проблем с климатикамиризма при спиране
Started by speedLOVER, 30 Jul 2008 - 09:15:01
28 replies to this topic
Posted 30 July 2008 - 09:15
Смех си филтърите сичко и спрей за добър аромат но не помага .Мисля че е от изтичането на конденза , може ли да е запушен и къзе се намира изхода защото имам сложебна кола шкода супърб и като съм стоял на място с пунат климатроник и направо си прави локва а на моита цетка нещо незнам ? помогнете колеги
MERCEDES C180 ESPRIT
Posted 30 July 2008 - 10:22
дренажите са от 2те страни на скоростната кутия, малко преди мотора.
ако досега си имал филтри и не са били скъсани, няма логика да се запушат дренажите
ако досега си имал филтри и не са били скъсани, няма логика да се запушат дренажите
Posted 30 July 2008 - 12:53
дренажите са от 2те страни на скоростната кутия, малко преди мотора.
филтъра на климатика е сменен с нов и пак но сега с твоята помощ ще проверя и пак ще пиша мерси колега
MERCEDES C180 ESPRIT
Posted 30 July 2008 - 13:16
Колега,филтъра на климатика е сменен с нов и пак но сега с твоята помощ ще проверя и пак ще пиша мерси колега
гледам 3-тост ти е , та си викам да те замоля като решиш проблема, гледай да не забравиш да постнеш коментар, че инфото да служи и на бъдните поколения
п.с. а ако и некоя снимка направиш ......
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Posted 30 July 2008 - 17:03
Смех си филтърите сичко и спрей за добър аромат но не помага .
За филтрите добре че си ги сменил, ама тома с ароматния спрей е най-голямата простотия където си направил....
Даже той ти е помогнал като е засилил неприятната миризма
Сега бегаш у Бриколажа и си вземаш специален спрей за КЛИМАТИЦИ, вземаш си и яко пръскаш питата.
Posted 30 July 2008 - 17:39
тои е за климатик бе
MERCEDES C180 ESPRIT
Posted 30 July 2008 - 17:43
може ли и друг въпос ама е за клубът на мерцедес в кото членувате искам и аз да стана член имам мерцедес Цетка ц180
MERCEDES C180 ESPRIT
Posted 30 July 2008 - 17:55
Като не се изсуши добре изпарителя след ползване на климатика се завъждат бактерии,които смърдят гадно.И да смениш филтъра на климата-все тая-източника си остава непочистен.Лично аз не знам начин за перфектно обезпаразитяване.Абе мислех си,че съм го открил,ама си прецаках моторчето на вентилатора...! Затова след ползване на климатика не го спирай и не гаси колата след,като пристигнеш,закъдето си тръгнал,а остави вентилатора да върти на изкл. климатик на вкл. достъп на външен въздух,за да се подсуши добре изпарителя-трябват около 5-6 мин. поне.
Posted 30 July 2008 - 18:23
И по-лесния вариант: 2мин преди да стигнеш до крайната си цел, изключи климатика и готово. И друго забелязвам- при мен- с автоматичен климатик(наричан от някои климатроник) като го настроя на 22градуса(примерно) и като достигне до зададената t' климатика започва да работи по-слабо, само да поддържа, след това миризма НЯМА. Като го набича на МАХ обаче и след 10 мин. изгася колата има конденз и при мен.
Posted 30 July 2008 - 20:57
Като го набича на МАХ обаче и след 10 мин. изгася колата има конденз и при мен.
На макс?!?
Ако направя това, едва ли след 5мин ще съм в състояние да остана в колата за да нюхам на какво мирише
Колкото до антибактериалните спрейове, имам някакъв спомен, че mbenz не успя да постигне чудеса от героизъм от подобно упражнение...
Може би за профилактика става - когато все още не смърди.
Така е гарантиран търговския ефект - никога не е сигурно спрея свършил ли е изобщо нещо или не е, обаче пък не мирише на лошо
Posted 30 July 2008 - 21:16
а колеги ще ми кажете ли как да стана член с карта и счко тамможе ли и друг въпос ама е за клубът на мерцедес в кото членувате искам и аз да стана член имам мерцедес Цетка ц180
MERCEDES C180 ESPRIT
Posted 30 July 2008 - 22:37
може ли и друг въпос ама е за клубът на мерцедес в кото членувате искам и аз да стана член имам мерцедес Цетка ц180
Чакай да се появи колегата Чаталов,батко ти Веско и оня който току виж успее да си пусне първия пост и те ще ти обяснят защо на срещите паркират отделно,малко на страни с техните Цетки и после ще ти дръпнат лекция на тема "Ц-класа и каква е връзката на този модел с Мерцедес" (ай ся Крум ще ме погне)!
Като за начало си изтегли едно заявление за членство от ТУК ,попълваш го и го пращаш.След това се удобрява кандидатурта и така...
Posted 30 July 2008 - 22:43
На макс?!?
Ако направя това, едва ли след 5мин ще съм в състояние да остана в колата за да нюхам на какво мирише
Колкото до антибактериалните спрейове, имам някакъв спомен, че mbenz не успя да постигне чудеса от героизъм от подобно упражнение...
Така е гарантиран търговския ефект - никога не е сигурно спрея свършил ли е изобщо нещо или не е, обаче пък не мирише на лошо
"Чудеса" постигнах,ама след като си свалих цялото табло и изпарителя ми остана в ръцете и можах хубаво да го измия,полея и изчистя!
А,относно членския внос-заповядай на някоя от сбирките-всяка сряда,или последната неделя от месеца,попълни молба за членство,плати си чл.внос и готово!
Posted 30 July 2008 - 22:46
Е що бе колата ми е черна, кожата вътре също е черна, като паркирам на слънце не искаш да знаеш каква жега настава вътре. Та не на МАХ ами на МАХ на квадрат ще го пусна тогава.На макс?!?
Posted 30 July 2008 - 22:56
Е що бе колата ми е черна, кожата вътре също е черна, като паркирам на слънце не искаш да знаеш каква жега настава вътре. Та не на МАХ ами на МАХ на квадрат ще го пусна тогава.
На МАКС,или на МИН все тая-изпарителя си се мокри и гадинките си се въдят успешно и безпрепятствено...и смърдят...
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users