Поздрави Тодоров!!!!!!!!
СъединителW210
Започната от Мишо, 06 окт 2008 - 13:35:40
10 мнения по тази тема
Публикувано 06 октомври 2008 - 13:35
Ами кво да кажа......отделяше си високо,отпреди още....правих се аз на лили иванова-на неразбрал,но 40К в БГ,90% от които в Сф си взеха своя дан,и се стигна до логичното-прибирам се към милата Сф,тръгвам да изпреварвам и неприятното усещане,че дигаш обороти по бързо отколкото скорост,ме накара да калкулирам скорошни инвестиции
. Та питането ми е-как да разпозная менте на SACHS?!?!? понеже ми дават феродовия диск на 150лв-четох по темите и ми се струва малко,съответно,който е сменял да сподели за тази или друга марка,изключвам БС като части и ремонт.Колко и къде да приготвя за работа....абе кат си гледам поста все едно сега кацам от Марс.....все пак благодаря на минали процедурата за споделеното мнение...
Поздрави Тодоров!!!!!!!!
Поздрави Тодоров!!!!!!!!

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 06 октомври 2008 - 22:49
защо все пак не провериш в БС за цени?? не вадят очи...
на Ботев 112 продават добри части. менте все още не са ми набутали
Публикувано 07 октомври 2008 - 06:40
дам-там феродовия от SACHS, е на 220лв -притискателен 180лв,а двете ми ги дават на 290 едни араби на козлодуй- BMW&Mercedes им е магазина-не знам доколко мога да се доверя на арабин.....

Проконтролирай деструктивността на стремежите си..да помислим заедно над крайността....и да отворим по бира....живеем заедно, умираме сами, нали?
Публикувано 07 октомври 2008 - 06:46
Аз за 110лв. разлика небих правил компромиси и бих предпочел оригиналното.
Публикувано 07 октомври 2008 - 08:42
Тия арабите от Ботев 112 обявяват ебаси цените
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Публикувано 08 октомври 2008 - 23:37
Еспер, допълних ти темата за съединителя, защото виждам, че не беше завършена, все пак се изкажи за последно в нея
http://www.mbclub.bg...mp;#entry133408
http://www.mbclub.bg...mp;#entry133408
Публикувано 09 октомври 2008 - 00:03
На мен няма да ми се размине....Esper изчел съм сички теми независимо от класата преди да пиша... просто на моя километраж са 200к-сложи още 100 за достоверност и вече си идва закономерна смяната.....единствено се надявам да мина само с феродо и лагер-без притискателен,но едва ли.....
както и да е-ще се търси майстор(останах с добри впечатления от D&N овча купел-по съвет на Ник Чък) и вече кат отворим карантиите,ше се види за какво аджеба иде реч.....абе автоматик му е майката за таквиз тежки коли ама нейсе-ще я потъркалям още малко.....ше пазаря майстора да обикалям с фотоапарат покрай процедурата......и малко ОФФ топик-набарах майката на втулката за амортесЬорите отпред....от лада стават-аман от рационализации
Искам все пак да благодаря на Еспер и Боян-по друго е със съвет от хора,които знаят кво говорат
както и да е-ще се търси майстор(останах с добри впечатления от D&N овча купел-по съвет на Ник Чък) и вече кат отворим карантиите,ше се види за какво аджеба иде реч.....абе автоматик му е майката за таквиз тежки коли ама нейсе-ще я потъркалям още малко.....ше пазаря майстора да обикалям с фотоапарат покрай процедурата......и малко ОФФ топик-набарах майката на втулката за амортесЬорите отпред....от лада стават-аман от рационализации
Искам все пак да благодаря на Еспер и Боян-по друго е със съвет от хора,които знаят кво говорат

Публикувано 09 октомври 2008 - 00:09
Цитат(Lorinser @ Oct 6 2008, 11:49 PM)
Тия арабите от Ботев 112 обявяват ебаси цените .Ако тръгнеш по Симеон разликите са голями,а едва ли има голяма разлика в качеството и марката на частите.
Прав си колега -за съжаление в Бг разликата в цените не значи по добро качество-дори напротив,но затова си имаме форум,да си даваме акъл...
Тия арабите от Ботев 112 обявяват ебаси цените .Ако тръгнеш по Симеон разликите са голями,а едва ли има голяма разлика в качеството и марката на частите.
Прав си колега -за съжаление в Бг разликата в цените не значи по добро качество-дори напротив,но затова си имаме форум,да си даваме акъл...

Публикувано 09 октомври 2008 - 06:52
.....абе автоматик му е майката за таквиз тежки коли ама нейсе-ще я потъркалям още малко.....
Брат, прав си - автоматик му е майката.
Ама докато работи.
Мерцедесовите много работят.
Обаче ако не извадиш късмет?
Колега преди година и половина ремонтира автоматика на Вектрата си в Аксон.
1200 или 1400 лв за смяна на ламели на хидро-трансформатора - това му бяха казали.
Няма никакво значение, че опела е '88 набор...
А остави друго, ами той и плати тази сума
Как ти се струва?
Публикувано 10 октомври 2008 - 11:52
Аз бих го паркирал във вторични суровини !
W211-Avantgarde
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни