Публикувано 30 март 2006 - 14:46
Публикувано 02 април 2006 - 00:34
Публикувано 02 април 2006 - 13:36
Отговора е да, даже аз се надявам към средата на този месец вече да си я карам всеки ден ....А бе, много ли ще е нагло да попитам дали ще имаме невероятния шанс да видиме това животно през предстоящото лято?
Публикувано 02 април 2006 - 16:51
И ще я очакваме на следващата сбирка!!!Дано.Всички в този форум сме свързани с твоята кола
Отговора е да, даже аз се надявам към средата на този месец вече да си я карам всеки ден ....А бе, много ли ще е нагло да попитам дали ще имаме невероятния шанс да видиме това животно през предстоящото лято?
![]()
.
Публикувано 13 април 2006 - 23:17
Публикувано 17 април 2006 - 00:41
Давай подкарвай я и на божура да се отсрамим, че вчера само аз бях там с Мерцедес и коментатора се опита да се бъзика дори с марката. Е, поотсрамихме се малко (17,4 с детето и багаж в багажника) ама ... далеч от това което ми се искаОтговора е да, даже аз се надявам към средата на този месец вече да си я карам всеки ден ....А бе, много ли ще е нагло да попитам дали ще имаме невероятния шанс да видиме това животно през предстоящото лято?
Публикувано 17 април 2006 - 10:11
хахахаха не му обръщай внимание на коментатора той си пада малко лумпен ...Давай подкарвай я и на божура да се отсрамим, че вчера само аз бях там с Мерцедес и коментатора се опита да се бъзика дори с марката. Е, поотсрамихме се малко (17,4 с детето и багаж в багажника) ама ... далеч от това което ми се искаОтговора е да, даже аз се надявам към средата на този месец вече да си я карам всеки ден ....А бе, много ли ще е нагло да попитам дали ще имаме невероятния шанс да видиме това животно през предстоящото лято?
![]()
Публикувано 17 април 2006 - 15:17
Публикувано 17 април 2006 - 15:59
аве човек дай и малко жега много я жалиш <_<хахахаха не му обръщай внимание на коментатора той си пада малко лумпен ...
Давай подкарвай я и на божура да се отсрамим, че вчера само аз бях там с Мерцедес и коментатора се опита да се бъзика дори с марката. Е, поотсрамихме се малко (17,4 с детето и багаж в багажника) ама ... далеч от това което ми се искаОтговора е да, даже аз се надявам към средата на този месец вече да си я карам всеки ден ....А бе, много ли ще е нагло да попитам дали ще имаме невероятния шанс да видиме това животно през предстоящото лято?
![]()
![]()
. Колата ще мине през божура но след като се настрой както трябва
п.п. едно малко видео на колата...
http://www.zippyvide...90e16v/*dropout
Публикувано 17 април 2006 - 21:02
Звучи оптимистичнохахахаха не му обръщай внимание на коментатора той си пада малко лумпен ...
![]()
![]()
. Колата ще мине през божура но след като се настрой както трябва
п.п. едно малко видео на колата...
http://www.zippyvide...90e16v/*dropout
Публикувано 18 април 2006 - 21:04
Публикувано 22 април 2006 - 12:00
Публикувано 02 май 2006 - 14:18
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни