п.п. Изчетох темата "Колко ни харчат колите " но видях само едно мнение за 300 D автомат

Публикувано 08 октомври 2008 - 06:37
Публикувано 08 октомври 2008 - 08:22
Публикувано 08 октомври 2008 - 08:42
тва с разхода е относително ,на Софийско с понастъпване и до 12-13 качва ,от автомат ми е опита ,иначе всичко казано по горе от голегата е вярно само дето тия дет им се кара такъв автомобил не си признават ,нали се правят на великите шофьори и карат само ръчни че автомата бил за жени и аматьори ама вътрешно им е супер гадно ,знам аз,особено сутрин и вечер като отиват и се прибират от работа300Д ти гори малко повече от 250Д,а 250Д една идея повече от 200Д,но вървенето на този мотор няма сравнение с тях,все пак шестима роби се чудят кой простак ги ръчка
![]()
В зависимост как го караш от 7 до 10.
Автомата ще ти свали разхода в града но ще е малко повече извънградско,танту за кукуриго идва.До сега ако не си карал автоматик,ако можеш я вземи тая 124-ка и я покарай един ден само в града и ще разбереш какво е в големите задръствания да стоиш,с едната ръка да си държиш кафето,с другата цигарата,с левия крак с коляното леко врътваш волана а с десния я пускаш да мръдне един-два метра и я спираш.На дълго от автомата няма кой знае какъв келепир освен ако не е баир и проход.
Ако те устройва цената и това че е дизел,ако е читава със здрава кутия я вземай.Който и да питаш,всеки иска да кара 124,300Д,автомат...просто това е машината.
Публикувано 08 октомври 2008 - 10:39
Колеги , какъв е разходът на 300 D 1991 - 1993 съответно с ръчна и автоматична кутия без турбо , че има едни предложения но ме притеснява големината на тези двигатели и съответно техния разход съответно : градски / извънградски / средно
п.п. Изчетох темата "Колко ни харчат колите " но видях само едно мнение за 300 D автомат
Публикувано 08 октомври 2008 - 11:05
Мани ти тая работа... ако има темпомат или круизконтрол или нещо такова, което без автомат не работи... разправяй ми че няма смисъл!На дълго от автомата няма кой знае какъв келепир освен ако не е баир и проход.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 08 октомври 2008 - 19:54
Публикувано 09 октомври 2008 - 06:12
Публикувано 09 октомври 2008 - 08:50
Публикувано 19 октомври 2008 - 08:12
Привет колега!Колеги , какъв е разходът на 300 D 1991 - 1993 съответно с ръчна и автоматична кутия без турбо , че има едни предложения но ме притеснява големината на тези двигатели и съответно техния разход съответно : градски / извънградски / средно
Публикувано 03 ноември 2008 - 03:27
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни