Малко помощ за радио код
Started by Gottlos, 06 Nov 2008 - 17:01:07
5 replies to this topic
Posted 06 November 2008 - 17:01
Здравйте.Извинявам се предварително,ако не съм уцелил правилния подфорум,но съм новобранец тук и за в бъдеще ще се постарая да не създавам проблеми на модовете.
Проблема ми е,че разкачих акумулатора (Е200 W210) и сега радио касетофона ми иска код.И по правилото за всеобщото зло,единствената бумага която липсва в документацията на колата е картата с кода.
Прегледах няколко теми тук,но не успях да открия инфо точно за тоя модел.
Разбрах,че трябва да сваля радиото и да му видя серииния номер,след което се въвежда в програмите за генериране и ми изкарва кода.
Та въпросите ми са:Как да сваля радиото без да го поломя? Коя е програмката която да ползвам? След като го въведа кой бутон се натиска за потвърждение?
това е модела
Проблема ми е,че разкачих акумулатора (Е200 W210) и сега радио касетофона ми иска код.И по правилото за всеобщото зло,единствената бумага която липсва в документацията на колата е картата с кода.
Прегледах няколко теми тук,но не успях да открия инфо точно за тоя модел.
Разбрах,че трябва да сваля радиото и да му видя серииния номер,след което се въвежда в програмите за генериране и ми изкарва кода.
Та въпросите ми са:Как да сваля радиото без да го поломя? Коя е програмката която да ползвам? След като го въведа кой бутон се натиска за потвърждение?
това е модела
Posted 06 November 2008 - 19:48
http://www.mbclub.bg...?showtopic=7044
Пьрво чети,че има защо.
После гепи тоя линк,има за доста модели кое как се сваля ма обещяй,че няма да брьмчиш на касетофони.
http://www.perfectmarketaudio.com/
Аз сьм свалял и с пластина,става ако нмаш тия инструменти на снимката.
Пьрво чети,че има защо.
После гепи тоя линк,има за доста модели кое как се сваля ма обещяй,че няма да брьмчиш на касетофони.
http://www.perfectmarketaudio.com/
Аз сьм свалял и с пластина,става ако нмаш тия инструменти на снимката.
.
Posted 07 November 2008 - 02:28
В София ли си? Обади се, имам ключове за бекер... имам и калкулатора... моя касетофон е абсолютно същия!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Posted 07 November 2008 - 13:06
В София ли си? Обади се, имам ключове за бекер... имам и калкулатора... моя касетофон е абсолютно същия!
Не съм в България и нямам постоянен достъп до интернет и трябва да пътувам 2300км без музика,ако не му "разбия" кодовете "български" вариянт няма ли за сваляне на радиото или само с тези ключове става?
Posted 07 November 2008 - 13:27
да има БГ вариант-да си направиш сам тези пластини,но ще ти отнеме доста време и труд ...ти реши кое е по-лесно
5 евро за пластини(на всяка крачка ги има в Европа) или един час играчка с пили,ножици за ламарина и за по-качествено и бормашина (правил съм такива преди 4-5год)
друг начин-махаш цялата средна конзола
има и още един вариант,но раздрах малко лицевата част на конзолата с него(добре че колата беше стара) и няма да го кажа за да не ме псуваш после
5 евро за пластини(на всяка крачка ги има в Европа) или един час играчка с пили,ножици за ламарина и за по-качествено и бормашина (правил съм такива преди 4-5год)
друг начин-махаш цялата средна конзола
има и още един вариант,но раздрах малко лицевата част на конзолата с него(добре че колата беше стара) и няма да го кажа за да не ме псуваш после
Posted 08 November 2008 - 02:59
Хе,просвири гадината! Благодаря ви за съветите и най-вече на колегата the great!
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users