НавигацияНавигация за БГ
Започната от Ta4kata, 26 авг 2008 - 22:05:31
19 мнения по тази тема
Публикувано 26 август 2008 - 22:05
Здравеите колеги! Притежавам Mercedes GL320 CDI 2008г. но за съжеление нямам диск за БГ,няма и в момента и в Балкан Стар, а ми казаха че можело да се намери из нета някои може ли да помогне навигациятами е от големите и имам само карта на Европа. Почерпката е от мене
Мислих че ме е страх да летя! W140 колата мечтта
Публикувано 26 август 2008 - 22:15
Еми като са ти казали че в нета може да намериш, защо не са ти казали точно откъде да си го поръчаш?
Публикувано 26 август 2008 - 22:30
Ако знаеше, щеше да го направиЕми като са ти казали че в нета може да намериш, защо не са ти казали точно откъде да си го поръчаш?
Помогни му бе пич
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 26 август 2008 - 22:31
Знам че за момента е невъзможно, затова и така му писах защото и на мен ще ми е от полза
Виж, ако беше 221 там работата е друга, има
Виж, ако беше 221 там работата е друга, има
Публикувано 26 август 2008 - 22:38
Мисля,че КРАНК ги чатка тия неща
Имаше и още един пич, ма се не сещам кой е
Аааа, май и Админчето е печен по въпроса, ма не съм го виждал и чувал от хилядолетие
Поздрави
Имаше и още един пич, ма се не сещам кой е
Аааа, май и Админчето е печен по въпроса, ма не съм го виждал и чувал от хилядолетие
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 27 август 2008 - 09:03
Колега влизаш в Арена БГ, на търсачката пишеш "mercedes" и ти изкарва 3 вида навигационни дискове, които включват и картата на България.
Мерцедес C180 97г. -> Р4572РХ
Публикувано 27 август 2008 - 13:48
Здравеите колеги! Притежавам Mercedes GL320 CDI 2008г. но за съжеление нямам диск за БГ,няма и в момента и в Балкан Стар, а ми казаха че можело да се намери из нета някои може ли да помогне навигациятами е от големите и имам само карта на Европа. Почерпката е от мене
Последната карта на БГ дето е от Телеатлас/от 05.2008 и по думите на Нави феновете по Бг форумите била наи свясна и пълна я имам -тя не е за ОЕМ продукт -ама много фаида няма-наистина е с наи много детаили от всички предишни но тва не значи че е пълна и точна.Просто предните карти за БГ бяха много мизерни.
Дори таз карта е само за да се каже - по добре от нищо -всички останали карти дет съм видял за БГ са -по добре и без тях.
Та дори да намеиш нещо за джипката много ме съмнява че ще може да се ползва в БГ.
Е ще може да се икажеш че имаш нави ама на практика като има 5 пътища на кръст полза няма от цялото упражнение.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 27 август 2008 - 17:37
Последната карта на БГ дето е от Телеатлас/от 05.2008
ти сигурен ли си ,че е на Телеатлас и сигурен ли си ,че има БГ
ако е така мамакар и не пълна качи я някаде да я дръпнем да видим дали ще я подкараме в колите
защото аз за телеатлас БГ не съм срещал а доста се ровя ама
ако е така мамакар и не пълна качи я някаде да я дръпнем да видим дали ще я подкараме в колите
Публикувано 27 август 2008 - 17:54
Сега влизам в арената и почвам да търся ! Благодаря за сега
Публикувано 27 август 2008 - 21:24
Последната карта на БГ дето е от Телеатлас/от 05.2008
Сигурен съм разбира се . Но не си прочел добре по горния ми пост..... тая Бг карта не е за ОЕМ продукт - за покет нави е -софтуера се казва Сиджик.
Сега да пускам ли линк или не?
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 28 август 2008 - 10:42
Аз снощи бая търсих и какво да ви кажа, мисля че намерих това което ми казахте но там за БГ няма карта има на другите страни но не и на БГ. Та ако ти е възможно да хжърлиш един линк да скивам ще е добре
Трудна работа, нзм само дали саме излъгали като са ми казали че са намерили карта ама момчето каза че ще ми е даде ама от тогава никакав го няма, там мойе и да ме е метнал всичко е възможно
Трудна работа, нзм само дали саме излъгали като са ми казали че са намерили карта ама момчето каза че ще ми е даде ама от тогава никакав го няма, там мойе и да ме е метнал всичко е възможно
Публикувано 28 август 2008 - 16:09
Аз снощи бая търсих и какво да ви кажа, мисля че намерих това което ми казахте но там за БГ няма карта има на другите страни но не и на БГ. Та ако ти е възможно да хжърлиш един линк да скивам ще е добре
Ако е за това момче/от Пловдив/, за което се сещам, то ти беше подготвило дисковете, но не знаеше
как да се свърже с теб.
Ако го видя днес на сбирката, ще му кажа да ти драсне на личния да се разберете или
да ти звънне.
Публикувано 28 август 2008 - 18:53
Ето линк .
НОВИНКА-КАРТЫ РЕЛИЗА 2008.05
Болгария
http://www.mediafire.com/?0bbiwckysim
Таз карта е за еи тоя софт
http://www.sygic.com/
НОВИНКА-КАРТЫ РЕЛИЗА 2008.05
Болгария
http://www.mediafire.com/?0bbiwckysim
Таз карта е за еи тоя софт
http://www.sygic.com/
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 30 август 2008 - 08:48
Та4ка здрасти
Знам че ти обещах на срещата на 30.07.2008г. да взема дисковете от Николай, момчето със зелената Ц-ка комби(W202 cdi), но от тогава не съм ходил на среща и не съм виждал човека. Съжалявам но нямам много време тая седмица дано да ида...
Само да ги взема ще ти звънна
Знам че ти обещах на срещата на 30.07.2008г. да взема дисковете от Николай, момчето със зелената Ц-ка комби(W202 cdi), но от тогава не съм ходил на среща и не съм виждал човека. Съжалявам но нямам много време тая седмица дано да ида...
Само да ги взема ще ти звънна
Публикувано 03 септември 2008 - 10:50
Споко няма да се притеснявате кога стане аз продължавам да търся, пък ако намерим
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни