Е500 Етва си харесах
Започната от doktoras, 06 авг 2008 - 10:33:10
21 мнения по тази тема
Публикувано 06 август 2008 - 10:33
Отново ме обхвана треската но си е голяма тръпка това Мече какво ще кажете за избора ми
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе
Мерцедес-Бенц 200се купе
Публикувано 06 август 2008 - 11:20
Отвън изглежда страхотно,а пък англичаните казват,че ако едно нещо изглежда добре ,то сигурно наистина е добро.Важно е на теб да ти харесва.Успех !
Mercedes Benz W201 - The Last Action Hero
Публикувано 06 август 2008 - 12:19
Класика в жанра при спортните седани, ако е читаво както изглежда отвънка го помъквай.
Ако не можеш да го храниш ще ми го дадеш на мен да се покефя една годинка.
Имай пердвид, че е лакомо прасенцето почти двойно от твоето купе.
Публикувано 06 август 2008 - 12:53
Спокойно храня Е260 а това ми е мечта
MB-моето бъдеще!?
Публикувано 06 август 2008 - 13:01
Че е готино.. спор няма
ама.. на мен ли ми се струва или някак си гумите са му много манечки ?
Някой да не се е опитвал да си направи сам Е500.. ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 06 август 2008 - 16:14
Да но не си прав в това но знаеш че нема проблем това че гопробвам не значи че ще се сдобия първите тестове които му направих са добри доста добре пазен салон ходова час също добре подържана но винаги има но има време но тези автомобили в това състояние са все по малко че и дори да не кажа че ги нема ОХХХХХХХХХХ гляма болест всеки знае като нещо мувлезне под кожата как еЧе е готино.. спор няма
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе
Мерцедес-Бенц 200се купе
Публикувано 06 август 2008 - 16:16
Абе как така по 2 снимки преценихте че е хубава точно тая кола
Иначе модела е класика. Доколкото знам, върви много, гори много и не вози хубаво.
Ако е карано в Бг има мнооого голям шанс да са му разказали играта, а ако е наред, ще струва луди пари.
Иначе модела е класика. Доколкото знам, върви много, гори много и не вози хубаво.
Ако е карано в Бг има мнооого голям шанс да са му разказали играта, а ако е наред, ще струва луди пари.
I love the sound of V8 in the morning...
Публикувано 06 август 2008 - 16:18
Немаш проблеми да го пробваш ма ти нали сиси фин на Дизела бре що ти треба това гърло ха ха ха ха ха хаКласика в жанра при спортните седани, ако е читаво както изглежда отвънка го помъквай.
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе
Мерцедес-Бенц 200се купе
Публикувано 06 август 2008 - 16:25
АМИ Те така бре хората тук ми вярват какво казвам а и какви преценки имам за това сам аз решавам колко и как е карано не е важно има много по важни неща за тези автомобили а що се отнася до возията мен си ми друса повече купетоАбе как така по 2 снимки преценихте че е хубава точно тая кола
А що се отнася до ДИВАНИТЕ Шоьори че има доста меки други марки
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе
Мерцедес-Бенц 200се купе
Публикувано 06 август 2008 - 16:36
Еми то в първия пост имаше само 2 снимки, а техн. състояние не беше коментирано
Ако наистина е запазена, според мене си заслужава. Повечко ще харчи, ама кеф цена няма. Аз мойто градско под 20 бензин не мога да го сваля, ама пак си го карам.
П.с. Отзад само с 2 седалки ли е?
Ако наистина е запазена, според мене си заслужава. Повечко ще харчи, ама кеф цена няма. Аз мойто градско под 20 бензин не мога да го сваля, ама пак си го карам.
П.с. Отзад само с 2 седалки ли е?
I love the sound of V8 in the morning...
Публикувано 06 август 2008 - 17:12
Брат знам бре но пусто му ЧУЧОНЕ ТВА СИ МИ Е тръпка бреБрат ако не бързаш-може да се наложи да дам скоро ДЗВЕРО(300 Е) ....пак е мощен пък е и красив ...Разгледай го -има снимки
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе
Мерцедес-Бенц 200се купе
Публикувано 06 август 2008 - 18:25
Ми разбирам те ,брат...отлично при това-остава само да кажа-няма кво да го мислиш-като си го арешал-зимаш го и тва е-па квото сабя покаже-но преди да гп вземеш=разгледай и за други чочонета и на каква цена -поне да знаеш че си направил добър избор измеждъ други-слагаш му едни 17ки иначе и заспива
Публикувано 06 август 2008 - 20:47
Щом сте почнали с 500-и да взема и аз да се похваля
Харесах си тази кола и даже я капарирах:
Ако всичко е наред утре или в петък ще се похваля с нова придобивка
Харесах си тази кола и даже я капарирах:
Ако всичко е наред утре или в петък ще се похваля с нова придобивка
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни