Въпрос за 124катаЛек тунинг
Започната от Nokx, 17 юли 2008 - 00:00:59
10 мнения по тази тема
Публикувано 17 юли 2008 - 00:00
Здравейте колеги!Мергела е 124-ка 4ри врати 250 чист дизел.Имам няколко въпроса относно леко тунинг по нея.
1.Така първо съм решил да сменя старите мигачи отпред и отзад, сещате се оранжевите с бели защото колата е сребрист металик, дайте някаква информация относно цени и евентуално фирми които ги предлагат.Приемам всякакви предложения.
2.Също още един основен въпрос предполагам е възможно стария капак с решетката/говоря за генерацията между 89-93 та година с правата решетка/ дали е възможно да се смени с ето този модел, къде и вероятно колко пари ще струва, наясно съм че и фаровете трябва да се сменят
3.Имам въпрос относно евентуално спортно окачване.Напълно съм доволен от возията /Мередеса си е Мерцедес, по това няма спор/ и точно в това и проблема, ще "убия" ли мекото возене ако се сложи спортно окачване или има и някаква алтернатива?
4.Дайте някакво инфо цени и монтаж / къде мога да намеря, поръчам/за предна спортна или броня Е500 и въобще тунинг версиите/като тази от снимката/.Благодаря
1.Така първо съм решил да сменя старите мигачи отпред и отзад, сещате се оранжевите с бели защото колата е сребрист металик, дайте някаква информация относно цени и евентуално фирми които ги предлагат.Приемам всякакви предложения.
2.Също още един основен въпрос предполагам е възможно стария капак с решетката/говоря за генерацията между 89-93 та година с правата решетка/ дали е възможно да се смени с ето този модел, къде и вероятно колко пари ще струва, наясно съм че и фаровете трябва да се сменят
3.Имам въпрос относно евентуално спортно окачване.Напълно съм доволен от возията /Мередеса си е Мерцедес, по това няма спор/ и точно в това и проблема, ще "убия" ли мекото возене ако се сложи спортно окачване или има и някаква алтернатива?
4.Дайте някакво инфо цени и монтаж / къде мога да намеря, поръчам/за предна спортна или броня Е500 и въобще тунинг версиите/като тази от снимката/.Благодаря
Публикувано 17 юли 2008 - 00:16
мигачи и стопове към 200 лв ДЕПО(тайвански) капак Е класов с авангард решетка към 500 лв ,за фаровете каза че си знаеш ,спортното ще удърви возията значително ,за бронята само ще ти кажа че ми искаха една торба с пари за брабус
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 17 юли 2008 - 01:01
колко пари ти искаха за брабус ????
Публикувано 17 юли 2008 - 10:29
оргинална предна броня брабус от германия около 1500 евро с доставката ми обади един ,вика мое да я поръчам нема грижи ама на таа цена нема нужда
MY FACEBOOK
Публикувано 17 юли 2008 - 11:20
Кажете къде мога да ги намеря тези ДЕПО мигачи и съответно капака с авангард решетката къде да търся, автоморга ли незнам.
Благодаря за информацията DJ FUNKY
Публикувано 17 юли 2008 - 11:27
Кажете къде мога да ги намеря тези ДЕПО мигачи и съответно капака с авангард решетката къде да търся, автоморга ли незнам.
Предни бели мигачи си купих от ул.Симеон-по 20 лефта/бр. и вече година и половина и 60 000км.немам грижи.Некви гъзарски задни ментета има по базар Илиянци,ама им искат над 200лв.!В Ауто-плюс бели задни мигачи са 70лв./бр-твърдят,че са оригинални...?Провери и в магазина "Хр.Ботев 112.
За преден капак от 124/Е с решетката(ако търсиш такъв,де) въпроса е доста сложен-виж в авто-моргата в с.Подгумер-до София.Там сбират основно 124-ки.
Публикувано 17 юли 2008 - 12:13
Предни бели мигачи си купих от ул.Симеон-по 20 лефта/бр. и вече година и половина и 60 000км.немам грижи.Некви гъзарски задни ментета има по базар Илиянци,ама им искат над 200лв.!В Ауто-плюс бели задни мигачи са 70лв./бр-твърдят,че са оригинални...?Провери и в магазина "Хр.Ботев 112.
За преден капак от 124/Е с решетката(ако търсиш такъв,де) въпроса е доста сложен-виж в авто-моргата в с.Подгумер-до София.Там сбират основно 124-ки.
Благодаря колега!
Публикувано 17 юли 2008 - 13:26
те ти светлинките http://drive.bg/inde...=5&ModelId=3883
MY FACEBOOK
Публикувано 17 юли 2008 - 21:39
Преди малко гледах в един сайт един от снимката горе дето съм дал тунинг пакета - предна, задна броня и странични престилки за 1,400 $ всичко, който се интересува ето сайта - http://www.autorice....lt.php?cPath=55
Публикувано 17 юли 2008 - 22:08
Пич, карай си печката и не се занивамай с глупости.
Турни и едни убави джанти с гуми, бели мигачи и си готов.
Турни и едни убави джанти с гуми, бели мигачи и си готов.
Публикувано 18 юли 2008 - 09:06
Аз понеже имам бели мигачи и джанти, сега съм дигнал мерника на мерника.
Искам да го сменя с плоска емблема, да видя как ще му стои, но не знам има ли такава за директна замяна, да стане като фабрична.
Искам да го сменя с плоска емблема, да видя как ще му стои, но не знам има ли такава за директна замяна, да стане като фабрична.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни