Jump to content

•  

Photo
- - - - -

накладкиW210 220CDI 2001

• Please log in to reply
25 replies to this topic

#16 Boych

Boych

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 29 Posts:
  • Град:София
  • Интереси:Наблюдател...
    на темата и манията МВ, с напън да не става брутален, хард извратеняк!
    Привет на всички.
  • Автомобил:
    Мерцедес-Бенц Е-350, 272 к.с. 4-матик, Автоматик, Бензин и ГАЗирана вода.
Garage View Garage

Posted 18 April 2017 - 07:46

Ех Ники... радвам се че в тоя гъст пушек, много чисто ме разбра...

И бодеш бродерията с карфица точно в ...

Абе като посетя "експертите" за които думаш, ще споделя дали с право, това дето си го правил от години е точно или грешка.

Притваряме темата боязливо, да не словоблудстваме досадно, като оставяме тези дето си падат по напитките да си допият питиетата колкото си време искат...

Нали всички имат право, казват древните Мистици... и добавят накрая:

И не търсете смисъл в това!

Важна е комуникацията!

(Някои са го разбрали, като "важна е комуната", забравили са за хората и... са сбъркали.)

• 0

#17 Marukian

Marukian

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 609 Posts:
  • Автомобил:
    W126 - 260SE 1989
    S210 - E320T 4MATIC 2001

User's Awards

4
2
3
2
Garage View Garage

Posted 18 April 2017 - 09:29

Бойко, стилът ти на писане ми напомня на един неуспял кандидат за кмет на София, проф. Михаил Мирчев, да не сте рода нещо?

Иначе бързо на темата, да добавя Ники, аз съм доволен от Мотоексперт (вече са част от Вианор) в Драгалевци, срещу магазина на Фантастико: http://vianor.bg/fil...rt-dragalevtsi/

Също съм ползвал за дребни услуги и ремонти бившия Радиал на Пушкин и Околомръсното: http://vianor.bg/fil...sofiya-pavlovo/

Иначе за марките аз залагам твърдо на АТЕ и Текстар. Ако ти трябва канал за покупка, пиши на л.с.

• 0

#18 mr Big

mr Big

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 1,955 Posts:

Posted 18 April 2017 - 09:35

между другото тех ко имат и сервизи, поне за един на симеоновско шосе се сещам веднага, но не знам там ползват ли се отстъпки и какви от клуба.

пс. тези дългите мнения все още не съм ги прочел, така че ако моето не е по темата - нека бъде изтрито, а един скромен съвет към писателя - много по лесно ще получиш правилна информация ако зададеш правилен въпрос.

• 0

#19 Boych

Boych

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 29 Posts:
    Привет на всички.
  • Автомобил:
Garage View Garage

Posted 18 April 2017 - 13:27

Г-н Марукиян, като член на Управителния съвет на клуба - веднага ме разконспирирахте... като роднина, който е неуспял депутат още през далечната 2005 година в 24 МИР на София, когато с едно друго малко известно лице на име Емил Кошлуков... искахме да докараме Новото време...

Както е известно обаче от тогава, след толкова време, Кошлука също като мен се осъзна и престана "да се бори НАСИЛА за нови неща", дори и с политика осъзна че не трябва да се занимава, защото се прикрива акцента НАСИЛИЕ, а се измества вниманието върху епитета /добро-лошо, ново-старо и т.н./, а старите мистици казват: Кой всъщност определя и подвежда, кое е добро и зло, след като добро и зло няма! И Коши вече осъзна и първо се прикри като журналист в тълпата, а напоследък гледам че съвсем е успял, а професора Михаил Мирчев не го познавам, щом още го влече съблазънтта да се бори пред името му да пише професор и без да го познавам, мога да предположа също че е неуспял, но не държа да съм прав, а си седя и си пия кафето докато ти отгварям на любезната комуникация, при това сбито.
Останалото може да го провериш в интернет ако си толкова извратен.

Да не го усуквам толкова, а да не пропусна да ти благодаря за сините препратки, а на л.с. ти пращам VIN-а си, та ако чрез него имаш сетивата по каналния ред - да ме свържеш с моята стара любов ТЕХСТАР, като ми помогнеш да разбера коя ми беше точно старата любов, тая с едно-щифтовото или дву-щифтовото захващане... Така наистина ще ме накараш да се чувствам щаслив от така протеклата комуникация по повод професора, който честна дума - не познавам.

На мистър Биг също искам специално да му благодаря, че ме подсети изрично, че старата ми любов не е никоя друга, а ТЕКСТАР /ТЕХСТАР...или както ще да се изписва или казва/ та да знам какво точно да искам от Управителния съвет на клуба...

Колкото до дългите мнения приятелю Big - съвет от мен - не си губи времето с глупости от миналото да четеш СЕГА, важно е участието в комуникацията... която намества избора ми /като Прохождащ към член на МБКБ/, който и преди това съм имал, но искам да бъда щаслив, че отново съм преоткрил СЕГА... за своето бъдеще.
Пий си с кеф бирата, която още не съм ти пратил по ЕКОНТ, но те насърчавам в тази посока, щом си падаш по това и можеш да ми кажеш насреща от какво ти се е запалила... от дълго време главата... та гледам, че умислен дори и какви коли караш не си постнал...

Изглежда че имаш наистина някъкъв проблем, който криеш, щом си го докарал до там, след като нямаш доверие на нито един сервиз!

Ако споделиш какъв е проблема... може пък и да ти го реша, нали за това е комуникацията!

Искам от напред обаче да те предупредя, че ако ти реша проблема - ще те вкарам в една мистична мъка: Ще трябва да си смениш аватара, ако искаш да си решиш проблема, който така те гори, че предпочиташ да го скриеш и да ти гори главата напразно, но непрекъснато.

Наистина ми е драго и благодаря на всички отговорни за комуникацията, като ще споделя какво се е случило накрая, ако има нещо за споделяне.  :yeah

А, щях да забравя /с оглед комуникацията/, да попитам г-н Marukian: Вие нещо роднинско с г-н Gulbenkian имате ли, щото тея дни като се разхождах в Лисабон се запознах с неговата фондация и ми направи добро впечатление. Та в тази връзка, ако ми съдействате, дори и да не се познавате - имате 5 % при удачно сводничество на тема среща на място със старата ми любов, така както я уточнихме СЕГА: ТЕХСТАР, та да посетя с тая марка под мишка някой доверено посочен сервиз.

Хубав ден!

Edited by Boych, 18 April 2017 - 13:56 .

• 0

#20 Boych

Boych

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 29 Posts:
    Привет на всички.
  • Автомобил:
Garage View Garage

Posted 18 April 2017 - 15:15

Малко онагледяване:

1. Паметник на г-н Гулбенкиян, седнал пред Клубната сграда в центъра на Лисабон, като парка около Клуба не се вижда, щото е между 50 и 100 декара, а освен тази сграда има и стара мистична крепост...

2. Надпис за правилно изписване името на роднините на члена от УС, г-н Марукиян, за да не мислите че си правя пишки или се слагам нещо на УС... Не в никакъв случай!

3. Доказателство за това че братята португалци нагледно споделят мнението че е пълна лъжа следното: най-красивата кола на света Мерцедес S210 след около 17 години и един милион километра, не трябва и не може да бъде такси.

Колата си е в движение и като се има предвид че Лисабон е с население колкото София, но е на доста по-обширна територия слугайното такси, което профуча край мен нищо чудно да е на безсрамните между 1 и 2 милиона километра. Снимките са точно от преди един месец от днес.

4. Прикачам и нещо модерно от Лисбоа /както го изричат/, хотела да речем в който бях Тиволи Ориенте, / като съм бил и с по-хубави басейни от него/, та да не мислите че са некакви ретро манияци. Напротив - тея са най-старата империя, която е открила половината Свят и след това следва Испанската и по-късно Британската империи.

И тук да кажа нещо благо, което всеки българин спокойно може да чуе: Португалия се счита за основана през забележете: 1185 г. когато има първия писмен документ запазен за договаряне с Португалски крал и Папата...

А сега да помислим дали не се преправя историята според интереса на победителите?

И кои са победителите /все още/, които със зъби и нокти искат да запазят контрола си, дори и с цената на Трета световна война... 2017 г. от какво сме значи... Като през цялото време става дума само за ...наши реалности.

Мислите ли още....или вече само си седите и си пиете бирата на виртуалния мегдань...

А наздраве, за комуникацията, от която победителите ги е СТРАХ!

ПП БЕЛЕЖКА-Уточнение...

Споделям и онагледявам комуникацията си само и единствено с материали като турист - НАБЛЮДАТЕЛ!

Attached Files

Edited by Boych, 18 April 2017 - 15:24 .

• 0

#21 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Posted 18 April 2017 - 18:26

Само не разбрах това със сводниченето и децата, ама надяам се не ме обвиняваш в некви углавни злодеяния. Децата си ги гледам добре.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#22 Boych

Boych

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 29 Posts:
    Привет на всички.
  • Автомобил:
Garage View Garage

Posted 18 April 2017 - 20:49

Само не разбрах това със сводниченето и децата, ама надяам се не ме обвиняваш в некви углавни злодеяния. Децата си ги гледам добре.

Ама ти съмняваш ли се че друго имам предвид, освен това което ТИ имаш предвид... демек най-доброто за теб!

Аз такава любов към децата не съм виждал...

А под "сводничене" разбирай...  "комуникация" или създаване на всякакви условия,

...независимо от парите, мнението на другите и поразиите които ще стъкмят на предоставените им ... превозни средства и готовност от ТЕБ да се поемат не само щетите извършени от децата, ами готовност да покриеш и всички "обществени щети" във връзка с мнението на някой многознайко, защитаващ обществения интерес против теб, чието моралистично мнение към теб накратко би звучало така:

Не оставяй децата /дори и собствените си/ без надзор, да си играят невъзпрепятствани със скъпи играчки, наподобяващи луксозни превозни средства, защото тези които не могат да си позволят същото ще се чувстват изключително скапани и обществено прее.... пардонь.... тук ако тоя виртуалист е... малко моралист то най-последното малко го преувеличих... Но в тоя смисъл...

Схвана ли сега каква "публична любов" демонстрираш?!

Ами тези дето са против любовта... автоматично ще се наредят на опашка да се заяждат с тебе, та белким нещо те поправят... разбииш ли - да вземеш например малко и да ги понатупаш тея деца! Много ги глезиш...

Ама ти направо си ги разлигавил и дори снимки публикуваш...

Е накратко, схвана ли колко много си рискувал с любовта си, пък аз просто исках да ти се възхитя някак си... извратено, в положителния смисъл на думата?!

Ама не се съмнявай в любовта ми, приятелю!

Закачам се по мой си начин.

• 0

#23 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Автомобил:

Posted 18 April 2017 - 21:04

Надявам се не остава и капчица съмнение, че некой калпазан кат ми нахрани навигацията със стотинки му се разминава без зебра на задника, въпреки което, да обичам децата много, и моите и чуждите и лесно им прощавам щуротиите :) А ако оомагат за някои и друг ремонт и със сладолед ги съблазнявам;)

• 0

#24 Boych

Boych

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 29 Posts:
    Привет на всички.
  • Автомобил:
Garage View Garage

Posted 18 April 2017 - 21:47

Радвам се за теб и децата, защото това което мога да споделя е че имам три деца от ... две жени, защото първата ми жена беше бездетна от мен...  :wacko

Не я ожалвай, нЕма Мъка, защото към настоящия момент вече име две... при тая напреднала медицина... разбииш ли!

Та на какво ли не сме готови... за децата, включително и по чужди жени да ходим, ако се наложи... И колите на... пистил да правим...

Ама тука сме се събрали да изграждаме... и да се глезим,

както и доверена комуникация да правим, нещо да сръбнем... я чай, я некоя мътна и игрива бира...  :beer

Утре ще пробвам Мото Експертите от Драгалевци... Хванал съм дебела връзка...

Майтап и веселие да има...

А наздраве и Лека! 

Ако се цитирам - ще споделя, ако има какво да се сподели...  :yeah

• 0

#25 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Автомобил:

Posted 19 April 2017 - 05:46

Успех с ремонта.

• 1

#26 Boych

Boych

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 29 Posts:
    Привет на всички.
  • Автомобил:
Garage View Garage

Posted 19 April 2017 - 15:38

Благодаря, след такова пожелание с искренна любов, за мен на практика... ремонта е приключил.

Като гарант за това мога да посоча г-н Еди...

Като наблюдаващ офицер - г-н madwifi, стар приятел, който обаче ме възпира да не го хваля толкоз Еди Марукиян, за да не си помислят нещо хората... че е прекалено заинтересован.

Аз все пак му благодаря за... ей така за няма нищо /щото ако напиша нещо... Модератор/.

Та както предрекох.../пак се цитирам/... 

ще споделя, ако има какво да се сподели...   :yeah

Ако Модераторите обаче решат да споделят нещо... приемам го, все едно е от мое име.

В смисъл, вече си възстанових правата като клубен член и каквото и да стане от мое име в Клуба - все едно аз съм го направил - възстанових си доверието с две думи.

Благодаря за доверието.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users