Какво да купя?А160/А170 или А190?
Започната от jon_gotti, 09 юни 2008 - 18:52:23
14 мнения по тази тема
Публикувано 09 юни 2008 - 18:52
Та,въпроса ми е,какво да взема от тези три модела?Не ме бърка толкова разхода-приемам,че всичко е относително,а и който каже,че колата му харчи 4/100 градско,то колата му е за продаване май....В тези задръствания няма как да стане.Благодаря.
Публикувано 09 юни 2008 - 19:53
Почети форума и темите за А клас,...не бързай,...нема да се свършат!
Публикувано 09 юни 2008 - 20:13
Братко просто А класа каквато и да е не си купувай.Съвет от вече препатил.
Публикувано 09 юни 2008 - 20:18
Не плаши човекаБратко просто А класа каквато и да е не си купувай.Съвет от вече препатил.
Твойта нали я оправи
Стегна си я и си е наред нали
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 09 юни 2008 - 20:27
Та,въпроса ми е,какво да взема от тези три модела?Не ме бърка толкова разхода-приемам,че всичко е относително,а и който каже,че колата му харчи 4/100 градско,то колата му е за продаване май....В тези задръствания няма как да стане.Благодаря.
За какво ти е тази кола, след като не се интересуваш от разхода?
Публикувано 09 юни 2008 - 20:54
Слушай какво каза Линкса.След малко ще дойде Хектор и той може да ти обясни след две А-класи как се метна на италиянка понеже намрази Мерцедес.То не че е карал Мерцедес а А-класа
Публикувано 09 юни 2008 - 21:35
"" класа и аз не те съветвам да си вземаш, не си струва, гадна и скъпа подръжка.
Лично бих те посъветвал да погледнеш 202 или 203 (които са вече и по-скъпи)
Лично бих те посъветвал да погледнеш 202 или 203 (които са вече и по-скъпи)
Публикувано 09 юни 2008 - 21:45
Колега ако искаш да си хвърляш парите на ветъро, купувай. Бех фен фен фен купих две А класи, пари за ремонти накрая като ми изръсиха 1000 евро за дебитометър ми се .................!
Ако си късметлия може и да се радваш,аз не можах. Ако ще купуваш да е поне след 2001 март. Ако търсиш икономе и пъргавина А170 95 коня. Инак ако се меткаш на бензин да е А190 че дава същия разход като А 160 но имаш повечко забавление от 125те кончета пък ако имаш парички се качи на А210 еволюшън, много добре с кожи4ка бая екстри. Бех с тип троник много приятно порадвах се на автомата и голям шибидах ама присти много се чупят!
Ако си късметлия може и да се радваш,аз не можах. Ако ще купуваш да е поне след 2001 март. Ако търсиш икономе и пъргавина А170 95 коня. Инак ако се меткаш на бензин да е А190 че дава същия разход като А 160 но имаш повечко забавление от 125те кончета пък ако имаш парички се качи на А210 еволюшън, много добре с кожи4ка бая екстри. Бех с тип троник много приятно порадвах се на автомата и голям шибидах ама присти много се чупят!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 09 юни 2008 - 22:05
Май това беше краятКолега ако искаш да си хвърляш парите на ветъро, купувай. Бех фен фен фен купих две А класи, пари за ремонти накрая като ми изръсиха 1000 евро за дебитометър ми се .................!
Чаках това включване(на Хектор) и го ..... дочаках
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 09 юни 2008 - 22:10
Ми,в общи линий на хубави и мощни коли съм се откарал...и дай боже да продължавам да ги карам де.....Но за лична употреба....знам ли и аз защо се спрях на А класата....просто нещо ме кефи у нея.За чупене....знам ли,като че ли едва ли се чупи по-често от Ауди А4/предишната ми кола/,за скъпотия също мисля,че Аудито я бие отсекъде....та не мога да посоча точна и ясна причина поради която се спрях на А класата...Четох и тук и там и къде ли не и не виждам нещо по различно и скъпо от всички останали марки и модели коли.....Или па некой може да каже,че Алфата се троши по-малко от Мерцедес?-аре де! Не ми се верва,ама изобщо.
Публикувано 09 юни 2008 - 22:24
Виж колега, ако имаш пари за "трошене" и те кефи колата, няма какво да му обсъждаме тук, вземаш е
Просто хората са го казали, че кефа цена няма
Просто хората са го казали, че кефа цена няма
Публикувано 09 юни 2008 - 22:32
...хората са го казали, че кефа цена няма
То па един кеф...да се возиш на леген.
Колега,ако наистина си решил да купш А-класа го обмисли много добре.Е както виждаш Хектор неще и да чуе за такава а той беше човека който най-много я защитаваше.
Ако искаш малка количка по-добре се ориентирай към друга марка.
Публикувано 09 юни 2008 - 22:37
То па един кеф...да се возиш на леген.
Въпрос на гледна точка, човека може да си му харесва и да не мисли като нас с тези 123-ки и 126-ци на по 25г.
Ако искаш малка количка по-добре се ориентирай към друга марка.
Така е, има доста други достойни мъници за града
Публикувано 09 юни 2008 - 22:42
Решено е!Взимам такова чудо и това е!Троши се или не-не ме интересува!
Сигурно е лошо това,а?Да бееее.
Сигурно е лошо това,а?Да бееее.
Прикачени файлове
Публикувано 10 юни 2008 - 09:01
Колега няма спор и мен ме радва А класата. Друго нещо като бях миналата година в бг щях да хвана морска болест от БГ пътищата. А класата е с висока тежест и по нащи нивилирани пътища имаше адско люлеене. Инак ако търсиш готин мъник си купи А2 с FSI двигател. Много добра динамика има, хубава изработка е се чупи по малко от А класата.
www.elchfans.de има яки изпълнения ама не са сериини http://www.snimka.bg...album_id=123797 ето я бившата! Прав си, че то и италянките се чупят ама цените са много по различни, за туй се метнах на Алфа. Както казах 1000 евро дебитометър а при Алфата 45 евра. Сметни колко такива мога да си сменя докато чукна 1000!
И пак съвет, купувай след 2001 март, че ще има по малко скърцане в купето!
www.elchfans.de има яки изпълнения ама не са сериини http://www.snimka.bg...album_id=123797 ето я бившата! Прав си, че то и италянките се чупят ама цените са много по различни, за туй се метнах на Алфа. Както казах 1000 евро дебитометър а при Алфата 45 евра. Сметни колко такива мога да си сменя докато чукна 1000!
И пак съвет, купувай след 2001 март, че ще има по малко скърцане в купето!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни