коя марка инструменти е най- добрата?
Започната от trilist, 07 авг 2008 - 19:25:36
8 мнения по тази тема
Публикувано 07 август 2008 - 19:25
Здравейте,
интересува ме коя марка ръчни инструменти според вас са най- добрите и "вечните".
интересува ме коя марка ръчни инструменти според вас са най- добрите и "вечните".
Публикувано 07 август 2008 - 21:14
Здравейте,
Зависи колко кинти искаш да дадеш....
Абстрахирам се от парите - ето ти моята класация.
1) Гедоре
2)Хацит
3)Факом и Усаг на една позиция
Аз личноо имам 3 куфарчетана Гедоре+комплект лули,звезди 10клещи и не помня вече какви дреболии. Бетон са. С доживотна гаранция-ако чупиш ти дават ново .
Но свят ще ти се завие от цената ...
Друго изпробвано- има 1 немска марка(всъщност кои знае дали е немска ама в немско уж им е централата) Проксон.
Стават идеално за лична употреба - в смисъл трябва да се внимава все пaк катo се ползват но иначе са добри.На съвсем поносима цена. Д&Н маи им са дилари в БГ не помня със сигурност.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 07 август 2008 - 21:46
HAZET
Публикувано 07 август 2008 - 21:57
HAZET

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 07 август 2008 - 22:54
Gedore

Публикувано 08 август 2008 - 16:49
Добра и зарибяваща тема но нека да оставим и координати на търговци и вносители на въпросните марки.
За Usag и Pastorino например това е Vesko.NET
Всъщност това с доживотната гаранция е малко условно...
Интересувал съм се за USAG - ако купиш само тресчотка, няма гаранция.
Ако я вземеш в комплект - комплекта има.
Това обаче ме навежда на мисълта, че ще има проблеми с гаранцията.
Друг е въпроса доколко човек би успял да я подтроши но все пак факт е, че при покупка на тресчотка USAG гаранция няма.
Това ме разубеди от прочутата марка.
Специално за тресчотката предпочетох UNIOR - Словенска фирма, железата на която на която ми вдъхват доверие.
Още повече USAG не можаха да ми предложат такава с малка стъпка на въртене като ТАЗИ конкретно.
Стандартните са с 36 стъпки а тази с 72.
Ей, удоволствие е да се работи с такава тресчотка
За Usag и Pastorino например това е Vesko.NET
Всъщност това с доживотната гаранция е малко условно...
Интересувал съм се за USAG - ако купиш само тресчотка, няма гаранция.
Ако я вземеш в комплект - комплекта има.
Това обаче ме навежда на мисълта, че ще има проблеми с гаранцията.
Друг е въпроса доколко човек би успял да я подтроши но все пак факт е, че при покупка на тресчотка USAG гаранция няма.
Това ме разубеди от прочутата марка.
Специално за тресчотката предпочетох UNIOR - Словенска фирма, железата на която на която ми вдъхват доверие.
Още повече USAG не можаха да ми предложат такава с малка стъпка на въртене като ТАЗИ конкретно.
Стандартните са с 36 стъпки а тази с 72.
Ей, удоволствие е да се работи с такава тресчотка

Публикувано 08 август 2008 - 19:39
Работил съм с няколко марки, Хазет и Усаг са наистина добри, счупено съм имал от всичките.
Проксъна не е немска, а китайска марка. Марковите инструменти са си цифра обаче. За лична употреба си взех 1-топмастер.
Проксъна не е немска, а китайска марка. Марковите инструменти са си цифра обаче. За лична употреба си взех 1-топмастер.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 08 август 2008 - 19:52
Beta също не е лошо но и те като всички останали в BG не дават гаранция
От две години си купувам инструменти от Германия и всичко е с гаранция

В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 08 август 2008 - 23:03
до колкото проучих и аз: само gedore и facom имат доживотна гаранция в бг т.е. това са вечните.
а за beta незнам за гаранция, но като цени са почти равни с тия на gedore и facom.
а за beta незнам за гаранция, но като цени са почти равни с тия на gedore и facom.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни