Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Егати случката ....не вярвах

• Please log in to reply
3 мнения по тази тема

#1 ИВЧО

ИВЧО

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:
  • Град:Из родината

Публикувано 01 септември 2008 - 08:57

Отивам си аз в Софията,да отпразнуваме на татко рожд. ден че стана на 50 да е жив и здрав,та пристигаме в апартамента,оставям годеницата,и излизам отново но с брат ми да се видя с един много близък приятел,че реши да си закупува "нова" кола ...... Палим си мерцо и тръгваме към моста на Захарна фабрика,като реших че по Несторов и оттам по един друг булевард (не му знам името) и Сливница ще ми е най-пряко ......... Знам че като се включваш от Борис 3 към Несторов посока ОМВ от дясно има рем. дейности и е малко "напечено" защото всеки се бута ........ Идва и моят момент,изчаквам си културно колегата с Опела да мине,след него един Транспортер като разстоянието е достатъчно да не се натискам зад Опела и да не карам Транспортера да спира .......... Ляв мигач,поглед в огледалата(на външните имам и едни малки за мъртвият ъгъл даже и в тях нямаше никой) изнасям се аз пред Транспортера, и си говорим с брат ми за един С600 ко направил, и изведнъж някой ми свирка,инстинктивно се обръщам назад никой,гледам отляво един мършляк с едно Пежо 306 ръкомаха,а жената до него говори че иска нещо да се види с майка ми ..... (явно е решил че той трябва да се намести пред буса,но от моето преместване до този момент бяха минали над 20 сек.) ..... Предпоставка за удар нямаше,не съм го и засекъл защото освен на огледалата аз вярвам и на обръщане на главата,а пак повтарям нямаше никой ....... Спираме ние на светофара на ОМВ той е няколко коли напред в най-лявата лента, а аз в средната .... Ядосах се не от него,а от мърлата до него(въпреки че и той не беше много .....) да беше мъж нямаше да ме е толкова яд,ама като иска да прави нещо с майка ми с ко да го прави ????? От лентата за ляв завой Пежото с въртене на гуми се изнася много бързо пред един бетоновоз,а аз зад бетоновоза вече решен да го настигна тоз келеш и да го питам какво толкоз желае ..... Та след няколко маневри се намествам зад него на около метър ..... и така около 500-600 метра ..... и загубих интерес,изпреварвам го от дясно,като изравнявайки се с него леко задържахме да може да се разберем устно ..... Пиклата пак говореше нещо, а онзи наркоман се хилеше нещо .... И двамата заедно тежаха може би около 60 кг. Стана ми мъчно защото аз съм 190см. 85 кг. а брат ми е 200см. около 100 кг. и си ходи на фитнесче момчето ..... Давам леко газ да не седя до него и брат ми вика "Тоз някакъв пистолет размахва .........." Представяте ли си???? Някакъв 15год. келеш да ви размахва пистолет в някакво смотано пежо ...... Брат ми само вика ти спри аз ще хвана онзи да го е**,ти вземи мадамата да се види с мама ...... Викам споко,не се нервирай! Разделихме се .............
Не че не можехме да слезем и да направим едно показно ..... с брат ми много обичаме да раздаваме тупалки,и нас са ни били и ние сме били .....
Запомних му рег. номер ..... Мисля че сред нас имаше колега от полицията ..... Ако може нещо да помогне ....... Ще съм много благодарен .......
А и още една случка пак с пежо ..... Чакам си аз на сфетофара на Евлоги Георгиев и Драган Цанков посока Цариградско,зад мен едно пежо 406,а зад него Пасат мисля .... иска да се престрои в лентата за ляв завой,но 406-та му пречи .... пускам аз малко напред да може и тоз с Пежото да се дръпне да мине тоз с Пасат-а,спирам на около 15 см от колата пред мен(пак 190-ка) и изведнъж "туп" и мерца леко помръдна .... гледам аз в огледалото пасата си минава,а онзи от пежото само ръкомаха ....... Е тоз път слязохме с брат ми,а онзи само вика "Чакай бе колега нищо няма .....", а ние с брата само да видим дали всичко е ОК,и се прибрахме че аз с годеницата пък тя такива неща не одобрява ......
Още веднъж се зарадвах че вече не живея в София ...... .Нищо лично ..........
Поздрави!
  • 0

#2 m_hi88

m_hi88

Майстор

• Потребители на форума
  • 939 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Интереси:MB,Whisky,fishing...и др.
  • Автомобил:
    W123/200/1980
    ....
    и др.

Публикувано 01 септември 2008 - 12:37

Ивчо,ти си младо момче,бързо палиш..Само едно ще ти кажа-докато си шофьор в БГ,ще се сблъскваш ежедневно с такива ситуации!!!Ако ще се палиш от всяка,няма да изкараш дълго-ще влезнеш в лудницата,въпреки добрите физически данни,за които споменаваш..Карай си,като те напсува някой,или изсвири,или те засече,или квото и да е друго,просто си пусни музиката в колата малко по-силно...Ако пък някой прекали и дойде и почука на прозореца ти-гарантирам ,че като излезеш от колата,щом си 2м. човек,оня ще хукне обратно и ще забрави за какво е дошел! ;) :D
..Колкото до пистолета-гаранция,че е бил газов-познавам доста хора,които са си накупили и си ги държат в колата под седалките-кажи ми и ти за какво им са!?!
  • 0
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."

#3 ИВЧО

ИВЧО

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:
  • Град:Из родината

Публикувано 01 септември 2008 - 14:46

Така е колега ...... Доста си прав!!!! Не паля бързо,напротив ..... просто ме ядоса прителката му която ме псуваше ..... Това че размахваше пистолет само ме караше да се смея, а иначе брат ми е 2 метра,аз съм 20 по-надолу :)!!! Няма значение просто споделям че някакви келешчета по 17-18 год. дето тати и мама са им дали колата и вече са ........ най-големите ..... че и водни пистолетчета размахват ....
  • 0

#4 IIVVOO

IIVVOO

Член на МБКБ

• Модератори
  • 2378 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 01 септември 2008 - 16:16

И аз се паля лесно,но жена да казва"..............................майката"-----ЗНАЙ ,ЧЕ АКО НЕ Е БОКЛУК ТАЗИ,ТО Е НЯКОЯ ПОМИЯ!!!!!!!!
дА СИ И ПОЖЕЛАЛ ДА И СЕ ВЪРНЕ ТРОЙНО НА НЕЯ И ТО ОТ КЛОШАРИ. :0_yahoo: :0_yahoo: :0_yahoo:
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни