http://img131.images...211117va.th.jpg
Още картини:
http://web1.berlin20...r=5&modelnr=406
Публикувано 18 юни 2006 - 11:53
Публикувано 18 юни 2006 - 12:31
Публикувано 18 юни 2006 - 12:33
Maй че 2008 или 2009Честно казано на мен много не ми харесва...най-вече отзад стоповете....и предната и задната броня....но ако ми подарят един няма да го върна
![]()
![]()
Между другото кога трябва да излезе новата Е-класа?
Ц-класаста мисля че 2007 но за Е не съм чувал нищо?
Публикувано 18 юни 2006 - 12:39
Благодаря.Maй че 2008 или 2009Честно казано на мен много не ми харесва...най-вече отзад стоповете....и предната и задната броня....но ако ми подарят един няма да го върна
![]()
![]()
Публикувано 18 юни 2006 - 13:43
То отвън промените са май само за да се каже, че има такива. От това което четох по автосписанията останах с впечатление, че истинската промяна е вътре. Бяха написали, че това не е козметична операция за лифтинг, а хирургическа операция на вътрешните органи.Честно казано на мен много не ми харесва...най-вече отзад стоповете....и предната и задната броня....но ако ми подарят един няма да го върна
![]()
![]()
Публикувано 18 юни 2006 - 15:37
Ами то лошо няма аз сега от вътре го видах и наистина има промени и ми харесва а 100 % и по двигателита трябва да има питапано! :PТо отвън промените са май само за да се каже, че има такива. От това което четох по автосписанията останах с впечатление, че истинската промяна е вътре. Бяха написали, че това не е козметична операция за лифтинг, а хирургическа операция на вътрешните органи.Честно казано на мен много не ми харесва...най-вече отзад стоповете....и предната и задната броня....но ако ми подарят един няма да го върна
![]()
![]()
Публикувано 18 юни 2006 - 21:23
Разкарали са и СБЦ спирачката, която им създаде бая грижи преди време. Щяха май да я махат 2009 с новия модел, но са решили да се отърват от тая система преждевременно. И системата за безопасност При_сейф от С-Класата са взели, волана е по-удобен. Готина кола.Ами то лошо няма аз сега от вътре го видах и наистина има промени и ми харесва а 100 % и по двигателита трябва да има питапано! :P
То отвън промените са май само за да се каже, че има такива. От това което четох по автосписанията останах с впечатление, че истинската промяна е вътре. Бяха написали, че това не е козметична операция за лифтинг, а хирургическа операция на вътрешните органи.Честно казано на мен много не ми харесва...най-вече отзад стоповете....и предната и задната броня....но ако ми подарят един няма да го върна
![]()
![]()
Мале той от вътре много лош много...искам само един само..колко съм скромен
![]()
Публикувано 18 юни 2006 - 21:55
Публикувано 19 юни 2006 - 11:25
Публикувано 19 юни 2006 - 17:26
Колега ти да нямаш W211???Най - ме израдва , че смениха спирачната система.
Писна ми да бучи тая машинка и при всяко отключване да скърцат от натягането на спирачките.
Абе голям ташак са сегашните с две думи
Публикувано 19 юни 2006 - 19:30
От туй ли скърцат М-класите? Щот верно става като се отпусне спирачката.Най - ме израдва , че смениха спирачната система.
Писна ми да бучи тая машинка и при всяко отключване да скърцат от натягането на спирачките.
Абе голям ташак са сегашните с две думи
Публикувано 20 юни 2006 - 12:06
Явно не следиш форума внимателноКолега ти да нямаш W211???Най - ме израдва , че смениха спирачната система.
Абе голям ташак са сегашните с две думи![]()
Публикувано 20 юни 2006 - 21:00
Защо не виждам никаде гаража?ЩЕ я види по-късно...Явно не следиш форума внимателно
![]()
Можеш да я видиш в секцията Гараж![]()
Публикувано 27 юни 2006 - 11:43
Не става въпрос за нова Е-класа, а за фейстлифт, който освежава не толкова външният вид, а техниката. Значително по-добра, но не и по-скъпа. Ето и промените:Честно казано на мен много не ми харесва...най-вече отзад стоповете....и предната и задната броня....но ако ми подарят един няма да го върна
![]()
![]()
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни