защо немога да вляза в FlashChat-а?въпрос
Започната от grosmaster, 21 юли 2008 - 22:24:51
13 мнения по тази тема
Публикувано 21 юли 2008 - 22:24
От доста време не съм влизал, сега исках да вляза и ми изписва че съм бил баннат?
След въвеждане на потребителско име и парола, пак греда... някой може ли да внесе малко разяснения по въпроса, къде е грешката при мен или нещо се ебава в момента тази екстричка.
След въвеждане на потребителско име и парола, пак греда... някой може ли да внесе малко разяснения по въпроса, къде е грешката при мен или нещо се ебава в момента тази екстричка.
Публикувано 21 юли 2008 - 22:29
И на мен ми изписва същото съобщение.
Публикувано 21 юли 2008 - 22:36
хакнали са чата!ха,ха,ха!Дали?!
Или некой не си е свършил работата!
Или некой не си е свършил работата!
Публикувано 21 юли 2008 - 22:40
Значи е преебан....
уффф да си отдъхна, помислих чи се след като са ме баннали оттам, следващата стъпка е форума...
уффф да си отдъхна, помислих чи се след като са ме баннали оттам, следващата стъпка е форума...
Публикувано 21 юли 2008 - 22:54
ма ти си си за банан отсекъде!
Публикувано 21 юли 2008 - 23:02
ама си досетлив иначепомислих чи се след като са ме баннали оттам, следващата стъпка е форума...
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 21 юли 2008 - 23:06
Ако наближи момента, кажете да напусна сам сцената
Публикувано 22 юли 2008 - 08:11
Бързо сте установили проблема. Само искам да попитам някой, който е влизал по-често в чата от кога не работи. В петък вечер влезнах и установих че не ми приема акаунта. В събота сутрин седнах да го оправям но не се получи за 1-2 часа и го оставих. Явно е разпратило и някакви лични съобщения, за които се извинявам защото не съм искал да ги пращам а просто се опитвах да го оправя . До един-два дена ще гледам да го оправя. Извинявам се ако някой точно тогава е искал да си пише . Поздрави
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 22 юли 2008 - 08:50
Всичко вече е под контрол
Публикувано 22 юли 2008 - 20:24
Вече е оправен .
Браво
Публикувано 22 юли 2008 - 21:30
Ти си главен герой в представлениетоАко наближи момента, кажете да напусна сам сцената
В тази криза няма пари за ракия,а жената купила хляб!
Публикувано 22 юли 2008 - 21:33
Ти си главен герой в представлението
Понеже другия е безсрочен отпуск...
Публикувано 23 юли 2008 - 00:05
Понеже другия е безсрочен отпуск...
такаче нямаш право на отпуск!!
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни