Съвсем наскоро се сдобих с едно комби C220 CDI от това поколение и, въпреки че в него кой знае какви сложнотии няма, има разни неща, които още не са ми ясни, а и от общ житейски опит съм се убедил, че RTFM принципът спестява много чудене, питане и проблеми. Проблемът е, че моят manual е на италиански, а познанията ми по уж сродния му френски стигат точно колкото да разбера спецификациите и криво-ляво за какво става дума в останалата част.
Та, ако някой има или знае къде могат да се намерят упътвания за това возило на английски (или пък, случайно, френски ... или български), много ще се радвам да сподели!
П.С. Търсих и не намерих подобна тема, но, ако случайно съм я пропуснал и дублирам, сори ... случва се, като си нов в някой форум.
Упътване за C-класа 1999-2000 на английски езикНякой случайно да е открил такова нещо?
Започната от MBNewB, 02 ное 2008 - 11:37:06
2 мнения по тази тема
Публикувано 02 ноември 2008 - 11:37
Публикувано 02 ноември 2008 - 11:49
Има упътване за W 202 на руски.В същия раздел"Общи теми за С-класа".Виж по-горе и внимателно чети темите.По памет мисля,че беше С-клас "рестаил S W202 руководство"Ако имаш други въпроси по колата питаи.
Публикувано 06 ноември 2008 - 13:10
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни