Jump to content

•  

Photo
- - - - -

Написаха ми АКТ,а забравиха да ми вземат талона?Дали е валиден акта ?

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#31 SAMURAIJACK

SAMURAIJACK

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,037 Posts:
  • Град:Стара Загора
  • Интереси:Живота, Вселената и Всичко останало
  • Автомобил:
    C 140 CL 500 (weekend car)
    В историята:
    W124 260 E
    W124 E 300
    W126 S 500
    C140 CL500(US)

Posted 23 August 2008 - 06:29

Колеги,
Мое мнение - могат да ме наказват само по-свети от мен.
преди 2 месеца ми написаха акт - бяха пакирали под знак ЗАБРАНЕНО СПИРАНЕТО И ПАРКИРАНЕТО - за мен акта е невалиден - имам направена снимка на актосъставянето и ше я покажа в съда.
Днес видях на кръстовищвто на Пенчо Славейков и Прага полицаи в Астра как говори по телефона си - това ли е човека, който ще определя дали аз съм нарушител?????? За съжаление караха бързо и не можах да ги снимам.
Когато станат пример за обществото - тогава ще имат право да упражняват правото си. Към днешна дата те са просто част от мутрите - поведението като цяло го показва.
За последните 3 месеца имам съставени 4 акта. В единия от случаите- бяха паркирали неправилно. В два т случаите - свидетеля се разписа без акта да е бил изчетен. Това са невалидни актове.
В България е въведена възможно най-глупавата система за наказание на шофьорите - това ми го каза Витанов - екс-шеф на КАТ София.

Колега=без да се обиждаш-гледам ,че си искрен-ще съм искрен и аз...
Законите не се определят и пишат от човека в Астрата(колкото и да не Ви се вярва-и полицаят е човек),а от нардоните представители-Господа Депутатите и Министрите-да съшите тия дето по ония материал на БТВ за 10 минути извършват около 15 нарушения в центъра на столицата -и същите тив които Вие(Ние)сме си избрали доброволно
Само за сведение-полицаите имат право да разговарят по телефона и да карат без колани-понякога се изисква оперативно-не казвам ,че всеки път го правят служебно ,но все пак имат право-така ,че не гледаи точно за това да вземеш от тях пример-също така ако имаш време да изчетеш една част от закона за движение по пътишата за автомобилите със специален режим на движение-ще видиш ,че и спирането на забранени със знаци и указателни табели места-също не е нещо което трябва да взимаш за пример от тях-зашото пак им е разрешено по закон
И изобщо обичам да изслушвам и да чета -и понякога наистина разбирам какво иска да каже човека и има право-когато от полицията са били несаправедливи с него-но в случая ми се чини че просто си ядосан на полицай някои си -и затова всички под общ знаменател-Не бива така колега-не е етично

Още нещо имам да кажа по твоя коментар-цитат"за 3 месеца имам съставени 4 акта"......колега-дали ще ти напишат акт или няма да ти напишат-не е чак толкова от значение-но щом за 3 месеца има 4 ри акта-не ми се чини да си най примерния шофьор на земята-и господин екс шефа на КАТ София е сигурно най истинския източник на информация относно нашата система за наказание-но въпреки това нека ти дам сведения от първа ръка-всмисъл лични впечатления-
В преднишния ми пост по тая тема вече го казах ,но все пак ще го повторя-иска ми се да видите Вие-шофьорите с по 4ри акта (невалидни) за 3 месеца-как ще ги оспорите тия актове и как ще се издръвчите на някои полицаи в която и да е от "БЕЛИТЕ "държави.....Ми няма как да стане друже-в предишния пост дадох за пример Щатите-сега нека ти дам за пример Швеция=за превишена скорост със 20 километра над допустимата в участъка-=АКТа е 500 долара.....Щом смяташ,че нашата система е глупава-аз съм за-да се въведе шведската ситема-за около 3 месеца(и еввнтуални 4ри акта) след като похарчиш една стабилна сума за глоби и актове-съм сигурен ,че ще караш "нормално"и според всяка запетайка на ЗДП....та така
Не искам да те обиждеам по какъвто и да било начин колега-но просто зад тоя тип изказвания-"Полицията ни е тъпа-системата ни е тъпа -и нищо не може да ми направят"...стоят най много инциденти
Поздрави и пожелавам да не ти се налага да се разправяш с когото и да било от КАТ и да не получаваш нови АКТове и всичко най добро
  • 0
MERCEDESBENZCLCoupe C140  1902 4 (1)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users