Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

GPS що е тоимали почва у нас

• Please log in to reply
137 мнения по тази тема

#136 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 23 април 2009 - 22:06

Зарежда се, за разлика от NOKIA, които не са били достатъчно далновидни, да го направят по същия начин.
Поста няма да го трия, защото утре някой друг ще се чуди за същото и ако потърси - ще намери отговора тук!

Не винаги колега,
Купих съвсем на скоро за жената, по-скоро за мен, един HP2133 Mini, на който изрично пише че левия USB порт е powerd и само в него може да се вклюват устройства изискващи допълнително USB захранване, докато в десня тези устройства няма да работят. И наистина, когато включа 3G модема в десния порт не работи, а в левия работи, докато USB флашка си работи в двата порта.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#137 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 24 април 2009 - 08:19

Понеже тука се говори в 90% за Гармин само - та давам 1 репортче и за друго нави (имам в предвид софта а не устроиството)
За 10 -15 дена в Бг падна бая обикаляне- имах гости от Канада и се явявах локомотива на композицията -та ползваики Томтом
Вер. на софта 7,45 и карта Вер. 8.хх(трябва да погледна точно за вер. ) трябва да кажа че се учудих колко са постарали. Не знам точно кои се е постарал- дали наште дето са дали инфото на Телеатлас или самите телеатлас но намери почти всичко което можеше да се намери.
Нямаше 1 парче от магистралата -от Стара Загора на изток , иначе например ми намери хотела в Несебър без проблеми.
В Гърция също се представи Ок - за разлика от гръцката карта дето още 2007 бяха дали че магистралта е готова -Томтомската карта си указваше нормално.

Все пак да завърша че Гарминските карти би трябвало да са наи тчни за Бг -благодарение на възможноста за едит на картите.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#138 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 24 април 2009 - 10:40

ти кажи как да ти пратя 16 МВ от онова нещо?

качи го тук
http://www.webfilehost.com/

и ми прати линка на ЛС или маил
за всеки случаи да повторя - не ми трябва ехе а другото.
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни