дюзи Е270CDI
Започната от todor_djondr, 12 сеп 2008 - 18:39:24
10 мнения по тази тема
Публикувано 12 септември 2008 - 18:39
имам Е270цди 2003г.Вчера майстора ми каза че 2 от 5-те цилиндъра на работят и се налага да купувам нови дюзи за тях 2бр. x650 лв.
Въпросът ми е дали това е неизбежно или има вариант да се почистят или да се заменят с рециклирани,и ако има как да стане?
И към кого да се обърна?
БЛАГОДАРЯ ВИ
Въпросът ми е дали това е неизбежно или има вариант да се почистят или да се заменят с рециклирани,и ако има как да стане?
И към кого да се обърна?
БЛАГОДАРЯ ВИ
Публикувано 12 септември 2008 - 22:20
не се чистят
Публикувано 12 септември 2008 - 22:26
Нова дюза е 850лв. без ДДС.
Според мен си вземи нови и не се занимавай с глупости.
Според мен си вземи нови и не се занимавай с глупости.
Публикувано 12 септември 2008 - 23:22
и гроса е прав, но и за рециклираните даваха май гаранция 1г.
ма за 200лв.... да беха 500....
ма за 200лв.... да беха 500....
Публикувано 09 май 2009 - 23:23
А какво стана все пак с дюзите, нови ли сложи или рециклирани и каква е цената?
Публикувано 17 юни 2009 - 18:50
Да найстина какво стана със ремонтите ???
Че и един мой приятел има този проблем поне според майсторите.
колата като и се даде до доло гас и влиза във сервизен режим?
и ходи във Балкан Стар.. майсторите му казали че трябва да се сменят 2 от дюзите.
смениги той но пак така прави...
Ходи и до варна във някакъв си сервиз и там му казали че трябва всичките да се сменят
а цената до тука който е пръснал нейскам да е казвам че е трагична...
колата е Е270 цди 2004год.
Че и един мой приятел има този проблем поне според майсторите.
колата като и се даде до доло гас и влиза във сервизен режим?
и ходи във Балкан Стар.. майсторите му казали че трябва да се сменят 2 от дюзите.
смениги той но пак така прави...
Ходи и до варна във някакъв си сервиз и там му казали че трябва всичките да се сменят
а цената до тука който е пръснал нейскам да е казвам че е трагична...
колата е Е270 цди 2004год.
Публикувано 25 февруари 2011 - 20:56
Здравейте. Ами смених си цедката-2000г за Е 270 СДИ -2003г. При огледа се оказа една неработеща дюза. Набутах се на втора употреба но не е като нова. А и колко ли ще е живота и не знам. Взеха ми 400лв-много но нали знаете кога се работи болния-на леглото. Иначе трагна много по добре-има ряз но малко трака при ускорение.Та реших да ги сменя всичките-все пак са консуматив и имат некав живот.Е, малко ще покарам така докато събера парички и тогава. Мисля, че в ивайджет ще намеря това което търся на сносни цени. Абе винаги е набутвация с купуване на стара кола-но новата е само в рекламите.
Публикувано 25 февруари 2011 - 23:11
при нас чисто нови дюзи на BOSCH са 588лв/бр
5бр, мога дам на 488лв/бр !!!!
рециклирани: 275лв/бр
5бр- 253лв/бр
НО се връщат старите!!
5бр- 253лв/бр
НО се връщат старите!!
Публикувано 26 февруари 2011 - 22:20
Би ли дал повече информация за гаранции за нови и рециклирани, щото предложението не е безинтересно.при нас чисто нови дюзи на BOSCH са 588лв/бр
5бр- 253лв/бр
НО се връщат старите!!
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 27 февруари 2011 - 14:55
нямат гарнция! Всъщност имат, от завода, но ако се наложи да ги връщам, транспортът ще е за моя сметка и парите стават съвсем други.
Затова цента е ниска и еднопосочна.
Тоест имат гаранция-24часа, слагаш, ако работи нормално-това е. ако не--връщаш ми я.
Цената е почти колкото доставна, и го правя на услуга към клубарите.
По принцип, живота на една дюза е доста голям. ще я съсипеш, ако караш със много лоша нафта, или ти напълнят вода. Но така или иначе гаранцията НЕ покрива щети от лоша нафта или вода. Под лоша нафта се разбира-да се задръсти разпръсквача.
Тоест имат гаранция-24часа, слагаш, ако работи нормално-това е. ако не--връщаш ми я.
По принцип, живота на една дюза е доста голям. ще я съсипеш, ако караш със много лоша нафта, или ти напълнят вода. Но така или иначе гаранцията НЕ покрива щети от лоша нафта или вода. Под лоша нафта се разбира-да се задръсти разпръсквача.
Публикувано 28 февруари 2011 - 00:24
Все пак си имат гаранция, но е скъпа за постигане. Ако клиента се съгласи да си поеме транспортните разходи, предполагам, ще съдействаш за постигане на гаранцията?нямат гарнция! Всъщност имат, от завода, но ако се наложи да ги връщам, транспортът ще е за моя сметка и парите стават съвсем други.
Mercedes-Benz - Unlike any other!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни