Скърца - от зад в дясноW210, 96-та
Started by apock, 18 Jul 2008 - 17:41:31
8 replies to this topic
Posted 18 July 2008 - 17:41
Скърца ми в мозъка директно.
Само при неравности. На прав гладък път (не че има много такъв) не се чува. Като я натисна с ръка и кучетата се ралайват!
Майстора каза "не може да се смаже, отиваш и си купуваш скърцаща втулка".....след като гледа, натиска и бута по окачването.
Та въпроса е какво е това и така ли да си го поръчам или да не се излагам?
Само при неравности. На прав гладък път (не че има много такъв) не се чува. Като я натисна с ръка и кучетата се ралайват!
Майстора каза "не може да се смаже, отиваш и си купуваш скърцаща втулка".....след като гледа, натиска и бута по окачването.
Posted 18 July 2008 - 17:59
Най-вероятно иде реч за втулката на носача към колелото-така нареченото "буре".Оригинална е към 70лв.,а на Лемфьордер е 38лв.Има разни ментета по 25лв.-изкарват 5-10 000км. Препоръчвам ти да смениш и тази от другата страна.
И къв е този "майстор"...?!Сменявай го и него барабар с втулката!
Posted 18 July 2008 - 18:31
Най-вероятно иде реч за втулката на носача към колелото-така нареченото "буре".Оригинална е към 70лв.,а на Лемфьордер е 38лв.Има разни ментета по 25лв.-изкарват 5-10 000км. Препоръчвам ти да смениш и тази от другата страна.
Мерси за инфото.
Лемфьордер като е на половин цена как е като качество?
Ментета в тая кола съм решил да не слагам, но ако за 38 лева ще ми свършат работа .... ако не ще се ходи в Ивайджет пак за оригинална.
Posted 18 July 2008 - 18:34
Лемфьордера,ако е истински(да има сова в триъгълничето,а не буквата L!!!),ще изкара доста-аз вече 30 000км. съм с такива.Много зависи обаче по какви пътища караш,как караш и т.н. Също така много е важно при набиването да не се нарани гуменото уплътнение-инак и оригинална втулка няма да изкара много!
Posted 18 July 2008 - 19:23
Лемфьордера,ако е истински(да има сова в триъгълничето,а не буквата L!!!),ще изкара доста-аз вече 30 000км. съм с такива.Много зависи обаче по какви пътища караш,как караш и т.н. Също така много е важно при набиването да не се нарани гуменото уплътнение-инак и оригинална втулка няма да изкара много!
Мерси. Ще гледм какво има нарисувано а смяната мисля в сервиза на ул . "Братя Миладинови" за да нямам ядове.
Posted 21 July 2008 - 20:52
Скърца ми в мозъка директно.
Сигурно ли е че е от окачването? При мен имаше скърцане отзад в дясно, но се получаваше от ламарината на калника и тази на задната седалка, махнах кората от към багажника, пробвах да смажа, но накрая забих стабилно отверката и вече няма проблем.
Posted 21 July 2008 - 21:24
Също така много е важно при набиването да не се нарани гуменото уплътнение-инак и оригинална втулка няма да изкара много!
Има скобички за тези работи
Posted 21 July 2008 - 21:49
Имаш ти,а другите?
И другите ги имам бате
Ето за това говоря
PS: Снимките не са мой, а на колага от форума на Audi
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users