Кофти касмет-счупи се колата
Started by Mien, 07 Sep 2008 - 18:15:01
26 replies to this topic
Posted 08 September 2008 - 20:03
Колега,внесена е от Германия преди две години,а от една е в мен,тоест стояла е една година в автосалона.
Posted 08 September 2008 - 22:25
Росене, точно за 140-ките не ми говори, ръждясват толкова много че идея си нямаш....
Досега колкото съм виждал всичките са били с ръжди, а за 220-ките няма да говорим и започват да ръждясват на обичайните места, като ръбове на вратите, веждите на калниците.....
... а като каза за ръждивите петна по тавана.... не е зле за го направиш това твойто че е в доста напреднал стадий
Досега колкото съм виждал всичките са били с ръжди, а за 220-ките няма да говорим и започват да ръждясват на обичайните места, като ръбове на вратите, веждите на калниците.....
... а като каза за ръждивите петна по тавана.... не е зле за го направиш това твойто че е в доста напреднал стадий
Posted 08 September 2008 - 23:02
Росене, точно за 140-ките не ми говори, ръждясват толкова много че идея си нямаш....
А това за 140-ките!?! Колко лачени и лъскави съм видял, как па една ръждива нямаше. Съгласен съм за ръжда по Мерцедес само ако го кара някой мърлчяч- удря и не прави, а чака да изгние, ИЛИ внос от Австрия/Германия=7-8 месеца в годината влага, кал, киша, луга, химикали и т.н.
Другия вариант е производствен дефект (202; 210....).
А на въпроса от къде са ни колите- еми от Италия, като единствената ръжда е 0,5мм точица под левия фар, следствие от удар на камъче, щото карам бавно
Posted 08 September 2008 - 23:05
Има много лачени и лъскави 140-ки, ама като ги разровиш малко са като червива ябълка....
.... ама това е друга тема
Posted 09 September 2008 - 07:17
бах му мамата
Миленчо,тва не може от раз да се е скинало ,не си ли чувал странни звуци нещо е такива не неща

СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Posted 09 September 2008 - 07:18
Има много лачени и лъскави 140-ки, ама като ги разровиш малко са като червива ябълка....
Аз затова се въздържам от покупката на 140-ка
Posted 09 September 2008 - 07:45
![]()
![]()
Аз ли се обърках нещо, във форума на опел ли попаднах незнам???
![]()
А това за 140-ките!?! Колко лачени и лъскави съм видял, как па една ръждива нямаше. Съгласен съм за ръжда по Мерцедес само ако го кара някой мърлчяч- удря и не прави, а чака да изгние, ИЛИ внос от Австрия/Германия=7-8 месеца в годината влага, кал, киша, луга, химикали и т.н.
Другия вариант е производствен дефект (202; 210....).
А на въпроса от къде са ни колите- еми от Италия, като единствената ръжда е 0,5мм точица под левия фар, следствие от удар на камъче, щото карам бавно
има изгнили 140ски, виждал съм сериозни поражения, особено на на 140ски от първите години.
абе не се ли потдържа една кола, ако ще от луната да е, пак ще е изгнила.
Posted 09 September 2008 - 07:57
Правилно.абе не се ли потдържа една кола, ако ще от луната да е, пак ще е изгнила.
Posted 09 September 2008 - 08:50
Има ли на някой да е изгнила колата която е внос от Италия?Аз не съм виждал(не че няма)На моята е изгнил(не спукан)и радятора на климатика.
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
Posted 09 September 2008 - 09:30
бах му мамата
Миленчо,тва не може от раз да се е скинало ,не си ли чувал странни звуци нещо е такива не неща
Абе да ти кажа чесно,жената повече я кара,и наскоро ми спомена за странно скърцане при прибиране и вадене от двора,че там има леко ръбче за минаване.Да ама аз и казах че и тропа главата,щото наскоро правих предница-тампони,накрайници,шарнири,стенд и т.н.,ама пък точно такова нещо и през ум не ми е минавало че може стане.Старата сиерка дето я имам е 83г. и далеч няма толкова фрапиращи неща.
Всичко е касмет,аз се смях на саседа че всяко лято прагове и вежди на кадета,ма то на главата ми дойде-така ми се пада
Posted 09 September 2008 - 14:09
Моята 190-ка е италианка и има само едно изгнило нещо-поставката за акумулатора-другаде нито петънце.Ако я залея с преобразовател за ръжда тая поставка направо ще изчезне-толкова е зле .Има ли на някой да е изгнила колата която е внос от Италия?Аз не съм виждал(не че няма)На моята е изгнил(не спукан)и радятора на климатика.
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Posted 10 September 2008 - 12:09
Днес сутринта си прибрах мерца от тенекеджията,като цяло ремонта е с добро качество,почистено и обработено анти корозиооно,и цената е добра мисля-130кинта.Дано не ви се налага да се сблъсквате с този проблем.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

View Garage