Поредна победа!!!!!!!!
Започната от
krasch
, 07 сеп 2008 - 18:21:30
24 мнения по тази тема
Публикувано 07 септември 2008 - 18:21
Хамити пак показа, че е мнооо добър и зрял пилот, жалко за Хекито не му тръгна от самото начало но аз вярвам в него, късмета все някога ще проработи и за него.
Публикувано 07 септември 2008 - 19:08
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 07 септември 2008 - 21:38
25 сек. - педерасти. Ами да дадат 30 , че да може и педала Алонсо да вземе подиум.
Бахти и ФИАта.
манафи
Бахти и ФИАта.
манафи
Публикувано 08 септември 2008 - 08:02
Браво на ФИА,
е така се става световен шампион, както миналата година Райконен стана така тази ще стане Маса, мамицата им.

Публикувано 08 септември 2008 - 11:12
А тъпите копелета наказаха и Хейки това състезание. Във Валенсиа тоя капут Маса за малко да направи катастрофа в бокса и го наказаха само с парична глоба. Сега осраха състезанието и на двамата ни пилоти. Абсолютна мафия!!!!!!! Да остават само Ферари със сателитните им отборчета. Гадове!!!!!!!!
Конските сили продават колата, а нютон-метрите я движат!
Публикувано 08 септември 2008 - 11:15
А Хейки направи по две изпреварвания на 4-5 пилота. След каламбура на старта беше перфектен. Никой нищо не каза за неговото представяне. Само тъпите фераристи са им в главите. Двоен стандарт!!!!!!!!
Публикувано 09 септември 2008 - 12:31
МАЦА е най-големия ферари съшо
а хамито може да с евърне там на село
да кара трактора че идва сеитба и ше е загубил тренинг

...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 09 септември 2008 - 12:32
бааа тука е анти-ферари клуб БГ ..... :О
...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 09 септември 2008 - 15:14
бааа тука е анти-ферари клуб БГ ..... :О
Ми ти кво очакаваш да се радваме на червените камиони и на фиа ли, маЦа е най-слабия пилот в кервана, никога не гони защото не може, пък ферари без фиа са под нулата.
Публикувано 09 септември 2008 - 19:33
По БТВ Новините: Маса бил доволен от решението на ФИА.
Да еба и копеленцето му. Поне да бяха дали наградата на Райконен
Да еба и копеленцето му. Поне да бяха дали наградата на Райконен
Публикувано 10 септември 2008 - 19:41
връзката между мафирари и ФИЯ
да живее МакЛарън И Мерцедес

да живее МакЛарън И Мерцедес
Публикувано 10 септември 2008 - 20:58
Славни времена с Велик пилот ( МИКА ХАКИНЕН ) !!!!!!!!!!!!!!!!
Публикувано 11 септември 2008 - 15:19
аве МАСА пак си осава най-големия за хакинен колега моля ти се недей на разсмива ..... а последните няколко състезания ако не беше мал шанса ся МАСА щеше да вод на онова там как се казваше че не му помян името .... нещто с Х беше май ма не се сешам както и да е
ся ако кажете че сте и за левски и тука ше има ебати дискусиите :Д:Д:

...1996 Мерцедес C180...
...1985 Мерцедес 230Е...
Публикувано 11 септември 2008 - 15:29
Значи гледам формула1, но досега избягвах да коментирам, НО не мога да те разбера какво е това заяждане, вижда се за втора година поред тенденциозното отношение на ФИА в подкрепа на Ферари, няма две мнения. И АЙДЕ моля те обясни ми кво точно значи "МАЛ ШАНС"аве МАСА пак си осава най-големия за хакинен колега моля ти се недей на разсмива ..... а последните няколко състезания ако не беше мал шанса ся МАСА щеше да вод на онова там как се казваше че не му помян името .... нещто с Х беше май ма не се сешам както и да е
ся ако кажете че сте и за левски и тука ше има ебати дискусиите :Д:Д:

щото за мене това е оправдание за НЕКАДЪРНОСТ!!! С просто око се вижда по-добрия пилот, с по-добрата кола, но за съжаление от първостепенно значение е лобито на Ферари във ФИА.
А относно футбола- има един ДиДжей, а и модератор, който ще му е интересна левскарската тема.

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни