Километраж на СпринтерВидях се в приключение
Започната от kombi124d, 20 окт 2008 - 19:49:27
7 мнения по тази тема
Публикувано 20 октомври 2008 - 19:49
Проблемът ми е следния: Спринтера е 212 дизел 95г с тахограф VIN: утре ще го напиша Свалям тахографа комплект цялото табло с уредите и слагам обикновено табло от същия модел без тахограф.Смених го и всичко си работи без километража и оборотомера.Някой правил ли е такова упражнение,и как е захранил таблото към /гадните буксички на които пише BMW/ с кабелите от датчика на скоростната кутия? И изобщо ще стане ли нещо или ПАТИЛАНСКО ЦАРСТВО започна за мен? Съгласен съм дори да отида при някой и да си платя но да стане както трябва,защото с тахо неискам да се движа! Благодаря за помоща ви!!!
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 20 октомври 2008 - 20:01
Помниш ли приказката -"Дедо и ряпа",......?
Публикувано 20 октомври 2008 - 20:14
Много добре Но ми се иска поне да съм по средата на вадещите ряпата А не първи за да ми го отперът всички на редичката но така ми се пада LINX,да те питам изобщо имам ли шансове или да си връщам тахото и буса да отива на пазара?? Благодаря тиПомниш ли приказката -"Дедо и ряпа",......?
Публикувано 20 октомври 2008 - 20:47
..ти си дедото!
Публикувано 20 октомври 2008 - 21:52
Ах,ти хитър си като стадо лисици!!! Дядото ме кръсти,защото без виагра за нищо не става..ти си дедото!
Публикувано 21 октомври 2008 - 11:08
Ако не си се справил ще помогна за разрешаването на проблема....ИМАМ човек за таз магия
нали ми знаеш телефона?
нали ми знаеш телефона?
Публикувано 21 октомври 2008 - 18:48
Не,но утре ще ми го дадеш и ще се разберем на КомититеАко не си се справил ще помогна за разрешаването на проблема....ИМАМ човек за таз магия
нали ми знаеш телефона?
Публикувано 24 октомври 2021 - 15:20
Здравей те ,може ли да споделите че съм намислил и аз да махам тахографа и да слагам обикновено табло,намерих някъкви схеми за връзване на обортумера но все още не съм го пробвал но нека ако някой има резултат да драсне два реда ще съм му благодарен,лек ден
Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни