Здравейте
Интересува ме някои знае ли какви са разликите в нивата на оборудване на Мерцедес V-клас Trend и Feshion?
V-клас модели
Започната от kibormmm, 13 авг 2008 - 21:51:01
2 мнения по тази тема
Публикувано 13 август 2008 - 21:51
Публикувано 16 август 2008 - 17:30
Здравейте
Интересува ме някои знае ли какви са разликите в нивата на оборудване на Мерцедес V-клас Trend и Feshion?
Освен Тренд и Фешън има и Ембиънт. Не може да се каже какви точно разлики имат, защото май никой не знае какви са базовите разлики. Освен основното, те винаги са отрупани и с куп екстри, които са различни за всяка отделно взета кола. Онзи ден пък видях Вито не от V класата, а на него пишеше лукс и успях да забележа, че седалките са като на V класа, от онези отделните, с текстилна тапицерия.
Не съм виждал Тренд с масички.
Аз имам Тренд, 6 плюс едно. Отделни седалки, лява и дясна плъзгащи врати, разни пепелници отзад и държачи на шишета и пликове за отпадъци, още две запалки отзад, отваряеми задни елстъкла....
Иначе другите работи си ги има - клими, АSD, ASR, ETS, ABS, елпакети фул, махагон навсякъде ( пълен кич според мен).
И какво ли не още са му натрупали на този автомобил. И нужно и ненужно.
Публикувано 09 септември 2008 - 09:51
Тренд- пътнически базов модел което за V class хич не е малко,като се има в предвид, че всички след 99г. са с климатроник, а преди това климатик
Фешън- 50%повече екстри от тренд, като може освен всичките да си добавиш при началното закупуване, основно салона е плюшен и е модерна или различна на цвят
Амбиенте- висички до сега изброени екстри, като основно салонът е кожен
Мойта е Фешън, но съм виждал също като мойта без печка, без шибидах,без масичка
А ето я и нея
Фешън- 50%повече екстри от тренд, като може освен всичките да си добавиш при началното закупуване, основно салона е плюшен и е модерна или различна на цвят
Амбиенте- висички до сега изброени екстри, като основно салонът е кожен
Мойта е Фешън, но съм виждал също като мойта без печка, без шибидах,без масичка
А ето я и нея
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни