G-класа през 2 патрулки
Започната от Lorinser, 22 авг 2008 - 23:49:41
7 мнения по тази тема
Публикувано 22 август 2008 - 23:49
Публикувано 24 август 2008 - 13:26
Боянски=тва колко е нагласено брат....мани Ама с двигателя накирая вече прекалиха
Правилно. Това чудо с отвор за кюнец, не може да бъде наречено двигател най-вече от Лада.
Този пост е редактиран от Inkas: 25 август 2008 - 09:47
Редактирано по молба на потребителя, понеже е поствал на латиница.
Публикувано 24 август 2008 - 13:49
абе кефете се на разрухата бе. терминатор минава през 2 кашона, дори и нагласено да е, е истинско.
това накрая е всичко друго но не и двигател.
Публикувано 24 август 2008 - 16:20
Повече прилича на кутия от парноабе кефете се на разрухата бе. терминатор минава през 2 кашона, дори и нагласено да е, е истинско.
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 25 август 2008 - 08:47
На мен ми се струва истинско, но това което пада не е двигател.
Mercedes-Benz W210 E 200 Elegance
Публикувано 28 август 2008 - 21:04
И според мен е истинско, и съм сигурен в това. През пролетта тази година пред очите ми една мацка със същата G-класа удари един Seat отзад без сантиметър спирачен път, докато се движеше с около 40. (най-вероятно не беше видяла, че колата беше спряла и чакаше за ляв завой във второстепенна уличка) Не повярвах на очите си. Сеат-а се сгъна през средата напречно, като кибритена кутийка и вероятно нямаше да бъде вече кола това, а на G-класата - НИЩО! Само стукла върху предния капак малко и толкова. Нищо изкривено или счупено. Не бях виждал такъв удар и да остане невредимо возилото. Оттогава това ми стана любимата машина. Като разбрах, че са извадили на пазара facelift на G-classe останах потресен и ми стана мечта, но когато разбрах цената стана ясно, че скоро няма да притежавам това бижу. За модел 2007 G 55 на 1300 км. искат 500 000 лв. ...но явно има защо
Прикачени файлове
Публикувано 28 август 2008 - 21:25
Бая стинки има в това железо
Че кой е казал какво е това на снимката - просто железо за Надин....... си....... кара някой
Мислех, че само циганите събират железо по улиците с каруци
А то .......и с ладички може да се .....сбира
Практично, на дълаверка, държавен бензин и .........полезното с приятното
Готино
Кефи ме-човек трябва да преживява някък си
Като не давате кинти на "червено" и не карате с 50 лева в част горница-кво праим.....а
Поздрави
Че кой е казал какво е това на снимката - просто железо за Надин....... си....... кара някой
Мислех, че само циганите събират железо по улиците с каруци
А то .......и с ладички може да се .....сбира
Практично, на дълаверка, държавен бензин и .........полезното с приятното
Готино
Кефи ме-човек трябва да преживява някък си
Като не давате кинти на "червено" и не карате с 50 лева в част горница-кво праим.....а
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни