Историята на Mercedes - Benz
Започната от cupe 123, 19 авг 2008 - 20:35:47
18 мнения по тази тема
Публикувано 19 август 2008 - 20:35
Драги колеги всеки ден от 20:00 по ББТ ( Балкан Българска Телевизия ) Дават за историята на Наща хубава марка! за съжаление ги хванах случаино! стигнаха до W111 ! Утре предполагам че почват мерццедесите от клуба! Много е приятно предаването! Приятно гледане
Публикувано 19 август 2008 - 22:55
Да и днешната втора серия съм я записал... днес качвам в нета и утре ще може да се гледа онлайн... ще гледам да запиша и останалите серии. За съжаление първата серия, вчера, я изпуснах, но гледам, че е пуснат линк към първата серия в арената.Драги колеги всеки ден от 20:00 по ББТ ( Балкаб Българска Телевизия ) Дават за историята на Наща хубава марка! за съжаление ги хванах случаино! стигнаха до W111 ! Утре предполагам че почват мерццедесите от клуба! Много е приятно предаването! Приятно гледане
ВНИМАНИЕ! На торента в Арената има проблем със звука. Не се хабете да го сваляте, преди да видите в коментарите, че звукът е поправен!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 20 август 2008 - 06:20
Както обещах: втора серия на Историята на Мерцедес-Бенц
Няма торенти-моренти, регистрации, класации и т.н. за да изтеглиш филма. Отваряш линка и гледаш.
Ако някой иска копие от записа, имам и по-качествен файл, който е 2 GB.
Ще се опитам и първа серия да я кача на същото място, както и да запиша останалите серии.
Няма торенти-моренти, регистрации, класации и т.н. за да изтеглиш филма. Отваряш линка и гледаш.
Ако някой иска копие от записа, имам и по-качествен файл, който е 2 GB.
Ще се опитам и първа серия да я кача на същото място, както и да запиша останалите серии.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 20 август 2008 - 08:19
Този изключително приятен сериал трябва да го има във всяка лична видеотека на поклонниците на марката.Задължително.Нещо като Библията за вярващия...
...Поне аз така мисля...
...Поне аз така мисля...
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
На тази сладурана е кръстена нашата марка
Мерседес Йелинек
Публикувано 20 август 2008 - 15:03
Благодаря Илия
Публикувано 22 август 2008 - 11:00
Публикувано 23 август 2008 - 08:03
Публикувано 23 август 2008 - 13:16
Браво пич
Публикувано 24 август 2008 - 10:21
Хайде, бонус - първа серия на Историята на Мерцедес-Бенц на едно място цялата. Сглобена е от тия 9 парчета, дето са качени в maxtv, ама така поне може да се види целия филм наведнъж, а не да се клика девет пъти, докато се заредят отделните части.
Според мен първа част е най-интересната, защото е свързана с историята на хората създали марката и на самата компания, а не на конкретен модел.
Довечера ще кача и последната шеста част. След това ще напиша едно описание - в коя част за какво става дума (те са разделени по модели), ще направя един постинг с линкове към всяка от частите и описание къде - какво и ще говоря с някой от модераторите, да сложи темата на подходящо място.
Според мен първа част е най-интересната, защото е свързана с историята на хората създали марката и на самата компания, а не на конкретен модел.
Довечера ще кача и последната шеста част. След това ще напиша едно описание - в коя част за какво става дума (те са разделени по модели), ще направя един постинг с линкове към всяка от частите и описание къде - какво и ще говоря с някой от модераторите, да сложи темата на подходящо място.
Публикувано 24 август 2008 - 19:15
Честито, ето и шеста, последна серия на Историята на Мерцедес-Бенц...
Публикувано 25 август 2008 - 11:18
Илийка, колко Г са всичките 6 серии с мах качество??
да взема да ти донеса някоу и друго ДВД сряда да ми ги врътнеш
да взема да ти донеса някоу и друго ДВД сряда да ми ги врътнеш
Публикувано 25 август 2008 - 11:30
Ами, аз вчера ги пуснах първи, втори и трети епизод да се пекат на DVD с меню с връзка към всеки от епизодите и тая заставка с песничкта it was faszination я изрязах в началото и в края... та три епизода се побират на един диск при 70% компресия, което трябва да е прилично каот качество за гледане на телевизор. А и все пак е записано от телевизията - то и записа не е с някакво кристално качество.
Само че до сряда няма да са готови, щото един диск се рипва минимум 18 часа... вчера вечерта пуснах първия, дано като се прибера от работа довечера да е готов.
И също имай предвид, че първа серия е свалена от сайта на оназ телевизия и е с доста кофти качество...
Апропо, аз търсех оригиналния филм, ако може на DVD RIP да се намери и само ще му монтирам отгоре българския дублаж (което е също с кофти качество, но поне е български)... Но не ги намерих тия дискове. Гледам, че оригиналния филм се продава в amazon по 30 евра... Ако някой намери на торент или download тия дискове - да свирка!
Само че до сряда няма да са готови, щото един диск се рипва минимум 18 часа... вчера вечерта пуснах първия, дано като се прибера от работа довечера да е готов.
И също имай предвид, че първа серия е свалена от сайта на оназ телевизия и е с доста кофти качество...
Апропо, аз търсех оригиналния филм, ако може на DVD RIP да се намери и само ще му монтирам отгоре българския дублаж (което е също с кофти качество, но поне е български)... Но не ги намерих тия дискове. Гледам, че оригиналния филм се продава в amazon по 30 евра... Ако някой намери на торент или download тия дискове - да свирка!
Публикувано 25 август 2008 - 13:32
Да не би да е това оригиналът?Ами, аз вчера ги пуснах първи, втори и трети епизод да се пекат на DVD с меню с връзка към всеки от епизодите и тая заставка с песничкта it was faszination я изрязах в началото и в края... та три епизода се побират на един диск при 70% компресия, което трябва да е прилично каот качество за гледане на телевизор. А и все пак е записано от телевизията - то и записа не е с някакво кристално качество.
http://zamunda.net/d...ls.php?id=66606
Публикувано 25 август 2008 - 14:00
искам и аз на двд да гги врътнеш
Публикувано 25 август 2008 - 22:15
И за мен едно двд ако е възможно (или на колкото там се събират).
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни