Светна лампа EDCC220 esprit 1995 г.
Започната от Yanik, 21 окт 2008 - 09:19:10
6 мнения по тази тема
Публикувано 21 октомври 2008 - 09:19
Здравейте,
Светна лампа EDC на таблото и след изключване, двигателя работи още 4-5 сек. Имам информация от познати, че помпата се е прецакала и ще ми струва 1000 евро нова. Какво да правя?
Още повече, че помпата е Лукас, а в Бургас правят диагностика само на Bosch. Казаха ми, че най-близкото място за диагностика е Истамбул и след това Пловдив.
Моля дайте съвет.
Светна лампа EDC на таблото и след изключване, двигателя работи още 4-5 сек. Имам информация от познати, че помпата се е прецакала и ще ми струва 1000 евро нова. Какво да правя?
Още повече, че помпата е Лукас, а в Бургас правят диагностика само на Bosch. Казаха ми, че най-близкото място за диагностика е Истамбул и след това Пловдив.
Моля дайте съвет.
Публикувано 21 октомври 2008 - 12:54
И аз имах такъв проблем.Трябваше да сменя гумените обръчи,щот дърпаше въздух.Иди в Стамболииски там могат да ти я отремонтират,имат и компютър за диагностика.В Пловдив в BOSCH сервиза също,ама съдират кожи.
Публикувано 21 октомври 2008 - 13:51
Има доста писано по тази тема.Ползваи търсачкатаЗдравейте,
Моля дайте съвет.

Публикувано 21 октомври 2008 - 15:05
[SPAM]
На бас, че пишете на фонетична! Само там буквите "м" и "н" са една до друга (както "и" и "й", но не по диагонал).
Успех с решаването на проблема!
ПП: Домейн на кирилица!!! http://стамболийски.com/ За сефте виждам
[/SPAM]
... Казаха ми, че най-близкото място за диагностика е Истамбул и след това Пловдив....
...Иди в Стамболииски там могат да ти я отремонтират,имат и компютър за диагностика...

На бас, че пишете на фонетична! Само там буквите "м" и "н" са една до друга (както "и" и "й", но не по диагонал).
Успех с решаването на проблема!

ПП: Домейн на кирилица!!! http://стамболийски.com/ За сефте виждам

[/SPAM]
Публикувано 21 октомври 2008 - 19:58
Здравейте,
Моля дайте съвет.
За 1000 евро нема да ти дадат да я помиришеш,....
Иди на диагностика ,но не в Бош.,...а в Мерцедес сервиз!
Най близкия ти е на 3км,...кви са тези Турски локаций,...или другаде!
Ако не знаеш в Бургас има един много убав Автосервиз за Мерцедес Бенц,...на Събков!
Успех,...и със сигурност да ти кажа,... помпата ти е развалена,..затова не гаснеш веднага!
Публикувано 21 октомври 2008 - 20:39
В Турция ще ти я направят за около 800 евро и ще те изкара около 2 месеца.
Нова ( не за МБ) струваше около 2800 евро, а рециклирана на половин цена.
абе мамата си е тракало. Има една тема от борчев май беше - чети как и какво.
Нова ( не за МБ) струваше около 2800 евро, а рециклирана на половин цена.
абе мамата си е тракало. Има една тема от борчев май беше - чети как и какво.
Публикувано 21 октомври 2008 - 21:58
Не затваря 1 клапан вътре в помпата.Хурката е да се намери резервен такав а и някои да отвори и затвори помпата.
Другото е управляващия блок да не подава сигнал до клапана-кажи ма маистора да мери -но стогава пак ще е цъфнал управлявщия блок и ням ада ти е по леко но тва е рядко да цъфне блок.
Ако все пак ти се занимава-щото е ходене по мъките -има съвсем малка вероятност някои да се навие да ти я прави но пак трябва и клапан да се намери от някоя друга помпа дет друго е било дефектно -виж темата на Борчев и тои е цъфнал с Лукас горкия -там може да намериш евентуално ентусиясти дет ремонтират.
Успех.
Другото е управляващия блок да не подава сигнал до клапана-кажи ма маистора да мери -но стогава пак ще е цъфнал управлявщия блок и ням ада ти е по леко но тва е рядко да цъфне блок.
Ако все пак ти се занимава-щото е ходене по мъките -има съвсем малка вероятност някои да се навие да ти я прави но пак трябва и клапан да се намери от някоя друга помпа дет друго е било дефектно -виж темата на Борчев и тои е цъфнал с Лукас горкия -там може да намериш евентуално ентусиясти дет ремонтират.
Успех.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни