Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Секретен болт на джантите

• Заключена тема Тази тема е заключена
19 мнения по тази тема

#16 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1531 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 24 октомври 2008 - 19:11

Ама ти не разбираш ли, че няма АБСОЛЮТНО никакво значение ?!?
Това е все едно да се терзаеш как да включиш щепсела на ютията в контакта!
Ми няма опасност да вземе да образува лед каквото и да и правиш :ph34r:

:kill_myself:
  • 0

879897.png

#17 Гост_nizi190Гост_

Гост_nizi190Гост_
  • Гости

Публикувано 24 октомври 2008 - 23:22

Здравейте всички,отдавна не съм писал във форума(има няма година) и сега се зачетох нещо тия дни.
Та по въпроса по откачането и закачането на батерият.Все едно е,но с едно НО.Когато демонтираш акумолатора е хубаво първо да се откачи - с цел ако случайно с клюа се допре на маса когато развиваш + (на купето,на ламарината),и представи си как се заварява ключа за купето и какви искри прелитат само.Някой ще кажат , ама затова се внимава , да ама на всеки се е случвало ключа да му се отплесне и каво става?Така че вързан поп мирно село :) .
Та затова се откача първо - ,а после + .При закачането на клемите първо + после -. А това за кумотаторите че горат според мен са пълни глупости.

И отново ЗАДРАВЕЙТЕ МЕРЦЕДЕС МАНИАЦИ! Сори за спама. :4036:
  • 0

#18 IIVVOO

IIVVOO

Член на МБКБ

• Модератори
  • 2381 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 25 октомври 2008 - 14:49

СВЪРШИ МЪЧЕНИЕТО.
Купих домакинско фолио и ГАЗ при един приятел(жичкаджия по автобусите) дето работи близо до Балкан Стар.
още с влизането ми в гаража му казах да вади телоподаващото.ДОкато го извади аз облепих с фолио джантата при болта,след това откачих филтъра за климатика(акумулатора се намира под филтъра),прегледах дали няма нещо включено в колата и махнах: + после - ..... и се започна заваряването.(използвахме стари болтове които са били на неговите джанти и ги е махал по същия начин)
Когато махнахме всички секр.болтове закачих акумулатора:+ после - , сверих часовника,обучих джамовете да слизат с едно цъкане до доло(но пуснах бутона за на горе и сега не се вдигат автоматично а траа да държа бутона), запалих двигателя и на место завъртях до пълен ляв и после до пълен десен(за да обуча ESP-то и информацията (грешка или нещо такова пишеше) изчезна).после направих рестарт на двигателя за да видя дали ще даде няква грешка----ВСИЧКО Е ОК.
БЛАГОДАРЯ на всички които дадоха своето мнение тук в тази тема за разрешаване на проблема
:allhail:
  • 0

#19 Esper

Esper

Майстор

• Потребители на форума
  • 1531 Мнения:
  • Град:Pernik

Публикувано 25 октомври 2008 - 15:54

И сега какво?
ГАЗ до някой магазин със свестни фабрични болове? ;)

От снимките ти не се разбира много, обаче от това което видях ми се струва, че при тези близко разположени ексцетрици, от биковит матрЯл трябва да са направени и бурмите и секретите...
Но очевидно не са били, щом се стигна до тук.

Радвам се обаче, че си свършил работа.
  • 0

879897.png

#20 IIVVOO

IIVVOO

Член на МБКБ

• Модератори
  • 2381 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 25 октомври 2008 - 19:03

Имам си болтове оргинални.
Бурми няма
Секрата беше от същото пърче стомана дето са направени болтовете...а онзи със щифта е нов секрет направен от кобалт,но като са стегнати много на пистолет болтовете -започна да се преебва дупката на болта дето траа да влезе щивта...стана елипсовидна
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни