка и от първи собственик на 144 хил. км. Определено ми харесва . Това че е sport и е по ниска още не ме кефи .
Но имам и питане.Чувам шум от багажника от дясно като от бензинова помпа но не е защото е от към калника на импулси е понякога спира та какъв е този импулсен шум.Моля пишете.
Но имам и питане.Чувам шум от багажника от дясно като от бензинова помпа но не е защото е от към калника на импулси е понякога спира та какъв е този импулсен шум.Моля пишете.
Публикувано 18 ноември 2008 - 10:49
Да не е помпата на централното закл. ??????
Публикувано 18 ноември 2008 - 11:11
със здраве да си я караш.
Дай малко инфо за колата-спорткупе ли е?
ако и ти си с такава-ставаме двама тук....но за този шум нищо не мога да ти кажа
Дай малко инфо за колата-спорткупе ли е?
ако и ти си с такава-ставаме двама тук....но за този шум нищо не мога да ти кажа
Публикувано 18 ноември 2008 - 15:55
Честито!
Да си я караш със здраве, безаварийно и с кеф!!!
Публикувано 18 ноември 2008 - 16:51
Още нещо ....... Капака на гърловината за резервоара ...... Провери и там !!!!! И честита придобивка със здраве и най-вече безаварийно да я караш ..... И да внимаваш с десният крак !!!!
Публикувано 19 ноември 2008 - 12:19
Честито! Да си я караш със здраже и без аварийно.
Незнам защо не те кефи че е спорт , по стабилна е във завоите пък и вади по добър вид ,особено ако и сложиш едни 17'
Незнам защо не те кефи че е спорт , по стабилна е във завоите пък и вади по добър вид ,особено ако и сложиш едни 17'
Публикувано 19 ноември 2008 - 12:47
я ми разяснете какво ще рече СПОРТ? СПОРТ купе ли?
виждал съм на Ц -дка да пише спорт,но пък мойта е спорткупе...за кой от двата вариянта говорим тук?
виждал съм на Ц -дка да пише спорт,но пък мойта е спорткупе...за кой от двата вариянта говорим тук?
Публикувано 19 ноември 2008 - 16:01
Честито!
Публикувано 25 декември 2009 - 11:25
Колега нещо си в грешка бензин 220 150 коня нямаПривет на всички! Та си подарих за рождения ден един Меро С220 бензин 150 кончета. Колата е нов внос от Швейцария ( имам приятел които внася коли от там ) със сервизна книжка и от първи собственик на 144 хил. км. Определено ми харесва . Това че е sport и е по ниска още не ме кефи .
Публикувано 25 декември 2009 - 13:23
Колега нещо си в грешка бензин 220 150 коня няма
Има,стария мотор е 220-150 к.с., а следващия е същите коне но 230.
Публикувано 29 декември 2009 - 18:12
Честито , със здраве да си я караш!!!
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни